עבור לתוכן

מעבדיי core 2 quad

Featured Replies

פורסם

אני אשמח לקצת עזרה, אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא חנות בארץ שמוכרת את המעבדים האלו עד לסכום של 600 ש"ח.

פורסם

Well I'll be dang!

בדיוק פתחתי שאלה לפני כמה ימים על הסיבה שחנות מוכרת פנטיום D ומעבדי CORE 2 חדשים במחירים של מעבדים מודרניים ושאלתי מי הצרכנים של זה.

http://comp24seven.co.il/items/122927

לבריאות.

פורסם

למה אתה צריך מעבד מהמשפחה הזאת דווקא? חדשים בחנויות (אם בכלל תמצא) יהיו במחיר בלתי משתלם בעליל.

פורסם

אני חיפשתי במשך כמה חודשים מעבד כזה, אבל מוכרים אותם בשוק היד-2 במחירים מופקעים. בסוף ויתרתי ואני הולך על החלפת פלטפורמה.

בכל מקרה, אין לך מה לחפש כזה חדש. תחפש Q9550 יד שניה. לרוב נמכר בסביבות ה 500 שקל ומעלה. אנשים חושבים שהם מוכרים זהב. הנה, פה יש לך את המבצע שלך החיים. תשלם 650 שקלים בשביל מעבד שכבר עובד כמה שנים טובות, בלי אחריות, במחיר של FX-6300 חדש דנדש.

אם הוא מספיק טוב בשבילך, את ה Q6600 אפשר להשיג בזול יחסית (250 - 300 שקלים) מ EBAY או ALIEXPRESS. לדעתי לא מומלץ, אבל להחלטתך.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

על זה דיברתי בפורום "כמה שווה המחשב שלי"

אתה נכנס לאתרי יד שנייה , במודעות שאתה מחפש משהו ספציפי , אבל המחירים הגבוהים והחמדנות של האנשים גורמת לך להתעניין בחומרה חדשה ..

תסתכל על הכרטיסי מסך המשומשים , פשוט סוג של אנשים לא קשורים לקרקע .

כך אתה יכול למצוא 5970 ב 1400 ש"ח , וכמה מודעות למטה 770GTX ב 1500 ש"ח , 6970 ב 750 ש"ח ...

פשוט מנותקים מהקרקע .

הכי מצחיק כרטיס מסך פנטיום ב 950 ש"ח (WTF????)

פורסם

אני אוהב גם כשכותבים על חלקים בני כמה שנים שהם "במצב חדש", כאילו זה איזה בגד. זה שאי אפשר לראות את הבלאי ללא ציוד מתאים, לא אומר שאין בלאי שכזה.

פורסם

ציטוטים אמיתיים :

"היה במחשב ללא אבק "

"פשוט הכרטיס מסך הכי טוב בעולם . מפלצת !" - על GTX295 .

"כרטיס מסך עוצמתי - לא לפספס !" 800 ש"ח על GeForce 8800GTX ///

חבורה של ...

אם לא היה את כל הבעיות של המכס/נמלים בארץ הייתי מזמין כבר מ אי.ביי ביותר זול ממה שמבקשים בארץ + המשלוח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים