עבור לתוכן

קלאב הוטל = בושה וחרפה

Featured Replies

פורסם

בדיוק. אני לא מבין מה הביג דיל.

זכותו של מלון לקבוע שכניסה אליו תהיה עבור אורחי המלון בלבד.

חלק מהמלונות קובעים את המגבלה הזאת רק על חלקים מסויימים של המתחם (למשל הבריכה או חוף הים), וזכותם של חלק מהמלונות להגביל את הכניסה גם לשאר שטחי המלון - כמו הלובי.

זה אולי לא נחמד, לא מתחשב, לא שירותי ולא יבטיח להם מקום בגן עדן - אבל זו זכותם...

• תגובות 75
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להגביל את הגישה לאיזורים בהם יש בעייתיות כמו בריכה וכו.. זה לגיטימי לגמרי.

להגביל כניסת אורחים ללובי זאת גישה שאינה מתאימה למלון.

ובכל מקרה צריכה להיות גמישות מסויימת ויכולת התאמה לצרכי הלקוחות.

עובדה שפותח הדיון ציפה לכך, וגם הוריו הרגישו חוסר נעימות מהסיטואציה.

והרי חוץ משיתוף החוויה האישית שלהם, חשוב גם להזהיר אחרים שבית מלון זה אינו עומד בקרטריונים המצופים ממלון 5 כוכבים, או בקרטריונים אנושיים מינימלים של התחשבות בלקוחותיהם.

זו זכותו של עסק גם להיות נאצי, אבל זה לא הופך את הדבר למקובל על כלל הציבור, וזאת לא זכותו להיות חסין לביקורת.

על פי החוק הטייקונים יכולים לחלק משכורות עתק למנהלים, לגרום להפסדים או לפשיטת רגל, לגנוב את הפנסיות של הציבור ולעשות תספורת.

זה לא אומר שהדבר ראוי.

פורסם

מילפורד , אתה צודק זה שטח בבעלות המלון וככזה הנהלת המלון יכולה לעשות מה שבא לה .

אבל אתה חייב להודות שלא להכניס ללובי כשיש מאבטחים הורים לתינוקת זה די מוגזם ..

פורסם

לי מפריע כל המשחק הרגשי פה עם התינוקת הזאת. לזוג עם תינוקת מגיע לעשות הכל?

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה רציני? מי אמר שמגיע לנו הכל

כולה ביקשנו קצת התחשבות, והם חשבו שלא מגיע שיתחשבו בנו, לא ציפיתי ממלון שמכבד את עצמו להתנהג בצורה כזו

פורסם

בתקופה שתינוקות שנשכחו מתים בחום ברכב תוך 15-20 דקות, הייתי מצפה שאנשים יבינו שתינוק זה יצור רגיש, ולכן זה רק טבעי שתהיה התחשבות יתרה כשתינוקות מעורבים.

לדעתי מה שמפריע לך זה עצם קיומו של המימד הרגשי בסיפור.

כאילו זה לא משנה מה לקוחות המלון ואורחיהם התמימים מרגישים.

מבחינתך כל ביטוי לחוסר נעימות זאת סחיטה רגשית של מתבייכינים שלא יודעים לעשות שריר לקבל את הזובי כמו גברים בטירונות.

התינוקת רק מחזקת את המימד האנושי שאתה כל כך לא רוצה להתחשב בו(בדומה לבית המלון).

ואני אומר דווקא המקרים היותר רגישים פותחים לנו צוהר להביט במציאות ולראות את מלוא האמת.

בתקופת מלחמת העולם השניה, כשהנאצים(כי כל דיון חייב באיזה שהוא שלב להידרדר להשוואות לנאצים, יש כזה חוק אפילו) התייחסו אל היהודים באכזריות בלתי אנושית, דווקא היחס שלהם לתינוקות היהודים הוא הוא זה שמחדד את רוע הלב העצום שהיה קיים בהם.

העובדה שבית המלון לא איפשר להורי התינוקת להיכנס אבל כן איפשר לסבא והסבתא להיכנס עם התינוקת, מעיד על אטימות חוסר אמון וחוסר התחשבות מוחלט של בית המלון באורחיו.

נראה שבמידה רבה המלון פועל כמו לונה פארק, ולא כמו בית מלון 5 כוכבים.

פורסם

אולי.

אבל בפוסט הראשון ובכותרת רשומים דברים כמו "בושה וחרפה", "חוויה ממש מבזה ומשפילה" וכן הלאה. חוויה מבזה ומשפילה זה לא. אפשר לא להסכים עם בית מלון שפועל בצורה כזו ולבקר אותו בצורה אינפורמטיבית והגונה.

פורסם

פה הטעות שלך.

אתה לא חושב שזאת חוויה מבזה ומשפילה כי לך זה לא קרה.

ואולי כשזה יקרה לך לא תרגיש כלום, ואולי גם תרגיש מבוזה ומושפל.

בכל מקרה הם כן הרגישו מבוזים ומושפלים.

ורוב האנשים היו מרגישים כך.

ולכן מבחינתם למלון מגיע קצת בושה וחרפה.

אינפורמטיבי?

מה, זה עניין טכני בשבילך?

גם כשיאסרו ממך כניסה למסעדה שאינה מכניסה יהודים וכלבים זה יהיה עניין טכני?

לפחות באותה מסעדה הם טרחו לכתוב שלט "אין כניסה לכלבים ויהודים".

שהבית מלון יכתוב במודעות הפרסומים ובכניסה למלון "אין כניסה לאורחים של מתאכסני המלון, אפילו לא ללובי, גם לא לרגע אחד" אם זה עניין טכני.

סליחה אדוני השומר, אני מתחנן בפניך רק למלא את הבקבוק מים חמים.

הורי מתאכסנים במלון ובתמימות מתוך כוונות טובות הזמינו אותנו להיכנס לרגע קט.

אנחנו עייפים, וחם מאוד בחוץ, התינוקת רעבה והגענו עד הלום.

אפילו לא נשב, נעמוד רחוק בצד.

אז מה נעשה? אתם תיכנסו עם התינוקת ואנחנו נחכה בחוץ? הם ירשו לכם להכניס אותה?

טוב אנחנו נחכה בחוץ ונשב על המדרכה.

אם זאת לא השפלה אז מה זה?

חוסר הבנה?

פורסם

עידו , זה לא רגשי .

זה תינוקת קטנה , וההורים שלה , שמבקרים את הסבא-סבתא , ומכניסים את התינוקת , אבל לא את ההורים (!??!!!)

מאפרו , תפנה לחמים שלך שהם יתלוננו בפני ההנהלה . לא אתה .

פורסם
אולי.

אבל בפוסט הראשון ובכותרת רשומים דברים כמו "בושה וחרפה", "חוויה ממש מבזה ומשפילה" וכן הלאה. חוויה מבזה ומשפילה זה לא. אפשר לא להסכים עם בית מלון שפועל בצורה כזו ולבקר אותו בצורה אינפורמטיבית והגונה.

מה הוא כתב או עיתונאי שהוא צריך צריך לכתוב לפי האתיקה העיתונאית הוא מספר את החוויה מנקודת מבטו ואיזה חוסר הגינות יש בסיפור הוא מספר את מה שקרה לו. אתה יכול להגיד שעינייך האירוע שקרה לו לא מבזה ומשפילה אבל מי אתה שתגיד לו מה הוא הרגיש באותם רגעים .

פורסם
  • מחבר

חמי אמר לי שזה בזבוז זמן כי בכל מקרה הם קשורים בחוזה ואפשר להתלונן עד מחר, כל עוד יש למלון הזה הכנסה קבועה כנראה שביקורות על השירות ממש לא מעניין אותם

פורסם

זה מזכיר לי סיפור שהייתי נתקל בו הרבה,

עבדתי באיזה מועדון בחיפה, והייתה לנו חניה פרטית,

היו ימים שהיינו עושים עבודות במקום, והרבה רכבים היום נכנסים ויוצאים, ובאזורים האלה זה קריטי,

לא חיים ומוות, אבל זה מאד עוזר,

במקרה ישנו בית ספר יסודי צמוד למקום הזה,

ותמיד היה את התירוץ הקבוע הזה של הורים בכיינים לחסום את החניה,

"מה אתה רוצה, אני מוציא את הילדים מהגן"

אז תזיז תתחת המסריח שלך עשר דקות לפני, תחנה כמו בנאדם, תעשן סיגריה, תלך חמש דקות, וקח את הפאקינג ילד שלך.

סעמק זה כזה מעצבן, זה כזה ישראלי,

זו פשוט דוגמא ברורה לישראליות, הכל מגיע לי, ואני לא צריך לתת שום דבר בתמורה,

ואם לא נותנים לי, אני יוצא לרחובות ולמדיה ומתלונן.

כל פעם יהיה תירוץ אחר,

ולכל אלה שאומרים אם לך זה היה קורה, ואם לך זה היה קורה,

אז לא, אני מוכן להתערב שלי זה לא היה קורה,

תוך עשר דקות כבר השומרים היו מארגנים לי קפה ועושים איתי צחוקים.

יכול להיות שאולי דרשת במקום לבקש?

ופאק, אני לא מסוגל להבין את זה, אף אחד לא חייב לך כלום!

עסק זה פאקינג עסק, מטרת הקיום שלו זה להרוויח כסף!

פורסם

צודק.

פותח הדיון הוא האיש הרע בסיפור, כמו כל הישראלים המניאקים שדופקים את כולם.

סתם מלכלכך על עסק תמים שרק(אבל רק) רוצה להוויח כסף.

אולי זה הכל בכלל בגלל שהוא היה חצוף?

פורסם

כנראה.

(ובכוונה התעלמתי מהפוסט המאוד הגיוני של השוואה בין אפליה על בסיס דתי\לאומי\גזעי לבין אפליה על בסיס - פאקינג לא שילמת לנו ואנחנו עסק, אז לא תקבל שירות).

פורסם

אנשים שבוחרים להגן על עסק שמתנהג באופן סדרתי ומוכח! בגסות מתוך רמיסת אינטרס לקוחותיו, ומתקיפים את האדם שבחר לספר על תחושותיו מהמקרה.

אתם בעצמכם חורשי רעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים