עבור לתוכן

קלאב הוטל = בושה וחרפה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
נגיד הם חוזרים אליך, מה בדיוק אתה רוצה מהם? שישלחו לך הביתה מים חמים?

תחשוב על זה רגע. בדרך כלל כשמישהו מתלונן על עסק שנתן לו שירות לא טוב, דרישת בסיס היא שאותו אדם הוא הלקוח של בית העסק הזה. אמנם חמך וחמותך הם בעלים של סוויטה, אבל כל עוד לך אין סוויטה, מה בדיוק הם חייבים לך? לא אומר שהם התנהגו יפה, או אפילו בצורה אנושית, אבל לאן אתה מתקדם עם הסיפור הזה?

אין ספק שהדבר הנכון לעשות היה להכניס אתכם, אבל באותה מידה גם אין ספק שאין עליהם שום חובה כזאת.

לאחר שזה נאמר - קצת מוזר שהיית עם חמך וחמותך שהם בעלים של סוויטה ועדיין לא הכניסו אתכם. הרי אם הייתם רוצים להתארח אצלם בחדר זה אסור? נשמע לי קצת הזוי.. אולי תכתוב שוב את העובדות בצורה מסודרת.

נראה לי שאם לי הייתה סוויטה בבית מלון כלשהו והייתי רוצה לארח מישהו, זה היה קורה על אפם וחמותם של הקב"טים בבית המלון... חמיך לא ביקשו גם שתיכנסו?

תאמת? אני רוצה מהם התנצלות כנה כמו שצריך, לא רוצה מהם פיצוי ולא כלום, אם כבר אז לפצות את חמי שהוא לא יכול לארח את הבת שלו ובעלה במלון שבו יש לו סוויטה כבר כמעט 15 שנה ואולי יותר והפעם זה היה רק להאכיל את נכדתו

ושוב לי הם לא חייבים כלום אבל מעט אנושיות זה כל כך קשה? אני לא באתי לישון שם, יש לי חדר במלון אחר, שיש חמולה של ילדים בני 15-18 זה ברור שהם באים להתפרע, אבל מה כבר זוג נשוי עם ילדה בת חודשיים וחצי יכולים לעשות??

• תגובות 75
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא לתינוקת הם נתנו להיכנס.

גם לסבא וסבתה שלה נתנו להיכנס.

אבל תכלס, המלון צודק...

ומה אם הם יעלו לחדר וינוחו?

או ילכו לשחות בבריכה?

או ישתמשו בשירותים חס וחלילה?

רק שבוע לפני כן, זוג תמים למראה גנב עוגיה וקפה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
תאמת? אני רוצה מהם התנצלות כנה כמו שצריך, לא רוצה מהם פיצוי ולא כלום, אם כבר אז לפצות את חמי שהוא לא יכול לארח את הבת שלו ובעלה במלון שבו יש לו סוויטה כבר כמעט 15 שנה ואולי יותר והפעם זה היה רק להאכיל את נכדתו

ושוב לי הם לא חייבים כלום אבל מעט אנושיות זה כל כך קשה? אני לא באתי לישון שם, יש לי חדר במלון אחר, שיש חמולה של ילדים בני 15-18 זה ברור שהם באים להתפרע, אבל מה כבר זוג נשוי עם ילדה בת חודשיים וחצי יכולים לעשות??

רגע, אתה מהאנשים האלה שפוגעים בהם אז הם נורא נפגעים ונוטרים טינה ועד שלא מתנצלים בפניהם באופן רשמי אז זה לא עובר להם?

אתה בטוח שזאת הדרך הכי טובה לנצל את הזמן שלך?

כי אתה יכול פשוט להחליט שאתה לא תהיה לקוח שלהם כי הם לא אנושיים וזהו.. אם הם יתנצלו אז אתה תשכח הכל ותתחיל דף חדש עם קלאב הוטל?

בינינו, אם שנה הבאה תרצה לנסוע לאילת והם יהיו זולים משמעותית בטח עדיין תסע לשם..

פורסם
  • מחבר

הרי הפתרון הכי קל זה לשתוק ולעבור על זה בשתיקה לא?

והם ימשיכו לפגוע ולהתייחס ללקוחות בצורה מגעילה

פורסם

האמת לא ברור לי הענין

הרי זה מלון סוויטות שמכניס עד 5 בחדר

מה מנע מכם להכנס למלון ההומה הזה ולומר שלום בכניסה

ואם שאלו מאיזה חדר אז הייתם נותנים את המספר של הסוויטה

פורסם
  • מחבר
האמת לא ברור לי הענין

הרי זה מלון סוויטות שמכניס עד 5 בחדר

מה מנע מכם להכנס למלון ההומה הזה ולומר שלום בכניסה

ואם שאלו מאיזה חדר אז הייתם נותנים את המספר של הסוויטה

לא באתי לתחמן ולשקר.. בכלל לא חשבתי שאני אצטרך להתנהג הצורה כזו

פורסם

אתה בישראל ..

בכל מקרה , אתה לא יכול לעשות/לבקש כלום . בעלי הסוויטה כן יכולים ..

אני מכיר בתי מלון שלא מכניסים אנשים אחרי 2200 בלילה , אלא אם הם רשומים , למרות שזה לקומות החדרים .

באמת תמוהה העניין של לא להכניס ללובי .

פורסם
הרי הפתרון הכי קל זה לשתוק ולעבור על זה בשתיקה לא?

והם ימשיכו לפגוע ולהתייחס ללקוחות בצורה מגעילה

לא כי אם תתעקש שהם יתנצלו אז הם יתחילו לבקש מאנשים להיכנס למלון ולהאכיל את התינוקות שלהם?

פורסם

צודק.

הוא היה צריך לשתוק ולבלוע את העלבון.

ככה זה בארץ, כולם דופקים את כולם.

רק לוזרים מתלוננים.

ווינרים עסוקים מדי בלדפוק אחרים ולהוות השראה לדורות הבאים.

יאללה!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתה עושה מזה סיפור.

מה אתה מהאנשים האלה שכשפוגעים בהם הם נפגעים?

הרי מחר אם המחיר יהיה נמוך אתה תחזור לשם על ארבע ותלקק את הבוץ מהנעליים שלהם ותבקש תוספת.

יאלללה!!!! שתוק שתוק, הם לא חייבים לך כלום.

מה בדיוק אתה רוצה שיביאו לך בקבוק מים חמים?

רגע, אתה מהאנשים האלה שפוגעים בהם אז הם נורא נפגעים ונוטרים טינה ועד שלא מתנצלים בפניהם באופן רשמי אז זה לא עובר להם?

אתה בטוח שזאת הדרך הכי טובה לנצל את הזמן שלך?

כי אתה יכול פשוט להחליט שאתה לא תהיה לקוח שלהם כי הם לא אנושיים וזהו.. אם הם יתנצלו אז אתה תשכח הכל ותתחיל דף חדש עם קלאב הוטל?

בינינו, אם שנה הבאה תרצה לנסוע לאילת והם יהיו זולים משמעותית בטח עדיין תסע לשם..

נגיד הם חוזרים אליך, מה בדיוק אתה רוצה מהם? שישלחו לך הביתה מים חמים?

תחשוב על זה רגע. בדרך כלל כשמישהו מתלונן על עסק שנתן לו שירות לא טוב, דרישת בסיס היא שאותו אדם הוא הלקוח של בית העסק הזה. אמנם חמך וחמותך הם בעלים של סוויטה, אבל כל עוד לך אין סוויטה, מה בדיוק הם חייבים לך?

:puke:

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

ארט, הסרקזם שלך לא כזה במקום פה. כי לי זה עדיין לא כל כך ברור שהמלון בכלל אשם. בשורה התחתונה, הוא לא היה אורח של המלון.

פורסם

הסרקזם שלי הוא לא רק על המלון.

הוא על כל התרבות הנצלנית והמגעילה.

גנבים שגונבים מגנבים באמתלה שכולם גנבים.

ואנשים רעים שמקבלים את המציאות ומחפשים לה צידוקים.

על פי מה שפותח הדיון סיפר, גם אם לא בטוח שזה באמת כך היה, אין שום סיבה להצדיק את המלון או לתקוף ולהשפיל את פותח הדיון.

אין גם מקום "להבין" יחס שכזה(שוב על פי מה שידוע) למשפחת אורחי המלון שהתלוו אליהם באותו יום וביקשו לעשות שימוש שאין בו הוצאות נוספות או חריגה מהמקובל בבתי מלון.

פשוט להקיא מהקלות שרוע וצרות לב הפכו לנורמה מקובלת.

ולהתקיף את מי שנעשה לו עוול, גם אם לא מדובר בנזק שאפשר למדוד בכסף, זה הוספת עוול על עוול.

אולי דווקא העובדה שלא מדובר בנזק שאפשר למדוד בכסף, והיחס המזלזל של אנשים בכל מה שאינו נמדד בכסף, היא זו שמטרידה אותי יותר מכל.

הרי כאן בדיוק שורש הבעיה שבגללה האירוע התרחש מלכתחילה.

פורסם

אני לא חושב שזה מוצדק להתלונן ולטעון שהשירות גרוע מעסק שלא הסכים לתת לך שירותים אם אתה לא לקוח שלו,

מבחינתך היה מובן מאליו שיתנו לך את כל השירות שאתה רוצה בחינם בלי שאתה בכלל לקוח, וזה שלא נתנו לך אז הם חארות,

מה שבאמת אמור להיות, זה שאם הם לא היו נותנים לך, זה היה לגיטימי,

ואם הם כן היו נותנים לך, הם היו יוצאים גברים אחושרמוטה,

אבל לא, אצלך שכן יתנו לך זה מובן מאליו, ואם לא יתנו לך הם מנאיקים

פורסם

ההורים שלו כן לקוחות העסק.

ועוגמת הנפש נגרמה לכולם כקבוצה.

כקבוצה הם לא אנשים זרים שהמלון לא חייב להם כלום.

ויש להם את מלוא הזכות להביע ולספר את מה שקרה להם כקבוצה.

דמיין מקרה דומה בו אתה ואישתך הגעתם לשבוע חופשה במלון, והוריכם הזקנים באו להתארח לסוף שבוע במלון אחר בעיר.

ואתה ואישתך והוריך הזקנים סיימתם הליכה מעייפת בטיילת וחשבתם לעצור לזמן מה ולשבת בלובי המלון לנוח ולדבר.

ושני שומרים בכניסה לא מוכנים להכניס את הוריך הזקנים שעייפים מההליכה בטיילת ולאפשר להם לשבת איתכם בלובי.

הוריך הזקנים חוזרים הביתה אחרי סוף השבוע וכותבים בפורום נענע על החוויה הלא נעימה.

ואז באים כמה חד תאים ומתקיפים את זכותם של אותם זקנים להתלונן, תוך כדי הצדקה מגעילה של יחס המלון.

הרי דווקא אורחי המתאכסנים במלון הם אלו שנפגעו הכי הרבה מהאירוע, גם אם הזכות בבסיסה אמורה להיות שייכת למארחיהם ולא להם.

להם אסור לדבר?

לא משנה מאיזה צד של המוט הרביצו לך, המוט הוא אותו מוט.

המשפחה היא אותה משפחה.

העוול הוא אותו עוול.

והזכות לארח אותם בלובי במלון שהם מתאכסנים היא אותה זכות.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

זה לא רלוונטי שהוריו הם אורחי המלון. הם (הוא, אשתו והילדים) לא היו.

זה לא נראה לי סביר שמלון חייב לאפשר לכל קרוב או חבר של אורחיו להכנס באופן חופשי ולהשתמש במתקני המלון (חלקם) שהאנשים שכן אורחיו משלמים עליהם. כמו כן, אנשים יכולים בקלות להכנס ככה לחדרים של אחרים ולישון בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים