פורסם 2013 ביולי 2012 שנים לאחרונה שמתי לב - שכאשר היה נתק במודם או כל תקלה אחרת אפילו של שנייה אחת - החיבור לא חוזר עד אשר אני לא עושה renew בהגדרות הראווטר (גרסת tomato 2.8 האחרונה ביותר לינקסיס e4200) - יחד עם התקלה הזאת גם לא ניתן לחבר יותר מחיבור אחד פעיל להוטבוקס כאשר הוא משמש כמודם (התמיכה הטכנית של הוט אישרה לי את זה - רק חיבור מספר 1 יעבוד תקין)כדי להתגבר על התקלה של חוסר חזרת החיבור (למרות שלא מתחלף ip וגם הוא מופיע תקין בהגדרות הנתב) - הגדרתי חיבור מחדש בכל שעה (scheduler) - הדבר הזה גורם לי בכל שעה נתק של שתי שניות שעלול לשבש כמה התקני תקשורת...יש לכם המלצות?
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים כן גם לי יש את הבעיה, תוסיף את הפקודה הזאת ב SCHEDULER ב CUSTOM 1 ושכל הימים יהיו מסויימים ותבחר EVERY MINUTE/bin/ping -c 1 8.8.8.8 > /dev/null; if [[ $? != 0 ]]; then /sbin/dhcpc-renew; logger "renewed dhcp lease"; fiזה פשוט עושה פינג לשרת DNS של גוגל כל דקה ורואה אם יש תגובה, אם אין תגובה אז הוא ינסה לעשות RENEW ולקבל כתובת עד שיצליח, עובד מעולה.
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים מחבר תודה וזה לא מעמיס או פוגם בפעילות השוטפת ? בנתיים הפתרון הזמני שלי הוא חייגן עם גיימר ב 013 שמחדש אוטומטית את החיבור וגם המהירות לא רעה יחסית סביב 75 מגה בחייגן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.