עבור לתוכן

בעיה בסרטי HD ברשת- נתקע ומקרטע פתאום

Featured Replies

פורסם

הכל עבד מעולה תמיד, ואז לאחרונה-

סרטים 720P ו 1080P לא רצים חלק מיוטיוב או VIMEO. מקרטע, לגמריי. מעצבן....

במחשב הסרטים רץ מעולה, אין בעיה. נסתי לשנות הגדרות ב ATI, לא עזר כ"כ.

כרטיס X1650 ATI, אני עובד על 900X1440 רזולוציה (מסך 16X10).

גולש בפיירפוקס, אין וירוסים, עבר את כל הסריקות עם תוכנות שונות.

בכל מקרה הכל עבד לאחרונה תקין, פתאום זה קרה.גם הנושא של תצוגה במחשב מתחיל לאחרונה לעשות בעיות ותקיעות אז אני חושב קשור לכרטיס מסך...

פירמוט לא פיתרון כרגע, המחשב משמש לעבודה.

יש פיתרון ?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע ..... ?

פורסם

X1650 הוא כרטיס מסך ישן למדי ואכן קיימת סבירות גבוהה מאוד לתקלה חומרתית שגורמת לכל הבעיות הללו

נסה למצוא כרטיס זמני לנסות איתו ולבדוק אם הבעיות חוזרות

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שאם אני אפרמט ויתקין הכל מחדש זה יהיה בסדר...

אבל אני לא רוצה... מחשבים ישנים יותר שלי מראים מצויין.

משהו בדרייבר השתבש? הגדרות של ATI ?

(הרצתי תוכנות ניקוי, CCLEANER גם)

פורסם

עדיין, אי אפשר להתעלם מסבירות גבוהה לבעיה על ידי התיחסות לדברים אחרים. נכון לעכשיו קיימת סבירות גבוהה שהכרטיס אכן תקול ושאם תנסה עם אחר דברים יעבדו כמו שצריך, בלי קשר ל-"האם מחשבים אחרים עובדים טוב" במקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

אציין שוב - זה קורה רק מהרשת- אתרים כמו וימאו (VIMEO)- אותם סרטים שאני צופה במחשב- רצים חלק- כמו למשל אם אני מוריד את הסרט הזה , או סרטים שלי שאני מעלה-

בוימאו מקרטעים, אצלי במחשב הכל בסדר...

פורסם

זה קורה בכמה דפדפנים שונים?

פורסם
  • מחבר

אני עם פייפוקס מעודכן. זה קורה גם באקספלורר שבדקתי.

פורסם

אולי זה בגלל רכיב הFLASH.

ביוטוב יש אפשרות לצפות עם FLASH או HTML 5.

זה קורה גם וגם?

פורסם
  • מחבר

ניסתי להתקין גרסה מעודכנת זה לא פתר... (לפחות הגרסה שנסתי).

לא יודע איך להחליף ביוטיוב בין זה לזה, אבל חלק מהסטרטים ביוטיוב בסדר חלקם גם מקרטעים... כמובן בצפייה ב 720.

(וימאו תמיד עובד ב 720/1080)

איך אני פותר את זה?

פורסם

כשאתה צופה בסרטון ביוטוב כפתור ימני עליו יתן לך מידע אם הוא FLASH או HTML5.

אם הבעיה רק עם FLASH או רק עם HTML5 יהיה לך כיוון לחפש פיתרון.

אם למשל חלק מסרטוני הFLASH 720P עובדים טוב, וחלק מסרטוני FLASH 720P עובדים לא טוב, אולי הגורם לבעיה הוא בכלל הספק אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שהבעיה היא בפלאש מה הפתרון? להביר ולהקתין גרסה מסויימת?

מה קשור ספק אינטרנט? הבאפר נטען עד הסוף ואז אני צופה בסרט...

פורסם

ביוטוב יש אפשרות לצפות עם FLASH או HTML 5.

אתה יכול לפרט יותר איך...

תודה, וסליחה על ההתפרצות לדיון פשוט אני חובה אותה בעייה.

פורסם

בסרטון מראים איך מצטרפים לניסוי, ואיך מבטלים את תוסף הFLASH בFF.

לחילופין אפשר לבטל את השימוש בHTML5 בYOUTUBE עם FIREFOX(מפורט בהמשך).

אם לא תכריחו את YOUTUBE/FIREFOX לעבוד רק עם אחת מהשיטות, מדי פעם תיתקלו בגם וגם.

ואם כן תכריחו את YOUTUBE/FIREFOX לעבוד רק עם אחת מהשיטות, לא תוכלו לצפות בחלק מהסרטונים ביוטוב שקיימים רק בפורמט מסוים.

ציטוט של מישהו שהיה לו בעיה עם HTML5, שנפתרה בשלב מאוחר יותר.

Published on Apr 4, 2012

How to disable the HTML5 player in Firefox and get your Youtube video speed back, especially on older machines playing higher resolutions or fullscreen.

At the moment Youtube is testing a HTML5 video player (I should say Youtube is trying to enforce the use of HTML5 players in browsers instead of FLASH).

The background of the story also seems to be that Youtube (Google) wants to push their own WEBM videocontainer format (using VP8 codec) instead of the widely spread and well developed H264. Shame !

Basically HTML5 embedded video is not a bad idea, but the implementation of these video formats and codecs in browsers is optimized for new hardware. As a result older computers can play videos in flash player without problems, but in HTML5 they get big trouble.

Issues of HTML5 implementations:

1) on my current computer (quadcore) the HTML5 player is sluggish, video gets out of sync easily. Moving the mouse over the video or any controls makes the video stop for 1 second.

2) on my old notebook (can play blurays) anything higher than 360p stutters terribly, fullscreen is impossible in any resolution (too slow). HTML5 player eats CPU power like candy.

But I can watch Youtube 720p or 1080p on my old notebook in flash player without problems.

3) Youtube or the browser do not give you any means to decide which player should be used.

4) with every video the player may change ! so it gets even more difficult to understand where the problem comes from.

So if you recently got speed issues in Youtube, then disabling the HTML5 player in Firefox may fix this problem.

You can check which player is running by RIGHT-clicking into any playing video. look at the lowest line of the popup menu.

1) if it says anything about adobe, then it is the flash player.

2) if it says anything about HTML5, then it's ... HTML5 !

To disable HTML5 player in Firefox do the following:

1) type "about:config" in the address bar

2) go to the "media.webm.enabled" setting and

3) change it to "false" by simply doubleclicking it

From now on Firefox will use only the flash player for Youtube videos.

For quite a while now it also works if you right click into a html 5 video, select 'more about html5' and use the disable (or opt out) button on the webpage. it will set a cookie so html5 will not be used anymore. to make this work you need cookies !

I hope this is only a temporary problem of HTML5. Worst case could be that poor programming will again wreck millions of otherwise perfectly speedy, useful and Youtube capable computers.

Youtube (Google), Mozilla, don't let it happen !!! WEBM implementations still suck and are too slow.

ADDENDUM 2013 ! :

with firefox 18 and HTML5 on youtube I have no more issues. everything I complained about before is gone. now I have very low cpu consumption even in 1080. screen size changes or moving mouse over the controls does not lead to stutter at all, everything is smooth now. in fact even more smooth than flash ! well done Mozilla :o) that's the way it should be. even loads faster than flash.

HTML5 will however not give 240p resolution which is still necessary for some slow DSL (like mine, I only have between 512 and 768 kbit :o()

Hopefully I can declare this video obsolete :o)

בכל מקרה כשיש בעיות עם YOUTUBE כדאי לשים לב לעניין כדי לזהות אולי יש בעיה עם אחת מהשיטות.

ולנסות לתעדף את השיטה שעובדת יותר טוב אצלכם(לפחות עד שתפתרו את הבעיה, שאולי סוף סוף קצת יותר ברורה).

פורסם
  • מחבר

נסתי לא ממש עזר.

התקנתי גרסה 23 אחרונה של מוזילה, והתקנתי גרסה אחרונה של פלאש... עדיין זה אותו דבר, אפילו גרוע יותר...

לי נראה משהו אולי בהגדרות האצה של חומרה ATI

יש כיוונים מומלצים לשים שם? (כל האפשרויות של ביצועים/איכות, מאיצים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים