עבור לתוכן

תגידו.. מה האופציה הכי מומלצת להארדיסקים באפשריות צריכה חשמל?

Featured Replies

פורסם

NEVER או 20 דקות?

פורסם

אתה יכול לקבוע איזה זמן שאתה רוצה. אני הגדרתי שהדיסק הקשיח שלי יכבה לאחר כ-10 דקות של אי שימוש. כמו כן המחשב שלי מוגדר להכנס למצב של שינה היברידית לאחר חצי שעה.

פורסם

זמנים קצרים כאלה יכולים לקצר את אורך החיים של הדיסק

פורסם

למה? הדיסקים הקשיחים של היום אמינים יותר בהשוואה לבעבר.

פורסם

בהשוואה לאיזה עבר ? הדיסקים הקשיחים היום אינם יותר אמינים מהדיסקים קשיחים מלפני 5 שנים (כשהם היו חדשים)

וגם אם הם כן, יש 2 גורמי שחיקה : זמן עבודה כולל וכמות הדלקות כיבויים. אורך החים של הדיסק יהיה מקסימלי כשמידת השחיקה שלו מ 2 הגורמים האלה שווה. בהדלקה וכיבוי של כל 10-20 דקות אני דיי בטוח שהשחיקה מהדלקות וכיבויים תהיה קריטית

פורסם
  • מחבר
בהשוואה לאיזה עבר ? הדיסקים הקשיחים היום אינם יותר אמינים מהדיסקים קשיחים מלפני 5 שנים (כשהם היו חדשים)

וגם אם הם כן, יש 2 גורמי שחיקה : זמן עבודה כולל וכמות הדלקות כיבויים. אורך החים של הדיסק יהיה מקסימלי כשמידת השחיקה שלו מ 2 הגורמים האלה שווה. בהדלקה וכיבוי של כל 10-20 דקות אני דיי בטוח שהשחיקה מהדלקות וכיבויים תהיה קריטית

אז עדיף לסמן את זה כNEVER?

פורסם

6-8 שעות

פורסם
  • מחבר
6-8 שעות

למה? לא עדיף להשאיר את זה שלא ייכבה בכלל?

פורסם

במערכת ההפעלה יש תהליכים שאוליי לא יתנו לדיסק לישון בכלל אם השהיות כאלה, אבל 4-6 שעות נראה לי סביר

פורסם

אני אישית עשיתי לעולם, כי בעבר, הדיסק כבה ולא רצה להידלק שוב... רק ריסט עזר..

חוץ מזה, לא רואה כזה צורך בהגדרה של 4-6 שעות כי בזמן הזה אתה שוב תהיה במחשב...

אם אתה הולך לעבודה או משהו בסגנון ולא תהיה 10 שעות בבית, פשוט תשים במצב שינה.

פורסם

בדיוק ^ או שתכבה אותו

פורסם

לדעתי אין למה לכבות אותו ככה או ככה בשביל לחסוך 5 שקל חשמל בחודש אתה תקצר לו את החיים שהוא עובד יש לו פחות בלאי מאשר הוא נדלק ונכבה

פורסם

אם אתה לא משתמש במחשב לכמה שעות אז הבלאי ממשך זמן עבודה גדול יותר מהבלאי של ההדלקה/כיבוי בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים