עבור לתוכן

" פתיחת קבוצת ADV "

Featured Replies

פורסם

שלום לכל קהילת שחקני BO2 .

עקב פניות רבות בנוגע לפתיחת קבוצת ADV בקהילה שלנו , החלטנו לשתף אתכם ולערוך סקר קצר האם וכדאי לפתוח את ה - ADV .

היינו שמחים לדעת דרככם " השחקנים " מה דעתכם ? יש להיתייחס לדברים הבאים :

1. מה הוא הקריטריון לשחקן ADV ?

2. איך בוחרים שחקן לקבוצת ה ADV ?

3. כמה שחקנים יכללו בסך הכל ?

4. האם נכון עכשיו להקים קבוצת ADV כאשר GHOSTS בפתח ?

5. כמה גאטרים ADV ירוצו בשבוע ?

6. מה תיהיה ההשפעה על השחקנים שאינם ADV ( בכמות גאטרים ) ?

אנו נשמח לקבל את היתייחסותכם , ולשמוע רעיונות חדשים על מנת לאפשר לכולם להנות , כאן איתנו .

בברכת שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם .

פורסם

אני תמיד רציתי ש ADV יהיה מן קרב ממש קשה קשה כמו מיקס בין ההכי טובים אבל זה לא יקרה כי אז יהיה קצת שחקנים ב ADV, אני חושב שמי שנחשב לשחקן סבבה יכול לשחק ב ADV בגלל המצב הקהילתי, לא צריך להגיד מספר מסוים שאותו אסור לעבור בכמות שחקני ADV מי ששחקן שמתאים יכנס, זה הכל.

וכן אפשרי לפני GHOSTS לבנתיים ומקסימות אחרי זה עושים שוב, זה לא ביג דיל.

כמו שאני מכיר את זה לא ירוצו כל כך הרבה, אבל זה נחמד שזה מחלק כזה תקהילה לפי רמה, ואני מאמין שזה יגרום לשחקנים שלא ADV לשחק יותר כדי להשתפר ולנסות להוכיח את עצמם.

פורסם

אני חושב שרובנו יודעים כבר איך לקטלג רמה של שחקנים ככה שאפשר לבחור מי יהיה ב ADV ומי לא, אפשר לבצע טסטים כמו תמיד אבל אפשר גם לשנות אם למישהו יש רעיון יותר טוב.

לא צריכה ליהיות הגבלה על כמות השחקנים שיהיו ב ADV.

יש עוד המון זמן לגוסט ועושים לאן חודש לפני גוסט אז אתה אומר כמה חודשים לפני האם כדאי? ברור שכדאי.

הכמות של הגאטרים שירוצו ב ADV תלויה בכמה אנשים יהיו ב ADV בכל מקרה אני לא מאמין שזה יהיה מספר כזה גבוה וזה לא יפגע כמעט בכלל בגאטרים הרגילים כי גם שחקני ADV ישחקו בגאטרים רגילים בעיקר בגלל שלא יהיו יותר מידי גאטרים של ADV.

ובנוסף ADV נותן גם למי שסתם משחק גאטרים מקום לשאוף אליו.

פורסם

ghosts בפתח ? 4 חודשים..

פורסם

אני אגיד מה שאמרתי לפדידה לפני כמה ימים...

ADV זה רעיון יפה מאוד ביסודו ובכל משחק תחרותי יש את ה "PRO CLUB" אבל ואבל ענק!

כל מי שנמצא בADV מזלזל בו וגם אם יורידו לו את הכותרת הנוצצת, על הזין שלו ולמה זה גורם?

במקום שיהיה גאטר ברמה גבוהה כמעט כמו שני קלאנים שמשחקים אחד נגד השנים אנחנו מקבלים גאטר טרול ענק שכולם שמים זין על המריצים וגם המריצים עושים טרולים ונגידדד מצב שלא קרה אגב עד עכשיו בחיים, מישהו עושה טרולים ומורידים לו את ה ADV, וגם אם זה יקרה הוא יצחק ויגיד ע להזין שלי.

הדיבורים פה טובים ויפים אבל שמגיעים לתאכלס... הכל נראה חרא והיחידים שמתלהבים מזה זה הילדים הקטנים בגאטרים הרגילים.

פורסם

אף אחד לא מסתכל על ADV כיאלו זה הגביע הקדוש אבל מי שיעשה טרול ויזלזל זה מישהו משועמם, מי שלא אכפת לו שיעיפו אותו מה ADV שיהיה לו בכיף לשחק עם שחקנים ברמה יותר נמוכה.

פורסם
  • מחבר

אני דיי מסכים עם אנדריי , ועוד משהו כמה גאטרים ADV ירוצו ?

רוב שחקניי הקלאנים מה יעדיפו גאטר ADV או PCW נגד קלאן רציני ?

זה נחמד וכיף ADV ואוליי מתמרץ שחקנים אחרים אבל התועלת לא משהו לדעתי .....( ואני ממש לא ADV ) .

פורסם

אתה שוכח את העובדה שלא כל היום אנשים עושים PCW במיוחד לא במשחק "המת" הזה, למשל אנחנו CLASSIC לא משחקים בכלל אנחנו לא פעילים משחקים רק בקאפים עם סאבים ועושים גאטרים כשמשעמם. בקבוצות אחרות לא כולם תמיד נמצאים ולא תמיד עושים משחק אני לא חושב שזאת צריכה ליהיות הסיבה שאין ADV GATHERS.

פורסם

בעד.

פורסם
אני אגיד מה שאמרתי לפדידה לפני כמה ימים...

ADV זה רעיון יפה מאוד ביסודו ובכל משחק תחרותי יש את ה "PRO CLUB" אבל ואבל ענק!

כל מי שנמצא בADV מזלזל בו וגם אם יורידו לו את הכותרת הנוצצת, על הזין שלו ולמה זה גורם?

במקום שיהיה גאטר ברמה גבוהה כמעט כמו שני קלאנים שמשחקים אחד נגד השנים אנחנו מקבלים גאטר טרול ענק שכולם שמים זין על המריצים וגם המריצים עושים טרולים ונגידדד מצב שלא קרה אגב עד עכשיו בחיים, מישהו עושה טרולים ומורידים לו את ה ADV, וגם אם זה יקרה הוא יצחק ויגיד ע להזין שלי.

הדיבורים פה טובים ויפים אבל שמגיעים לתאכלס... הכל נראה חרא והיחידים שמתלהבים מזה זה הילדים הקטנים בגאטרים הרגילים.

+1

פורסם

מי עושה טרולים

פורסם
מי עושה טרולים

אתה ?

פורסם
אתה ?

חס ושלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים