פורסם 2013 ביולי 1912 שנים בשנתיים האחרונות עברתי הסבה, ממעשן, שותה ואוכל זבל למתאמן ואחד ששומר על הבריאות והתזונה ואז זה הגיע אליי,בואנה- הרמה של הזיהום אוויר פה מטורפת... אני גר אומנם בשכונה פנימית ובאיזור לא מתועש,אבל לא פעם יוצא לי בדרך לעבודה לצאת לכבישים גדולים, וזה פשוט מטורף, זה כמו לעמוד בתוך ענן של גז רעיל.עוד מישהו שם לב למה שהולך פה?איך אפשר לשמור על הגוף מפני כל זה?
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים בהחלט. אני מתלמד טיס, טס על ססנה 152. פעם אחת טסנו באזור נתניה, ושמתי לב לפס צהוב רחב שנמתח במשך עשרות קילומטרים, איפשהו באמצע השמיים, מצפון עד דרום. שאלתי את המדריך אם אני מדמיין, או שבאמת יש פס צהוב שכזה. הוא הסביר לי שאלה הגזים הרעילים של תחנת הכח בחדרה. נערך 2013 ביולי 1912 שנים על-ידי Cha0stAlker
פורסם 2013 ביולי 1912 שנים את הפס הצהוב שאתה מדבר אליו ניתן לראות גם מאיזורי הגבהות שבאיו"ש. ממש פס דקיק מעל כל איזור גוש דן. הקטע המפחיד שזה לא נעלם אף פעם...
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים מה דירה חלופית? קווי כ"ט בנובמבר? אתה רוצה לומר לי שאני גר בשטח ישראל כל הזמן ולא ידעתי מזה?
פורסם 2013 ביולי 2112 שנים קוראים למה שאתם מדברים עליו "ערפיח" ויש את זה בכל מטרופולין בעולם. לא ברור לי האם יחדת את ישראל, או אתה סתם מעוניין לדבר על התופעה.איך אפשר לשמור על הגוף?א) המנעות.ב) לאכול כמה שיותר אוכל שמכיל הרבה אנטי-מחמצנים ולפזר את זה לאורך כל היום. זה מומלץ באופן כללי, בעקרון.
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים קוראים למה שאתם מדברים עליו "ערפיח" ויש את זה בכל מטרופולין בעולם. לא ברור לי האם יחדת את ישראל, או אתה סתם מעוניין לדבר על התופעה.איך אפשר לשמור על הגוף?א) המנעות.ב) לאכול כמה שיותר אוכל שמכיל הרבה אנטי-מחמצנים ולפזר את זה לאורך כל היום. זה מומלץ באופן כללי, בעקרון.אתה מדבר על אוכל שמוציא ממך את הרעלים? תן דוגמאות.חוץ מזה, תקנו אותי אם אני טועה, כשעושים ספורט, ומזיעים, עם הזיעה יוצאים גם הרעלים. לא?
פורסם 2013 ביולי 2412 שנים אין כזה דבר אוכל שמוציא ממך את הרעלים. בשביל זה יש כליות, כבד, מעיים ועוד.לא חושב... אני לא מומחה בזה, אבל מערכת ההזעה נועדה בשביל לקרר את הגוף, לא בשביל להפטר מחומרים כלשהם.
פורסם 2013 ביולי 2712 שנים אז אולי יש אוכל שעוזר לכליות, כבד, ומעיים לעבוד טוב יותר?בכוסמת למשל, יש הרבה ויטמינים וגם עוזר לעכל את האוכל כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.