עבור לתוכן

עוד מישהו שם לב לזיהום אוויר?

Featured Replies

פורסם

בשנתיים האחרונות עברתי הסבה, ממעשן, שותה ואוכל זבל למתאמן ואחד ששומר על הבריאות והתזונה ואז זה הגיע אליי,

בואנה- הרמה של הזיהום אוויר פה מטורפת... אני גר אומנם בשכונה פנימית ובאיזור לא מתועש,

אבל לא פעם יוצא לי בדרך לעבודה לצאת לכבישים גדולים, וזה פשוט מטורף, זה כמו לעמוד בתוך ענן של

גז רעיל.

עוד מישהו שם לב למה שהולך פה?

איך אפשר לשמור על הגוף מפני כל זה?

פורסם

בהחלט. אני מתלמד טיס, טס על ססנה 152. פעם אחת טסנו באזור נתניה, ושמתי לב לפס צהוב רחב שנמתח במשך עשרות קילומטרים, איפשהו באמצע השמיים, מצפון עד דרום. שאלתי את המדריך אם אני מדמיין, או שבאמת יש פס צהוב שכזה. הוא הסביר לי שאלה הגזים הרעילים של תחנת הכח בחדרה.

נערך על-ידי Cha0stAlker

פורסם

את הפס הצהוב שאתה מדבר אליו ניתן לראות גם מאיזורי הגבהות שבאיו"ש. ממש פס דקיק מעל כל איזור גוש דן. הקטע המפחיד שזה לא נעלם אף פעם...:shocked:

פורסם
פורסם

תבואו לאיזור של בתי זיקוק חיפה ותראו איך משחררים ענן של גופרית לאוויר..

פורסם

אחחח... האוויר הצלול והנקי של דרום לבנון- סליחה, צפון ישראל...

פורסם

דוד משה אתה מאיזור הצפון?

פורסם

הצפון הרחוק מאוד, צפונית לקריות...

פורסם

כבר מצאת דירה חלופית?

ממה שהבנתי חוזרים לקווי כ"ט בנובמבר...

פורסם

מה דירה חלופית? קווי כ"ט בנובמבר?

אתה רוצה לומר לי שאני גר בשטח ישראל כל הזמן ולא ידעתי מזה? :shocked:

פורסם

קוראים למה שאתם מדברים עליו "ערפיח" ויש את זה בכל מטרופולין בעולם. לא ברור לי האם יחדת את ישראל, או אתה סתם מעוניין לדבר על התופעה.

איך אפשר לשמור על הגוף?

א) המנעות.

ב) לאכול כמה שיותר אוכל שמכיל הרבה אנטי-מחמצנים ולפזר את זה לאורך כל היום. זה מומלץ באופן כללי, בעקרון.

פורסם
קוראים למה שאתם מדברים עליו "ערפיח" ויש את זה בכל מטרופולין בעולם. לא ברור לי האם יחדת את ישראל, או אתה סתם מעוניין לדבר על התופעה.

איך אפשר לשמור על הגוף?

א) המנעות.

ב) לאכול כמה שיותר אוכל שמכיל הרבה אנטי-מחמצנים ולפזר את זה לאורך כל היום. זה מומלץ באופן כללי, בעקרון.

אתה מדבר על אוכל שמוציא ממך את הרעלים? תן דוגמאות.

חוץ מזה, תקנו אותי אם אני טועה, כשעושים ספורט, ומזיעים, עם הזיעה יוצאים גם הרעלים. לא?

פורסם

אין כזה דבר אוכל שמוציא ממך את הרעלים. בשביל זה יש כליות, כבד, מעיים ועוד.

לא חושב... אני לא מומחה בזה, אבל מערכת ההזעה נועדה בשביל לקרר את הגוף, לא בשביל להפטר מחומרים כלשהם.

פורסם

אז אולי יש אוכל שעוזר לכליות, כבד, ומעיים לעבוד טוב יותר?

בכוסמת למשל, יש הרבה ויטמינים וגם עוזר לעכל את האוכל כמו שצריך.

פורסם

לא הבנתי את ההגדרה שלך ל"עוזר". איך בדיוק ה"עזרה" הזאת מתבטאת ומתרחשת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים