עבור לתוכן

מתלבט בין שלושה סוגי קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

טעות בנושא.

כדי שזה לא יהיה סתם, ממה שאני רואה בביקורות באינטרנט כנראה קירור המים פשוט כי ההפרש ממנו לקירור סטוק של אינטל הכי גדול מהשאר (משמעותית).

פורסם

רק הקירורים האלה הם אופציה ? מה התקציב המקסימלי ? את המתכנן OC או רק לקירור ? והזלמן הוא קירור טוב יחסית איפה ראית ביקורת שההפרש קטן?

פורסם

אם המטרה היא קירור שיהיה שקט ואמין (להתקין ולשכוח) ה arctic freezer נראה לי אם האמינות הגבוהה ביותר. בשני יש מאוורר מיוחד מובנה וכנראה שאחריי תקופה הוא לא יהיה כל כך שקט (בארקטיק אם זה יקרה תוכל להחליף רק את המאוורר, בזה בגלל שהמאוורר מיוחד תצתרך להחליף את כל הקירור), והשלישי פשוט הרבה יותר מסובך לכן יש לו יותר אפשרויות לתקלות

אם המטרה היא קירור בעל ביצועים... אני עדין חושב שהארקטיק יתן לך מרחב (גם לאוברקלוק), ואם אתה רוצה יותר אקסטרים מזה אז כנראה הקירור מים כמו ש sven אומר. מה שכן, תצתרך לדאוג גם לאוורור של הלוח עצמו באיזור שמסביב למעבד אם אתה הולך לעשות אוברקלוק

פורסם
  • מחבר
רק הקירורים האלה הם אופציה ? מה התקציב המקסימלי ? את המתכנן OC או רק לקירור ? והזלמן הוא קירור טוב יחסית איפה ראית ביקורת שההפרש קטן?
אם המטרה היא קירור שיהיה שקט ואמין (להתקין ולשכוח) ה arctic freezer נראה לי אם האמינות הגבוהה ביותר. בשני יש מאוורר מיוחד מובנה וכנראה שאחריי תקופה הוא לא יהיה כל כך שקט (בארקטיק אם זה יקרה תוכל להחליף רק את המאוורר, בזה בגלל שהמאוורר מיוחד תצתרך להחליף את כל הקירור), והשלישי פשוט הרבה יותר מסובך לכן יש לו יותר אפשרויות לתקלות

אם המטרה היא קירור בעל ביצועים... אני עדין חושב שהארקטיק יתן לך מרחב (גם לאוברקלוק), ואם אתה רוצה יותר אקסטרים מזה אז כנראה הקירור מים כמו ש sven אומר. מה שכן, תצתרך לדאוג גם לאוורור של הלוח עצמו באיזור שמסביב למעבד אם אתה הולך לעשות אוברקלוק

תראה, אני פתוח לעוד סוגי קירור, מה שתציעו. מה התקציב המקסימלי? 320 ש"ח, וכנראה שאני אבצע OC.

אני לא מתכוון להתעסק בקירור, לא מתכוון להחליף מאוורר. מה שעובד, מצויין, מה שלא, לאחריות, לא יודע ולא מתכוון להתעסק בתיקון המאווררים. אני מחפש משהו שיתן לי קירור טוב, וכמובן שקט, אבל בסקאלה שמצד אחד שקט מצד שני ביצועים, אני יותר מעדיף ביצועים.

פורסם

לOC בינוני הMUGEN 3 יספיק, מעבר לזה אתה זקוק לקירור חזק יותר כמו הD14.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים