עבור לתוכן

i7 או i5

Featured Replies

פורסם

מה אני "מפסיד" אם אני לוקח i5?

מדובר על מחשב שישמש את הבן שלי למשחקים כגון crysis 3 ושאמור לשמור על העדכניות שלו במשך 4-5 שנים. כמו כן, איני צריך פיצ'רים מיוחדים בלוח, אבל אולי אפשר לדעת איזה פיצ'רים קיימים בערכת שבבים H87 שאינם בערכת B85?

פורסם

ההבדל בין i5 לi7 במשחקים הוא מינורי אם בכלל, אני עם I5 והמשחקים עובדים מצוין( הוא מומלץ למשחקים), הקונספט של i7 זה ריבוי משימות שזה בא לידי ביטוי בתוכנות לעריכת סרטים, שימוש בתוכנות גרפיקה וקידוד שמצריכות את האקסטרה 4 ליבות וירטואליות שלו ושם הI7 נותן את המכה...ההבדל בין הלוחות H87 וB85 זה שהאחרון הוא הצ'יפסט הכי בסיסי עם 4 חיבורי סאטא 6 במקום שישה, מהירות PCi-E בד"כ נמוכות יותר אם תרצה לשלב שני כרטיסי מסך,ובכללי פחות חיבורי usb 3.0

http://www.pugetsystems.com/labs/articles/Z87-H87-H81-Q87-Q85-B85-What-is-the-difference-473/

הנה קישור שמראה את ההבדלים...

נערך על-ידי oza87

פורסם
  • מחבר

סבבה.

קראתי גם באתר ביקורות על 3 לוחות של Z87 ויש שם תיאור של הממשקים/יציאות/ערוצים בין הלוחות של 3 ערכות השבבים - Z87, H87, ו - B85. לצרכים שלי, מה שלוח B85 נותן בהחלט הוא מעל ומעבר, בייחוד שאיני מחפש להשתמש בשילוב כרטיסים ו/או המהרה.

עם זאת, האם יש באיזה מקום השוואה בין מספר לוחות של B85 כמו בביקורת שעשו באתר על Z87?

ובכלל, למה צריך שיהיו הבדלים בין לוחות שיוצרו עבור אותה ערכת שבבים? מילא הבדל במחירים בגלל החברה היצרנית - אבל הבדלים ברכיבים?

פורסם

לא מצאתי השוואות של כמה לוחות B85 יש רק מבחנים לבודדים, ובקשר למה ששאלת זה עניין של מיתוג,החברות מנסות לחלוב כמה שיותר פלחים בשוק גם כאלה שלא רוצים לוחות מפוצצים בפיצ'רים וגם כאלה שכן....הB אם אני לא טועה מקוטלג ללוחות אם למחשבי עסקים קטנים כאלה שלא דורשים יותר מידי,בקיצור תרגילי שיווק....

פורסם

אילן , באם אתה קונה מחשב חדש , הייתי מייעץ לך לפתוח נושא בפורום מפרטים לקבלת ייעוץ .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים