עבור לתוכן

כרטיס מסך מבית EVGA

Featured Replies

פורסם

לא.. זו רק החברה מס' 1 לכרטיסי NVIDIA בעולם עם שירות מעולה וקהילה ענקית...

בקיצור, כן! הם היחידים עם אחריות בינלאומית על הכרטיסים שלהם, והשירות ממש מעולה, מנסיון.

קניתי שלושה כרטיסים מהם:

560Ti

680

780

כולם טפו טפו עובדים, ועם שניים מהם קיבלתי משחקים, עם ה-560Ti קיבלתי את מאפיה II ו-3DMARK 11 ועם ה-780 קיבלתי את Primal Carnage ו את 3DMARK ADVANCED.

אה כן, והם היחידים ש"מרשים" לך להחליף את גוף הקירור על כרטיס המסך ושמים ברגי פיליפס ולא טורקס (לא תמיד, אבל אין להם מדבקת "warranty void if removed" תמיד)

פורסם

למה בחרת את הכרטיס הזה דווקא ? הוא לא משתלם בכלל ו - 3GB זיכרון במקום 2GB לא יעשו הבדל.

היית יכול לקחת גרסה מהירה יותר ועם קירור עדיף ב - 20$ פחות, למשל - http://www.amazon.com/Zotac-GeForce-SLI-Ready-Graphics-ZT-60902-10M/dp/B0095GU1HW/ref=sr_1_71?s=pc&ie=UTF8&qid=1374148811&sr=1-71

או כרטיס חזק יותר כמו GTX 760 ב - 20$ יותר, הנה - http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Dual-Link-Graphics-02G-P4-2763-KR/dp/B00DHW4HS4/ref=sr_1_58?s=pc&ie=UTF8&qid=1374149687&sr=1-58&keywords=gtx+760

פורסם
לא.. זו רק החברה מס' 1 לכרטיסי NVIDIA בעולם עם שירות מעולה וקהילה ענקית...

הרשה לי מעט להנמיך את הלהבות שלך. מבחינתי EVGA נמצאת מתחת לאסוס, GB, MSI וסאפיר

הסיבה היא מחירים גבוהים לרוב בעבור חומרה בעלת קירורי רפרנס נוראיים. ב-2013 חברת EVGA היא היחידה שיכולה להשיק ליין שלם של כרטיס מסך מסויים עם קירורי רפרנס, לתת להם שעונים שונים ולקרוא לזה ליין. over-rated, מאוד. השיקו קירור ממוצע, קראו לזה ACX וכל העולם מתחרפן כאילו שמדובר בהמצאת המאה.

זה שהכל צבוע מאגניב ויש לוגו שמייצג את מה שנשאר מ-EVGA ממש לא הופך אותה למספר אחד, רחוק משם. שירות ללקוח בחו"ל הוא דבר חשוב למי שלא קונה בארץ, ויש הרבה שקונים EVGA וזה לא נעשה בארץ, לכן הם צריכים אחריות בחו"ל, simple as. אם מישהו מבקש המלצה לכרטיס והוא בחו"ל אני אומר ניחא...

2 הסנט שלי

נערך על-ידי djelectric

פורסם

את כל שלושת הכרטיסים שלי קניתי בקנדה.

ל-560Ti הייתה בעיה של התחממות וארטיפקטים. שלחתי אותו לנציגות EVGA הכי קרובה (גרמניה) אחרי התייעצות במייל (הבחר היה אדיב) הם מצאו שיש בעיה שמכוסה ע"י האחריות והחליפו לי את הכרטיס, שלחו אותו חזרה לפה וזיכו אותי על המשלוח.

אי אפשר לבקש יותר.

אתה צודק לגבי הקירורים, למרות שקירור ה-Signature 2 או קירורי ה-DS (ה-560Ti היה DS) היו טובים מאוד, אמנם לא התקרבו ל-DCII או TwinfrozerIV אבל היו מעל הרפרנס.

לגבי קירור ה-ACX, הוא ממש רחוק ממוצע. בביקורות הוא עקף את הקירור של MSI, אסוס ו-גיגהבייט (ל-780 ו-770) והיה השקט ביותר או הכמעט הכי שקט (אחרי MSI)

לגבי סאפייר, הם עושים כרטיסי AMD והם לא ממש זולים גם כן. קירור ה-DUAL X למרות השם המפוצץ והמראה האגרסיבי, לא היה כזה מוצלח. כרטיסי ה-TOXIC גם כן עם קירורים ממוצעים שואפים לרפרנס.

פורסם

על סמך נסיוני הדל אני לא מסכים בערך עם הכל, אבל זאת רק דעתי על סמך בדיקות, דעה :)

פורסם

זו הזדמנות נצל"ש לשאול שאלה כללית: האם חברות שמייצרות כרטיסי מסך ליצרנית צ'יפסטים אחת בלבד (למשל EVGA, Sparkle אצל NV ו-Saphire אצל AMD) נוטות ליצר כרטיסים מוצלחים יותר? האם קביעה כזו היתה נכונה, ולו חלקית, אי פעם לאורך ההיסטוריה?

פורסם

לגבי סאפייר, הם עושים כרטיסי AMD והם לא ממש זולים גם כן. קירור ה-DUAL X למרות השם המפוצץ והמראה האגרסיבי, לא היה כזה מוצלח. כרטיסי ה-TOXIC גם כן עם קירורים ממוצעים שואפים לרפרנס.

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_7970_Toxic_6_GB/32.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים