עבור לתוכן

אוזניות גיימינג - התלבטות

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אוזניות טובות בתקציב של עד 700 שקל. משהו שיחזיק מעמד להרבה זמן ויהיה מספיק איכותי.( אני חושב שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו בסגנון) אני בעיקר משתמש בזה עבור גיימינג (fps וכדומה) אך אני רוצה גם משהו טוב עבור מוזיקה וסרטים כמובן.

חפרתי בערך שבוע וחצי באינטרנט וכרגע יש לי התלבטות בין logitech g35 ל sennheiser pc 350. הקטע המוזר הוא שכמעט כל ביקורת בחו"ל אומרת שסנהייזר עדיפה, אבל הביקורות בזאפ שוללות לגמרי את סנהייזר והולכות באופן מוחלט על הלוג'יטק. מה לדעתכם תהיה הבחירה הטובה יותר? אני גם מעוניין בכל עניין הסראונד סאונד, אבל הבנתי שאפשר להשיג את זה עם כרטיס קול פשוט אז זה פחות קריטי. אני פשוט רוצה נוחות ואיכות שמע טובה.

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

הG35 הם הזוג הכי נוח שאי פעם השתמשתי בו. אני פשוט מת עליו. שידרגתי לG930 ואין מרוצה ממני.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת. איך האיכות שמע מבחינת מוזיקה, סרטים ומשחקים?

יש פה מישהו שיש לו או שהיה לו את הסנהייזר ויכול להגיד לי איך הוא?

פורסם

האיכות של הG35 טובה מאד, לא מצויינת אבל הרבה מעבר למה שרוב האנשים ישימו לב להבדל בינו לאין אודיופיליה מוחלטת.

פורסם
  • מחבר

מחפירה שעשית באינטרנט, הבנתי של- G35 יש דרייברים מובנים בתוכו כך שכל הקטע של ה DOLBY וכל שאר הדברים האלה אמורים לעבוד, לעומת הסנהייזר שצורך כרטיס קול בשביל זה.

לי אין כרטיס קול, ואני לא יודע אם אני אקנה אחד מאחר ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף בזה. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם שהוא z68x-ud4-b3. (יש לו את ה DOLBY HOME THEATER- אין לי מושג מה זה אומר אבל שיהיה...)

לוח האם לבדו יוכל להריץ את הסנהייזר ?

אני יודע שאני חופר דיי הרבה על הסנהייזר , פשוט אני ממש מעוניין לקנות אותו כי הוא נשמע מאוד טוב על הדף, אך כמה ביקורות ספציפיות (בעיקר מהארץ) קצת הרתיעו אותי.

פורסם

אוזניות גיימינג זה בדרך כלל לא דבר מומלץ , במיוחד שמדובר בחברות כמו razer or steelseries , אז אם אתה רוצה להרגיש מגניב כמו פרו גיימינג אתה מוזמן לקנות משהו בסגנון , אם אתה רוצה משהוא איכותי תקנה אוזניות בנפרד ומיקרופון בנפרד , מקסימום תצמיד את המיקרופון עם סקוטש

פורסם
מקסימום תצמיד את המיקרופון עם סקוטש

אנחנו בסומליה או משהו ופספסתי?

פורסם
אנחנו בסומליה או משהו ופספסתי?

לא , צודק , אנחנו מגניבים מידי בשביל לדביק מיקרופון עם סקוטש

פורסם

אני מזמן הבנתי שאיכות צריכה להיות פרופורציונלית לנוחות. אני לא רוצה לעבוד קשה בשביל לקבל את הטיפה אקסטרה.

זה בדיוק כמו ההבדל בין V0 ל320.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים