פורסם 2013 ביולי 1512 שנים אז ככה קניתי אוזניות של פלנטסוניק גיים קום 780 עכשיו שאני שאני מחליש את הווליום עד הסוף עדיין שומעים מוזיקה מוזר.במשחקים יש לי קפיצות בדקתי עם אובר קלוק ובלי אובר קלוק עדיין יש תבעייה אני בטוח שזה משהוא במחשב ולא בכרטיס מסך.חלונות כחולים מידי פעם קופצים להם וזה מעצבן!.יש אובר קלוק גם למעבד ובדקתי בלי אובר קלוק עדיין יש חלונות כחולים ועוד.בווינדוס אפדיט יש לי שמה עידכון שזה לא מתקין FRAMEWORK 4יכול להיות שמזה נובעת הבעייה? גם אחרי פירמוט היתה הבעייה.וגם מאז הSSD המחשב ניהיה לי איטי מאוד מעניין למה זה ככה.הקפיצות במסך זה כמו שהמגעים של החשמל לא יושבים טוב ויש קו באמצע כזה במהירות של פחות משניה.אלה הבעיות תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2013 ביולי 2012 שנים מחבר פעם הבאה שיהיה לי אני יצלם אבל זה מעביר את זה בשנייה..איך אני יצלם חחחח
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר איך מצלמים תמסך כחול הוא עובר מהר מידי ואין לי זמן תגובה אפילו...לוחצים F8 ואז מה?
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים הרצת MEMTEST86?איפסת ביוס?ניסית להוריד את התדר של הזכרון?ניסית להוריד את התדר של המעבד?ניסית להחליף כרטיס מסך?
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים מחבר הרצת MEMTEST86? איפסת ביוס? ניסית להוריד את התדר של הזכרון? ניסית להוריד את התדר של המעבד? ניסית להחליף כרטיס מסך? לא הרצתי MEMTEST86 כי אין לי שמץ מה זה.איפוס ביוס כן הרבה פעמים תדר של הזיכרון של איזה זיכרון?כרטיס מסך היה לי פה שניסיתי ושום דבר הכל חלונות כחולים.היה לי 6850 6950 7870.והיה לי חלונות כחולים ליפני שעשיתי אובר קלוק(:. אז זה לא משנה.
פורסם 2013 באוגוסט 312 שנים איך מצלמים תמסך כחול הוא עובר מהר מידי ואין לי זמן תגובה אפילו...לוחצים F8 ואז מה?מבטלים איתחול בשגיעה.
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים http://www.memtest.org/download/4.20/memtest86+-4.20.iso.zipמריד - פורס - צורב כאימאג' - מאתחל ממנו.
פורסם 2013 באוגוסט 412 שנים אתה אומר שאפילו עם הSSD זה מאוד איטי יחסית למה שהיה פעם?נשמע כמו בעיית חומרה.דבר ראשון הייתי מבטל OC.
פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים מחבר כן ביטלתי OC כמו שאמרתם ריסטרת לCMOS עדיין צצה לה עוד בעייה שעכשיו ראיתי שאני שם סרט והתמונה מהירה מידי אז יש לי מין קו כזה ניסיתי לצלם מסך עם הפלא ועם פרינטסקריין שום דבר לו תופס את זה.באיזה גובה זה אם אתה מודד גובה לפי אחוז כאילו מלמטה למעלה זה למעלה 20% מגובה המסך לכיוון למטה שורה שנייה של השולחן עבודה.קוו מציק.אני יעשה את הF8 עכשיו וניראה מה זה אומר תאמת אפשר לקרוא את קבצי הדאמפ אבל אני לא מבין בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.