עבור לתוכן

שיטת בחירת מפות בגאטרים

איזה שיטה עדיפה יותר ? 14 הצבעות

1. 1. איזה שיטה עדיפה יותר ?

• שיטה מספר 1
    • שיטה מספר 2

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אז כמו שכולם יודעים יש לנו בעיה בבחירת המפות בגאטרים , נוצר מצב שיש שלושה מפות שנבחרות שוב ושוב ושוב

ונותר 2 מפות שאף פעם לא נבחרות לכן אני עושה את הסקר הזה בשביל שאתם תבחרו איזו שיטה אתם מעדיפים .

שיטה 1 : המריץ בוחר את המפה בתחילת הגאטר והוא מדווח בתחילת הגאטר איזו מפה נבחרה .

שיטה 2 : המפה נבחרת באופן רנדומלי על ידי שימוש באתר :

http://chooser.willz.org/

מקווה שהרבה יצביעו כי זה הולך להשפיע על בחירת המפות בקהילה .

פורסם

עדיף שכולם יבחרו והרוב יקבע מספיק שהמריץ יאמר שהוא רוצה מפה וחצי מהשחקנים לא ירצו אותה הגאטר יהיה ברדק וחבל למה יהיו שחקנים שירצו לצאת ויש כאלה שלא יהיה להם כיף

פורסם

אני חושב ששתי השיטות טובות אבל אני מעדיף את השיטה השניה למה ככה זה רנדומלי ולא מה שכולם אוהבים זה ברור RAID נימאס אחלה של שיטה השיטה השניה

פורסם

עדיף שזה יהיה רנדומלי כי ככה יהיו פחות ריבים ולא תמיד משהמריץ רוצה זה משכולם רוצים...

פורסם
  • מחבר
עדיף שכולם יבחרו והרוב יקבע מספיק שהמריץ יאמר שהוא רוצה מפה וחצי מהשחקנים לא ירצו אותה הגאטר יהיה ברדק וחבל למה יהיו שחקנים שירצו לצאת ויש כאלה שלא יהיה להם כיף

נוצר מה מצב שכל גאטר מתחיל בRAID... ובעיקרון גאטר זה גאטר , לא קשור איזה מפה תבחר בסה"כ הגאטרים הם בשביל לשפר את השחקנים

ליצור מצב של משחקיות תחרותית .

פורסם

ברדק אה מתן

ממש מסוכן המצב

פורסם

כמו שאמרו מעליי , באופן רנדומלי , ככה גם Overflow ו - Slums יתחילו לככב :)

פורסם

RANDOM :)

פורסם

השיטה השניה

פורסם

עדיף RANDOM בכל זאת.

פורסם

שיטה 2

פורסם

Random

פורסם
  • מחבר

שיטת בחירת המפות נבחרה . תודה רבה לכל מי שהשתתף .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים