פורסם 2013 ביולי 1412 שנים אני מעונין לקנות מחשב חדש גלישה בעיקרמה יהיה עדיף מעבד חזק כדוגמת I5 או לרדת במעבד I3 ובהפרש לקנות כונן SSD
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים גלישה לא מזיזה למעבד..אתה יכול בשקט לבחור מעבד זול יותר מi3 (שלדעתי איננו משתלם כלל) ולא תרגיש הבדלים לעומת מעבדים חזקים יותר.מוטב לבחור מעבד עם GPU מובנה כי לשימושים שציינת אין צורך בכרטיס גרפי נפרד.באים בחשבון כפולי ליבה:A6-5400k / A6-6400kA4-5300G2020תוכל גם לבחור מרובע ליבות עם GPU חזק ועדיין זול יותר מi3A8-5600k(אבל זה אוברקיל כשמדובר בשימושים שציינת)
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים אפשר להתווכח על זה...הGPU המובנה חזק הרבה יותר ב-A6 וב-A4.זה יהיה שימושי ביישומים גרפיים למיניהם / משחקים קלים / יישומים המנצלים את הכרטיס הגרפי לחישוב.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מחבר טוב לגבי המעבד הבנתיהשאלה שלי האם שווה השקעה על כונן ssd בנוסף להרדיסק רגיל
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים אני יכול למנות כמה יתרונות של SSD ואתה תעשה את השיקול, אם זה שווה את ההשקעה.SSD:קטן ולא תופס הרבה מקום, מהירות קריאה/כתיבה מהירים ביותר, זמני טעינה מהירים במשחקים ותוכנות כאשר הם מותקנים עליו, עליית מערכת ההפעלה ומוכנות לעבודה בכמה שניות, כמעט ואין תקלות, אין פליטת חום, אינו מרעיש ועוד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.