עבור לתוכן

מימוש אחריות זכרונות ישנים

Featured Replies

פורסם

יש לי זכרונות PQI ddr2

pqi24200-2gdb turbo memory,

אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק?

האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים?

תודה!

פורסם

לפנות לחנות שממנה רכשת?

פורסם

כאשר רושמים אחריות "לכל החיים" הכוונה היא לאורך חיי המוצר, ולא לאורך חייך או אורך חיי העולם (אם לרגע תהית:)).

הכי טוב לפנות לחנות ממנה רכשת ולבדוק איזה חלופה הם מציעים לך.

פורסם

אחריות לכל החיים זה אחריות לכל החיים (עד קץ האנושות), אי אפשר להבין את זה אחרת.

מה שכן - זו הצהרה מטומטמת, כי סביר להניח שלא ניתן להשיג מוצרים כאלה יותר, ואז לא יעזור כמה שירצו לתת לך אחריות.

בקיצור - אם אין להשיג כזה זכרון, וברור לך שלא ניתן לתקן אותו, אל תצפה לקבל משהו.

פורסם

^ לא נכון, כמו שכתבו מעליך, הכוונה היא לאורך חיי המוצר, דבר שמסתכם בשלוש שנים בדרך כלל.

פורסם

היה לי 3X1gb, אני חושב של KINGSTON. אחד הזיכרונות התחיל לקצר ומחשב לא עלה. הלכתי לאייבורי (שם קניתי את המחשב), הם מצאו שבעיה בזיכרונות, מחשב היה בן שנתיים לפחות אז. פשוט נתנו לי זכרון של 4GB במקום, על חשבון אחריות. אפילו לא הייתי צריך להראות קבלה. הטכנאי סרק ברקוד וזהו. אז לך לחנות שבה רכשת, יותר גרוע לא יהיה מזה.

פורסם

XFX, למשל, נתנה אחריות "לכל החיים" והחליפה כרטיסי מסך גם כאשר כבר לא נשארו לה כרטיסים מאותו הסוג (הם אפילו נעלמו מהאתר).

קראתי שכיום האחריות היא רק כלפי דגמים מסויימים, אבל בכל מקרה...

אם כך, כיצד ניתן לדעת מה כוונת המשורר בכל מצב? הם מציינים זאת במקום כלשהו?

פורסם
  • מחבר

החנות שקניתי היא noacomp. למיטב הבנתי היא נסגרה... יש עוד דרך?

פורסם

נסה לפנות ליצרן במייל. אולי הוא ינסה לעזור לך.

אגב, לפי מה קבעת שהזכרון תקול?

פורסם
  • מחבר

זה מחשב שאני מרכיב מחלקים שונים שמצאתי\קיבלתי. כשהדלקתי אותו הוא עבד תקין והכל היה טוב, ופתאום הוא קפא..

ה windows diagnostics זיהה תקלה כלשהי, והרצתי memtest86+, והוא זיהה תקלה...

פורסם

OR - אין דבר כזה אחריות לכל החיים עם הגבלה לאורך חיי המוצר. אם זה כתוב אז יש הגבלה ואם זה לא כתוב, אז אין הגבלה.

אם קנית מכונית עם 3 שנים אחריות, וחודש אחרי שקנית היצרן מחליט לבטל את הדגם (End Of Life), אתה עדיין זכאי לשלוש שנים אחריות.

פורסם

כן, אבל זאת הכוונה בתחום החומרה לאחריות לכל החיים, הזמן שהמצר עוד נתמך על ידי היצרן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים