פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מאיפה לדעתכם עדיף לי לקנות נייח לגיימרים בסביבות 4,000-4,500 ₪? אני מתלבט בין ksp באילת שגם ככה אני שם החודש, לבין startpc.co.il ששמעתי שהם מאד זולים אבל זה לא באילת. מה דעתכם?
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מ-TMS...ממליץ לך להתייעץ במדור מפרטי מחשב חפני הרכישה, אחרת אתה עלול לזרוק כסף יקר.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים אין TMS באילת, יש להם סניפים בנתניה וירושלים..תוכל לבצע הזמנה וישלחו לך את המחשב עם שליח עד הבית ללא תשלום.מה גם שאם קורה משהו במסגרת האחריות, שליח יאסוף את המחשב מביתך.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר הבנתי. עדיף לקנות ב- Tms במרכז מאשר ב-ksp באילת? נערך 2013 ביולי 1312 שנים על-ידי taltola
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים למה כולם פה כול הזמן מבלבלים בשכל קנה רק מTMS ולא נותנים הצעה לפי צרכי המשתמש שיראה עם זה באמת משתלם לו רק צועקים פה כמו תוכי ובלי לדעת למה
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים תבדוק כמה יעלה לך מחשב ב-KSP באילת וכמה יעלה לך מאחת החנויות המומלצות (TMS, IQPC, ZIGZAG, RSM)
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים אם תקנה באילת תבדוק מה מדיניות החלפת חלקים בסניפים אחרים (אחריות) נערך 2013 ביולי 1312 שנים על-ידי none77
פורסם 2013 ביולי 1412 שנים למה כולם פה כול הזמן מבלבלים בשכל קנה רק מTMS ולא נותנים הצעה לפי צרכי המשתמש שיראה עם זה באמת משתלם לו רק צועקים פה כמו תוכי ובלי לדעת למהחחחח צודק, המחיר בKSP לאילת ובמיוחד במחיר שכזה לא מצדיק לקנות ממקום אחר עקב המחיר וההוזלה של המע"ממה שכן כמו שכבר כתבו תברר רק מה המדיניות לגבי החלפה...
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים אני יכול לאשר שאין בעיה להחליף בשאר הסניפים אם קנית ב KSP באילת .קניתי מהם רמקולים פשוטים שלא היו טובים אחרי חודשיים , והחליפו לי אותם בחנות בתל אביב בלי בעיה . לגבי השוואת המחירים מול TMS , - מכוון שאין מע"מ אז סביר להניח שהמחירים יהיו יותר זולים בKSP באילת .
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים רק KSP או IVORY!למה..?כי יש לקניה אבא ואמא! _ (אחריות , אמינות, סחורה ללא דופי)!אם אתה גר במרכז אז גם TMS ידועה באחריות שלה _ (אם כי לא יודעת מאיפה הסחורה שלה)כל השאר .... (ואם יפשטו את הרגל מחר..?)
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים יש סיבה להקפיץ בשביל זה דיון מלפני חמישה חודשים? נערך 2013 בדצמבר 2911 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים רק KSP או IVORY! למה..? כי יש לקניה אבא ואמא! _ (אחריות , אמינות, סחורה ללא דופי)! אם אתה גר במרכז אז גם TMS ידועה באחריות שלה _ (אם כי לא יודעת מאיפה הסחורה שלה) כל השאר .... (ואם יפשטו את הרגל מחר..?) הצחקת אותי, עם אבא ואמא כמו KSP או אייבורי אני מעדיף להיות יתום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.