עבור לתוכן

מגבר פנימי לרמקול

Featured Replies

פורסם

שלום אז ככה אני מתחיל לבנות רמקולים ואני צריך מגבר פנימי לרמקולים...

ואני לא יודע איפו יש בארץ חנויות שמוכרות או מה לרשום באיבי..

אז אני צריך משהו בסגנון הזה

ותודה לעוזרים

פורסם

יש הרבה אפשרויות, החל מדברים בסיסיים כמו TDAxxxx ועד למגברים חזקים אם ציפ חזק או טרנזיסטורים בדידים. תן נתונים נוספים : לאיזה עוצמה ואיכות קול אתה מכוון ? האם אתה רוצה להפעיל מ 12V (יש לך כבר 12V) או כולל ספק מ 240V ? וכדומה

פורסם

.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר
יש הרבה אפשרויות, החל מדברים בסיסיים כמו TDAxxxx ועד למגברים חזקים אם ציפ חזק או טרנזיסטורים בדידים. תן נתונים נוספים : לאיזה עוצמה ואיכות קול אתה מכוון ? האם אתה רוצה להפעיל מ 12V (יש לך כבר 12V) או כולל ספק מ 240V ? וכדומה

תאמת אני לא ממש מבין בזה אבל מה שכן אני רוצה כזה של 3 דרכים אבל שכול דרך היא לבאס... רק השאלה אם זה אפשרי ואם כן איפו אני יכול לקנות את זה?

נערך על-ידי Sildrow

פורסם

אתה חייב להגדיר מה אתה רוצה מהמערכת - היא תחובר ל 12V DC ? ל 240V AC ? מה ההספק של הרמקולים ? מה האיכות של הצליל שאתה רוצה לקבל (מול כמה אתה מוכן לשלם על המגבר) ?

פורסם
  • מחבר
אתה חייב להגדיר מה אתה רוצה מהמערכת - היא תחובר ל 12V DC ? ל 240V AC ? מה ההספק של הרמקולים ? מה האיכות של הצליל שאתה רוצה לקבל (מול כמה אתה מוכן לשלם על המגבר) ?

אוקיי אז ככה הכול קצת דיי מבולגן אבל אני ינסה לסדר לך את זה..

הרסיבר שלי הוא שניי יציאות (כיאילו עם חיבור לשני רמקולים) חבר שלי מצא את זה בבוידם אז אני לא יודע איזה סוג הוא או של איזה חברה זה כי זה מגבר מאוד ישן..

את הרמקולים מצאתי יש לי שלוש סאב גדולים גם מצאתי אותם אבל כולם עובדים מצוין ואני פשוט לא יודע מה השמות שלהם... אני רק צריך משהו שישמעו טוב את הקופסה אני בונה אבל אני רק צריך את הקרוסאובר כי הבנתי שבלי זה האיכות לא משהו וזה מעמיס על המערכת (תתקן אותי אם אני טועה) אין לי בעיה לקנות מאיבי או מחנות בארץ אני רק צריך לדעת מאיפו לקנות הקרוסאובר צריך ליהיות 3 דרכים אבל לא טוויטר מידל וסאב אלה סאב סאב וסאב אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם זה כן אני אשמח אם תגיד לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים