פורסם 2013 ביולי 1212 שנים יש לציין שהמחשב הנייד שלי הוא חזק וקניתי אותו לפי ההמלצה פה כדי שבין היתר התוכנה תעבוד עליו בצורה תקינה אך כשאני מנסה לנגן מוזיקה דרך התוכנה השירים לא שומרים על קצב אחיד ובמדיה פלייר הם מנוגנים כמו שצריך.מה הסיבה לכך?יש משהו שאני יכול להגדיר במחשב כדי שהקבצים ינוגנו כמו שצריך ולא יסחבו בקושי?
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים למה אתה מאשים את המחשב אם בפירוש לפי מה שאמרת זה בפירוש בעיה של בתוכנה? תאפס את ההגדרות שלה / תתקין מחדש (גרסה חדשה/שונה). יכול להיות גם שאתה משנה את הbpm בלי לשם לב.. דרך אגב שירים מתנגנים ולא מנוגנים
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים מחבר אני מדבר על מצב בו לא שיחקתי עם ה-BPM אלא סתם ניגנתי שיר.השיר שבנוי מקצב אחיד נשמע צולע בןירטואל די ג'יי בזמן שבמדיה פלייר הוא נשמע תקין ולא משנה באיזה מהירות אנגן אותו,בכל מהירות הקצב לא יהיה אחיד.איך אני מאפס את ההגדרות של התוכנה?
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר טוב אז שיחזרתי להגדרות יצרן ואף חיפשתי עדכונים זמינים אך מסתבר שהגירסה שלי היא הכי מעודכנת,יש לציין שהתוכנה שלי היא : virtual dj version 7.4 home free(b543( ,עדיין המוזיקה צולעת ולא מתנגנת בקצב אחיד,מה שכן כשאני פותח את המחשב זה מתחיל טוב עד שבאמצע השיר או בשיר השני זה מתחיל להישמע לא טוב ובלי שנגעתי בדבר מלבד לטעון את הקובץ. נערך 2013 ביולי 1412 שנים על-ידי ehudtr
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים תתקין trial של תוכנה אחרת כמו Traktor ותראה אם הבעיה משתחזרת.כדי לנגן סתם תוכן אודיו לא צריך שום כח עיבוד מיוחד.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים מחבר לא מוגבל באורך ההשמעה וזאת לא הבעיה אלא הבעיה היא השמעת השיר בצורה תקינה וחלקה ולא בצורה צולעת ומקרטעת.אנסה להוריד טרקטור ואחזור עם תוצאות.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים בהגדרות של התוכנה תנסה להעלות את ה-Latency ותראה אם זה מסתדר לך. אם כן, פשוט תוריד כל פעם קצת עד שתראה מה הערך הכי נמוך שלא עושה לך בעיות ותשאר איתו.בהצלחה.
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים מחבר וואו מדהים,הגעת לבעיה וזה מתחיל להישמע טוב,יש עוד כמה דברים באותו החלון שאני צריך לשחק בהם אבל בהחלט פתרת את החידה,לא הבנתי איך זה יכול להיות שזה לא עובד אצלי כראוי.תודה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.