פורסם 2013 ביולי 1112 שנים הי חברים מה שלומכם?ככה המחשב שלי פורמט, הכול תקין.הפעלתי שיתוף תיקיות וכשאני בא להתחבר מהמחשב של אחי הוא רושם לי שהשם משתמש וסיסמא שגויים למרות שמילאתי בדיוק את הפרטים הנכונים.בנוסף לכול הצרות ה- Boxee לא מזהה שום מחשב ושום כונן ברשת. המסקנה היא שהפרוטוקול smb (לפחות המסקנה שלי) לא מופעל טוב.למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות? יותר חשוב לי כרגע לטפל בבוקסי מהסיבה הפשוטה שהפעלתי עם אחי "קבוצה" ככה שהבעיה הזאת די נפתרה.
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מה זה לא "מופעל טוב"?הגעת ל authentication ולא עברת authorization. תבדוק שאתה מבצע אימות בצורה נכונה.
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים מחבר מה זה לא "מופעל טוב"?הגעת ל authentication ולא עברת authorization. תבדוק שאתה מבצע אימות בצורה נכונה.בבוקסי הוא אפילו לא מזהה אותו כעובד.
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים אל לתצוטט תגובות מעליך.SMB/CIFS לא אחראים על אימות. תסביר מה בדיוק מתרחש אצלך.
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים אני לא מכיר את המוצר, אך הוא אמור לעבוד כמו כל Samba client שיש.תרים VM עם לינוקס ותממשק אותו ב bridge לכרטיס רשת שלך - ככה תוכל לראות בפירוט מה מתרחש כאשר אתה מנסה להתחבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.