עבור לתוכן

הצטרפתי לחבילת אינטרנט 100 מגה עם תשתית של הוט וספק בזק בנלאומי , ההתקף לב קרב ובא.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

לפני חודש עשיתי את הטעות והצטרפתי לאינטרנט 100 מגה , תשתית של הוט וספקית בזק בנלאומי.

לא עברו יומיים עד שהבנתי שעשיתי את טעות נוראית , האינטרנט פשוט זוועה , קודם כל "100" זה מספר דמיוני , סוג של פנטזיה רחוקה ששומעים עליה בסיפורים ואגדות , במציאות האינטרנט שלי נהיה אפילו יותר גרוע מאשר ה30 מגה שהיו לי קודם , הנה תמונה שממחישה את בדיקות המהירות שעשיתי ביומיים האחרונים : http://imgur.com/NjWfK3f

בנוסף למהירות המגוחכת גם הפינג שלי עלה בתקשורת עם שרתים מאירופה , אם פעם הPing (זמן תגובה) שלי היה 75 יציב , היום מדובר על 110+.

כמובן שהתקשרתי להוט וביקשתי לבדוק את העניין , הנציגה ענתה לי בתשובה "שאין תקלה" , לאחר מכן ביקשה לבדוק את המהירות באתר של הוט , הופ ! הפלא ופלא ! המהירות לעולם לא ירדה מתחת ל60 מגה ! איזה יופי , כל הבדיקות שלי באתר של הוט מראות מהירות של 60 מגה + , אבל בכל אתר בדיקת מהירות אחר (כגון speedtest , bezeq , 013 , 012 , internetfrog , megapath ) אני מקבל תוצאות מוערבות ולעיתים רחוקות מעל 20 מגה , אבל באתר של הוט המהירות שלי תמיד 60+ באורח פלא , נניח שזה נכון , הנציגה אומרת לי "אין תקלה אדוני , בין 60-100 מגה זאת מהירות תקינה" , אוקיי , מעולם לא הייתי מבריק במתמטיקה ולא הייתי בהקבצה א' בבית ספר , אבל אני די בטוח שפער בין 60 מגה ל100 מגה זה משהו כמו 40 מגה , כלומר אני מקבל 40 מגה פחות ממה שאני משלם.

תיאורטית , אם באמת הייתי מקבל בין 60-100 מגה לא הייתי קטנוני , אבל המציאות מראה אחרת , התעקשתי שהנציגה תשלח טכנאי למרות שהכל "תקין" מבחינתם כי זה בשום פנים ואופן לא מקובל עלי.

רציתי לדעת מה ניתן לעשות ואם גם לכם יש חוויה דומה ואם כן , מה עשיתם במצב כזה?

• תגובות 41
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני שאתה מאשים את HOT תאשים את בזק נזק בזק לא מסוגל לתת יותר מ 30Mbs על התשתית שלו בזק שקרנים ויקרנים ולא יודעים לתת שרות נורמלי

תראה בחתימה שלי ותבין אני מיזמן ברחתי מבזק נזק ואני רק על תשתית HOT+HOTNET יותר טוב ויותר מהיר ויציב ויותר זול

כי רק HOT+HOTNET מסוגל לתת היום 100Mbs מלא ויציב לאורך זמן וגם שרות 24/7 אמתי גם בסוף שבועה

פורסם

גם הוט עם הוטנט זה אסון טבע. בבדיקת המהירות מקבלים 100 אבל התחושה כמו האינטרנט שהיה לי לפני הרבה שנים.

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעבור לחברה אחרת, לפחות תעבור לחבילה ששקולה למהירות שאתה באמת מקבל (50-60).

החשש שלי אבל שאולי גם כאשר תעבור למהירויות הללו - לא תקבל את מלוא רוחב הפס.

פורסם

התחושה שלך היא כזאת בגלל שרוב האינטרנט בארץ לא תומך ביותר מ 10Mbs כי זה לא מעניין את החברות והאתרים לא רוצים להשקיעה יותר

ולא מזיז להם שהגולשים סובלים

פורסם
  • מחבר

איך ניתן לבדוק אחת ותמיד אם הבעיה היא מהספק או מהתשתית?

פורסם

תחליף ספק ותבדוק...

אני עם הוט+hotnet ומקבל אחלה מהירות וגלישה מהירה.

פורסם

תתקשר להוט ותבקש שתעביר אותך לכמה שעות לחברת ספק אחרת ( בהנחה שאתה בחיבור ללא חייגן ).

תוכל להשוות בין הספקים

פורסם
  • מחבר

אני ברגעים אלו עם בזק בנלאומי על הקו , אני בתהליכים לעבור לhotnet , מקווה שאני לא עושה עוד טעות

פורסם

תקרא עוד פעם את מה שאני ואחרים רשמנו פה ניראה לי אתה לא קורא או לא מבין או שניהם בהצלחה

פורסם

את חוסר היכולת של התשתית שלך לעבור את ה60 מגה אולי הם יפתרו אם תתעקש.

אני סך הכל מרוצה מהוט+הוטנט.

באופן כללי אין לי תלונות.

הפינג שלי לשרתים באירופה בסביבות ה75-80ms.

פורסם

היי,

המהירות מושפעת ממגוון גורמים, בין היתר סוג החיבור, ספק התוכן וספק התשתית.

נשמח לסייע בבדיקה מדוע אינך מקבל את המהירות המקסימלית.

מוזמן לשלוח אלינו פרטים ל-online@bezeqint.net ונציג טכני שלנו יחזור אליך בהקדם.

בברכה,

מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי

שלום חברים

לפני חודש עשיתי את הטעות והצטרפתי לאינטרנט 100 מגה , תשתית של הוט וספקית בזק בנלאומי.

לא עברו יומיים עד שהבנתי שעשיתי את טעות נוראית , האינטרנט פשוט זוועה , קודם כל "100" זה מספר דמיוני , סוג של פנטזיה רחוקה ששומעים עליה בסיפורים ואגדות , במציאות האינטרנט שלי נהיה אפילו יותר גרוע מאשר ה30 מגה שהיו לי קודם , הנה תמונה שממחישה את בדיקות המהירות שעשיתי ביומיים האחרונים : http://imgur.com/NjWfK3f

בנוסף למהירות המגוחכת גם הפינג שלי עלה בתקשורת עם שרתים מאירופה , אם פעם הPing (זמן תגובה) שלי היה 75 יציב , היום מדובר על 110+.

כמובן שהתקשרתי להוט וביקשתי לבדוק את העניין , הנציגה ענתה לי בתשובה "שאין תקלה" , לאחר מכן ביקשה לבדוק את המהירות באתר של הוט , הופ ! הפלא ופלא ! המהירות לעולם לא ירדה מתחת ל60 מגה ! איזה יופי , כל הבדיקות שלי באתר של הוט מראות מהירות של 60 מגה + , אבל בכל אתר בדיקת מהירות אחר (כגון speedtest , bezeq , 013 , 012 , internetfrog , megapath ) אני מקבל תוצאות מוערבות ולעיתים רחוקות מעל 20 מגה , אבל באתר של הוט המהירות שלי תמיד 60+ באורח פלא , נניח שזה נכון , הנציגה אומרת לי "אין תקלה אדוני , בין 60-100 מגה זאת מהירות תקינה" , אוקיי , מעולם לא הייתי מבריק במתמטיקה ולא הייתי בהקבצה א' בבית ספר , אבל אני די בטוח שפער בין 60 מגה ל100 מגה זה משהו כמו 40 מגה , כלומר אני מקבל 40 מגה פחות ממה שאני משלם.

תיאורטית , אם באמת הייתי מקבל בין 60-100 מגה לא הייתי קטנוני , אבל המציאות מראה אחרת , התעקשתי שהנציגה תשלח טכנאי למרות שהכל "תקין" מבחינתם כי זה בשום פנים ואופן לא מקובל עלי.

רציתי לדעת מה ניתן לעשות ואם גם לכם יש חוויה דומה ואם כן , מה עשיתם במצב כזה?

פורסם
  • מחבר
את חוסר היכולת של התשתית שלך לעבור את ה60 מגה אולי הם יפתרו אם תתעקש.

אני סך הכל מרוצה מהוט+הוטנט.

באופן כללי אין לי תלונות.

הפינג שלי לשרתים באירופה בסביבות ה75-80ms.

ככה בדיוק היה לי לפני השדרוג , היה לי פינג 75 יציב בEU - WEST ונהניתי מכל רגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים