עבור לתוכן

הערכת עלות לפרוייקט קירור מים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי ממה שרשום כאן זה המפרט שאני צריך

אני כרגע מעוניין בקירור למעבד בלבד

jnymg2wzzem1.png

אני עדיין לא יודע איזה פיטינגים אני צריך, ראיתי המון מערכות באינטרנט ללא פיטנגים אני מעוניין שיהיה ולא יחובר בצורה כזו שזה יכול להתנתק

עשיתי סקיצה בערך איך אני מעוניין שזה יראה,

dmhk1yz2tnmy.jpg

*המשאבה תשב על הספק כוח\תוצמד לצד שמאל עם אזיקון

1. אני מעוניין להושיב\להבריג את המשאבה לצד היכן שיש הרדיסקים

2. השאלה אם אני צריך שני רדיאטורים?

3. כמה מהחומר קירור הלבן שהכנסתי אני צריך לטנק ששמתי?

3. איזה פיטנגים אני צריך? ואיזה סוגים אתם ממליצים?

מה עוד אני צריך לדעת באופן כללי לפני הזמנה? כמה אורך צינור אני צריך (מעדיף שיהיה יותר אקסטרא מכיוון שאני חדש)

המראה הכללי שאני רוצה שיהיה:

241648_412506402143019_1176767676_o.jpg

פורסם

אתה רוצה מראה כללי מאוד "יקר".

זה מהבנייה של רון סאנאט (או איך שלא יקראו לו) ב-600T.

דבר ראשון, משאבות לא מחברים באזיקונים. קודחים במארז וממקמים אותן, רצוי עם חתיכת גומי מפרידה.

דבר שני, אני מקווה שאתה מתכוון להוריד את כל האזור של הכוננים הקשיחים, אחרת תהיה מוגבל.

דבר שלישי, לגבי פיטינגים, בתמונה שהעלית הוא משתמש בקומפריישנים (מחברי לחץ) של ביטספאוור. (Bitspower) שהם כמובן הכי יקרים (והכי איכותיים, ולדעתי, הכי יפים)

כל מחבר עולה 8-10 דולר, 15 למחבר זויתי (כמו על כרטיס המסך).

עוד דבר, בתמונה הוא משתמש בטופ למשאבה עם מאגר מתברג עליה. כל התענוג הזה עולה $$. הטופ עולה 50 דולר, והמאגר שמורכב ישירות עליו עוד 45. ואם כבר לוקחים טופ, אז לקחת מוד קיט, שתייפה אתה המשאבה (D5 היא המשאבה בין המכוערות שתראה) וגם תיתן לך גמישות בהתקנה.

193949382_193839819485422a300227e1c7895134e3143a2b698362984.jpg

לגבי הנוזל הלבן, אתה פשוט קונה ליטר, אם צריך יותר (ואני בספק) מזמינים עוד. לא מערבבים עם כלום. אלא אם אתה רוצה את של מייהמס (לקחת אייס דרגון, שמגיע מוכן) אז זה תרכיז, ותצטרך להוסיף 750 מ"ל מים מזוקקים לכל 250 מ"ל תרכיז (בקבוק) וייצא לך ליטר.

אם יש לך עוד שאלות, אני פה :)

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון למראה כללי ביותר

לדוגמא מראה שיותר יהיה לפי דעתי אצלי

ydta5oe2a0yw.jpg

ו ymac אם תוכל לענות לי לשאלות לגבי הרדיאטורים? כמות החומר? מה להזמין בדיוק באתר? אם תוכל לבנות לי מפרט עם כמות הפיטנגים ואין לי בעיה עם הפיטנגים של ביטפאוור, אם יש כאלה יותר זולים ועושים את אותה העבודה אז גם בסדר...

תודה רבה

פורסם

לגבי הרדיאטורים, זה תלוי מה אתה מקרר. כלל בסיסי הוא רדיאטור כפול לכל חלק, פחות או יותר. אם יהיה פחות מכך, לדוגמא רדיאטור כפול לשני חלקים "משמעותיים" (מעבד, כרטיס מסך) תאלץ לקחת מאווררים מהירים ורועשים יותר שיכפרו על החוסר בשטח מגע.

מנגד, אם יש לך "עודף" רדיאטורים, תוכל לקחת כאלה עם סנפירים פחות צפופים, ומאווררים שקטים וכך לקבל ביצועים מעולים ושקט.

אה, שמתי לב שאתה רוצה רק למעבד.

אם כך, רדיאטור יחיד יספיק בהחלט. רדיאטור כפול מינימום. אם אתה יכול לחתוך בגג ולהתאים שם משולש (360), מה טוב!

ואם אתה לא מתכנן להרחיב את הלופ בעתיד לכרטיס המסך, אתה יכול גם לרדת במשאבה למשהו כמו 350, 355 או 35X (בשפת העם, DDC) ולקבל מערכת קומפקטית יותר. אבל ה-D5 שקטה, חזקה ואמינה, ככה שקשה לטעות שבוחרים אותה.

אני צריך שתגיד בדיוק איזה מודיפיקציות תעשה \ לא תעשה למארז. ואם אפשר, סרטוט תיאורטי של "מה יושב איפה". ואז אוכל לבנות לך מפרט.

אה, כן, צריך גם תקציב. :)

פורסם
  • מחבר

עד 1700 ש"ח למערכת עדיף לא להגיע אלה אם יש צורך... יותר לכיוון של 1500 ...

אני מעדיף לא לחתוך את המארז אלה לשים רדיאטור כפול למעלה, את המשאבה למטה ואת הטנק בצד מעדיף טנק גדול 250 כמו בתמונה ואם הD5 עדיף מבחינת אמינות ושקט אז עדיף

אני מחפש מפרט שכולל הכל, שאחרי ההזמנה אוכל להרכיב הכל...

לפי דעתי עדיף גם אקסטרא פיטינג...

ולגבי הסרטוט של הצינורות שיהיה דומה מאוד לתמונה מעל...

וככה בערך אני רוצה שזה יראה

dmhk1yz2tnmy.jpg

- - - תגובה אוחדה: - - -

הכנתי סקיצה יותר הגיונית (אני חושב)

4nzmziuewjmt.jpg

אם לא תקן אותי

תודה רבה על העזרה...

נערך על-ידי Shoshan01

פורסם

התקציב כולל משלוח ומע"מ? משלוח זה 80 עד 100 דולר, ומע"מ זה 18% מהערך כולל משלוח + כל מיני עמלות מטופשות.

כלל ראשון בקירור מים - לא מצליבים צנרת \ מעבירים אותה מאחורי דברים.

נראה לי שכדאי לך לקחת את העזרים של ביטספאוור כדי לקבל מראה נקי למשאבה + מאגר. זה גם ייתן לך יותר גמישות מבחינת יציאות \ כניסות.

עוד דבר, אם אתה יכול, למדוד איזה עובי רדיאטור אפשר לשים בגג?

פורסם
  • מחבר

אני יכול לשים רדיאטור כפול בלבד (לא 360) את העובי אין לי שום אינדקציה לחשב... בהשוואה למה לחשב? אני מאמין שכמעט כל רדיאטור כפול יתאים אחרי הכל המארז מאוד גדול (CM STORM)

המחיר עד 1600 כולל משלוח (אם התקציב בעייתי תגיד לי)

לא כולל מע"מ

אם תוכל לבנות לי מפרט רק שיהיה עם הדברים שדיי חשובים לי כמו טנק גדול ה 250 ומים לבנים...

פורסם

יש הרבה מארזים גדולים שהתאימות שלהם עם רדיאטורים מסתכמת ב-h100. תמדוד לגובה, כלומר מהמקום של ההברגות עד ללוח האם.

עדיף לך רדיאטור עבה שייתן יותר ביצועים ויאפשר שימוש במאווררים שקטים יותר.

אני לא מבין למה להתקמצן לכאורה על חלקים אחרים בשביל מים לבנים ומיכל טיוב. אבל אולי זה החיידק שלי שמכריח אותי לעשות הכל מושלם :P

אני לא ממחשב כרגע, אחר הצהריים אנסה לעלות על מפרט בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים