פורסם 2013 ביולי 1012 שנים אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בו את זה אבל זה נראה לי המקום הכי נכון.תמיד כשאני מתקין משחקים בכונן שהוא לא C אז המשחק לא פועל לי וזה מזמן ככה עכשיו לפי מה שאני יודע זה לא בעיה זה פשוט ככה כי המשחק צריך גישה למסמכים שלי .אני צודק או שזה לא נכון? אם כן יש דרך לפתור את את זה ?
פורסם 2013 ביולי 1012 שנים מוזר מה שאתה אומר. לא אמורה להיות שום בעיה כזו. ספריית ההתקנה וספריית המסמכים לא חייבות להיות על אותו הכונן.
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר ממש מוזר לי אבל כל משחק שאני זוכר שהתקנתי אותו בכונן אחר שהוא לא C פשוט לא פועל לי ורק אחרי התקנה על C הוא פועל
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר את האמת שזה לא נותן את אותה הודעה ספציפית כל הזמן פשוט יש כאלה משחקים שפשוט נתקעים עוד לפני שהמשחק מתחיל וכאלה שלא מגיבים בכלל ומרים הודעת שגיאה
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים מחבר זה בכונן אחר ,מה הכוונה במחיצה אחרת? בחלק מהמשחק לא מופיע כלום הם פשוט קורסים והנה לדוגמא משחק שניסיתי להתקין כרגע (DIRT 3) זה מה שהיה כתוב בהודעה שעלתהA required security module cannot be activated.This program cannot be executed (13001).Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=13001 for further, more detailed information.
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים C ו-D זה אותו כונן פיזי ? תוכל לראות במנהל דיסקים שבניהול המחשב.מוזר מאוד מה שאתה מתאר. זה אמור להיות שקוף לתוכנה מיקום ההתקנה שלה.שינית משהוא בחלונות ?
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים start -> run -> eventvwrיש שם APPLICATION וSYSTEM. מסודר לפי זמן, נסה לראות אם יש רישומים שקשורים.
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים תראה אם זה עובד לך: Date Posted: Feb 20, 2006 #8 have the same problem , but got something that works for me :when i tried to play Something was Denied in my Registry.(to get to your registry Click the start button, then Run, then Type in regeditat this folder HKEY_LOCAL_MACHINE/System/MountedDevices/RightClick the Mounted Devices folder, Click Permissions, Click Advanced,Look under the "TYPE" header for any labels that say "Deny", if thereare any highlight and click Edit, Check Full Control and "OK". andViola! Strobby, Feb 20, 2006עריכה:בנוסף אם ה UAC פעיל אצלך נסה להריץ את ההתקנה עם הרשאות מנהל (Run as Administrator). נערך 2013 ביולי 1112 שנים על-ידי ItachiSan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.