עבור לתוכן

לא אהבתי את הCherry red switches , מחפש מקלדת אחרת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ד"א יש למישהו מידע על מקשי Torpe ? אני שומע עליהם הרבה בזמן האחרון , אפשר להגיד אפילו שהם מועדפים הרבה יותר מאשר cherry mx ברחבי האינטרנט

- - - תגובה אוחדה: - - -

כמו שאמרתי תרגיש בנוח אם תרצה לקפוץ..

אוקיי תודה רבה על ההצעה

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה חברה המקלדת הנוכחית שלך?

פורסם
  • מחבר
איזה חברה המקלדת הנוכחית שלך?

Steelseries 6gv2

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אל תעשה את הטעות עם סוויצ׳ים כחולים...

פורסם
  • מחבר
אל תעשה את הטעות עם סוויצ׳ים כחולים...

אין לי בעיה עם הקול שלהם , אפשר להגיד שזה גם נותן סוג של סיפוק מסויים , לא?

פורסם

לך אולי כן, לשאר יושבי הבית לא...

למען האמת את המקלדת שלי קניתי יד שניה ממישהו שאהב אותה אך ההורים שלו ואחותו הכריחו אותו להחליף אותה בגלל הרעש.

אולי 90% ממי שהיתה לו את המקלדת החליף אותה עקב הרעש...

סוויצ'ים חומים יהיו לך תענוג.

פורסם
  • מחבר
לך אולי כן, לשאר יושבי הבית לא...

למען האמת את המקלדת שלי קניתי יד שניה ממישהו שאהב אותה אך ההורים שלו ואחותו הכריחו אותו להחליף אותה בגלל הרעש.

אולי 90% ממי שהיתה לו את המקלדת החליף אותה עקב הרעש...

סוויצ'ים חומים יהיו לך תענוג.

גם אני חושב שחומים יהיו יותר טובים אבל אין מגוון לחומים

Logitech G710 לא מומלצת במיוחד

במחיר של הDas אני יכול לקנות בית קטן בערבה

האופציה היחידה שנשארה לי היא Zowie Celeritas שבאה עם חומים אבל גם היא לא הכי מומלצת ברחבי הרשת , ותאמין לי כבר למדתי בדרך הקשה להקשיב להמלצות ברחבי הרשת , ובלי קשר לזה אני חושב שאני מעדיף TKL , מקלדת מלאה זה די בזבוז שטח על השולחן לדעתי.

פורסם

אם לא מפריע לך רעש ההקלקה של הכחולים (או שאתה אפילו אוהב את זה) אני ממש ממליץ לך על המקלדת הזאת (cm storm quickfire rapid).

קניתי אותה עם סוויצ'ים אדומים ויש לה איכות בנייה מצויינת, מאוד יציבה (לא זזה בזמן הקלדה\משחק), מאוד קומפקטית, מרגישה ממש טוב.

יש נעילה של מקש הווינדוס במשחקים (קיימת גם נורת חיווי), ל caps lock יש גם נורת חיווי שזה תמיד דבר טוב וכפתורי המדיה נמצאים בין F5 ל F10 שזה הסידור הכי חכם לדעתי מכיוון שאפשר ללחוץ עליהם בעזרת יד אחת ולא שניים כשאתה צריך ללחוץ עליהם מהר.

קיצור מקלדת סקסית אם אתה מחליט שכחולים זה מספיק טוב לך.

פורסם
  • מחבר
אם לא מפריע לך רעש ההקלקה של הכחולים (או שאתה אפילו אוהב את זה) אני ממש ממליץ לך על המקלדת הזאת (cm storm quickfire rapid).

קניתי אותה עם סוויצ'ים אדומים ויש לה איכות בנייה מצויינת, מאוד יציבה (לא זזה בזמן הקלדה\משחק), מאוד קומפקטית, מרגישה ממש טוב.

יש נעילה של מקש הווינדוס במשחקים (קיימת גם נורת חיווי), ל caps lock יש גם נורת חיווי שזה תמיד דבר טוב וכפתורי המדיה נמצאים בין F5 ל F10 שזה הסידור הכי חכם לדעתי מכיוון שאפשר ללחוץ עליהם בעזרת יד אחת ולא שניים כשאתה צריך ללחוץ עליהם מהר.

קיצור מקלדת סקסית אם אתה מחליט שכחולים זה מספיק טוב לך.

אני עוד לא סגור על הכחולים כי אני די בטוח שחומים יתאימו לי יותר אבל אני חייב לציין שכפתורי המדיה נראים טיפה מוזרים ב CM storm , הגיוני יותר להשתמש בכפתור הפונקציה השמאלי ביחד עם F1 עד F5 מאשר כפתור הפונקציה הימני עם F5 עד F10 , לא שזה יותר מידי משנה לי אבל סתם זה נראה לי מוזר כזה

פורסם

אני חושב ההפוך הגמור, זה הסידור הכי חכם.

כי אם הם נמצאים במרחק גדול ממקש ה FN שנמצא ליד ה ctrl הימני אז תצטרך להשתמש ביד אחת כדי ללחוץ על FN וביד שנייה כדי ללחוץ על מקש המדיה שאתה רוצה - זה לא כזה נורא אבל אני מוצא את זה יותר נוח בסידור של ה quickfire.

בכל מקרה תתנסה על הסוויץ הכחול לפני שאתה מקבל החלטה. יש לך את idanmal שיעזור לך.

פורסם
  • מחבר
אני חושב ההפוך הגמור, זה הסידור הכי חכם.

כי אם הם נמצאים במרחק גדול ממקש ה FN שנמצא ליד ה ctrl הימני אז תצטרך להשתמש ביד אחת כדי ללחוץ על FN וביד שנייה כדי ללחוץ על מקש המדיה שאתה רוצה - זה לא כזה נורא אבל אני מוצא את זה יותר נוח בסידור של ה quickfire.

בכל מקרה תתנסה על הסוויץ הכחול לפני שאתה מקבל החלטה. יש לך את idanmal שיעזור לך.

זה לא שיש יותר מידי אופציות למען האמת :cry:

פורסם
גם אני חושב שחומים יהיו יותר טובים אבל אין מגוון לחומים

באתר של Cooler Master יש Storm QuickFire Rapid עם מגוון גדול יותר של סוויצ'ים:

Blue Switch/Gray Body: SGK-4000-GKCL1-US

Black Switch/Gray Body: SGK-4000-GKCC1-US

Brown Switch/Black Body: SGK-4000-GKCM1-US

Red Switch/Black Body: SGK-4000-GKCR1-US

Green Switch/Black Body: SGK-4000-GKCG1-US

לפי תיאורים אחרים ברשת כבר חשבתי שהגירסה עם הסוויצ'ים האדומים הכי תתאים לי, אבל הדיון הזה גורם לי לחשוב פעמיים...

פורסם
  • מחבר

410

באתר של Cooler Master יש Storm QuickFire Rapid עם מגוון גדול יותר של סוויצ'ים:

Blue Switch/Gray Body: SGK-4000-GKCL1-US

Black Switch/Gray Body: SGK-4000-GKCC1-US

Brown Switch/Black Body: SGK-4000-GKCM1-US

Red Switch/Black Body: SGK-4000-GKCR1-US

Green Switch/Black Body: SGK-4000-GKCG1-US

לפי תיאורים אחרים ברשת כבר חשבתי שהגירסה עם הסוויצ'ים האדומים הכי תתאים לי, אבל הדיון הזה גורם לי לחשוב פעמיים...

שמע מבחינת גיימינג זה באמת נכון מה שאומרים עליהם , תענוג לשחק עם המקלדת הזאת , זמן תגובה משתפר פלאים , אבל הבעיה היא כשאתה לא משחק ..

פורסם
410

שמע מבחינת גיימינג זה באמת נכון מה שאומרים עליהם , תענוג לשחק עם המקלדת הזאת , זמן תגובה משתפר פלאים , אבל הבעיה היא כשאתה לא משחק ..

אתה מדבר על הדגם הזה באופן כללי או על אחד הסוגים? כי אם הבעיה היא שחסר ה-numpad, אז אפשר להוסיף אחד חיצוני ולהניח אותו מימין לעכבר (נראה לי כמו סידור הגיוני יותר מאשר שהוא יהיה צמוד למקלדת)

אגב, יש מקלדות דומות לרייזר ולקורסייר:

http://www.corsair.com/us/gaming-peripherals/gaming-keyboards/vengeance-k65-compact-mechanical-gaming-keyboard.html

http://www.razerzone.com/gaming-keyboards-keypads/razer-blackwidow-tournament-edition

את הרייזר אפשר אפילו למצוא בארץ (ב-KSP).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים