עבור לתוכן

לא אהבתי את הCherry red switches , מחפש מקלדת אחרת

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה קניתי מקלדת מכנית עם Cherry red , אהבתי מאוד את המקלדת אבל לא את המקשים , האדומים יותר מידי רכים ואני עושה מלא מלא שגיאות וmiss clicks , ניסיתי להתרגל אבל זה פשוט לא זה , אני שוקל להחליף את המקלדת במקלדת מכנית אחרת , מקשים חומים נשמעים לי כמו רעיון טוב כי יש יותר התנגדות ויותר קליק , אילו אופציות יש לי למקלדת מכנית טובה ולא במחיר שחיטה? (אהמ אהמ אייבורי)

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרגע Zowie Gear CELERITAS היא המקלדת הכי פחות יקרה עם סוויצ'ים חומים שנמכרת באייבורי ובכלל בארץ.

פורסם

החומים הם פחות או יותר עם אותה התנגדות כמו האדומים רק בתוספת משוב לא ? שמישהו יתקן אותי אם אני טועה..

כלומר אולי סוויצ'ים שחורים\כחולים יתאימו יותר אם הבעיה שלך היא הרבה שגיאות.

בכל מקרה כמה זמן אתה משתמש במקלדת שלך ? גם לי היו הרבה שגיאות כתיב בהתחלה עם האדומים בשבועיים הראשוניים אבל לאחר מכן זה הצטמצם משמעותית והיום אני לא מרגיש את זה בכלל (דורש זמן הסתגלות כלשהו).

ד"א איזו מקלדת קנית ?

פורסם

הייתי במקומך נותן לזה עוד זמן להסתגלות.

אחרי הכל אתה תפסיד עכשיו כסף מהמכירה המוקדמת של המקלדת.

פורסם
  • מחבר
החומים הם פחות או יותר עם אותה התנגדות כמו האדומים רק בתוספת משוב לא ? שמישהו יתקן אותי אם אני טועה..

כלומר אולי סוויצ'ים שחורים\כחולים יתאימו יותר אם הבעיה שלך היא הרבה שגיאות.

בכל מקרה כמה זמן אתה משתמש במקלדת שלך ? גם לי היו הרבה שגיאות כתיב בהתחלה עם האדומים בשבועיים הראשוניים אבל לאחר מכן זה הצטמצם משמעותית והיום אני לא מרגיש את זה בכלל (דורש זמן הסתגלות כלשהו).

ד"א איזו מקלדת קנית ?

Steelseries 6gv2 red , אני עם המקלדת כבר חודשיים , זה פשוט לא זה , באמת שניסיתי.

פורסם

לפי דעתי חודשיים זה זמן סביר לגבש דעה ולהגיד אם אתה מרוצה מהסוויץ או לא.

די באסה האמת.. אבל תעשה חושבים לפני סוג הסוויץ הבא שאתה מנסה - כמובן שחום מומלץ כסוג הסוויץ המאוזן ביותר לכל השימושים אבל לפי הבנתי גם החום הוא קליל כמו האדום רק בתוספת המשוב. אולי סוויץ מעט קשה יותר כמו השחור\כחול יפתור לך את בעית השגיאות.

פורסם

אכן חודשיים זה מספיק זמן לגבש דעה..

בכל אופן אני ממש לא ממליץ לך על הכחולים מבחינת הקליק המתכתי המציק והרועש שלהם.

אוכל להמליץ לך על החומים שהם בעלי קליק או השחורים שנחשבים פחות קלים ללחיצה, יש לי אותם בחצי המקלדת ואני ממש מרוצה מהשקט שלהם ומהעוצמה שאני צריך להפעיל:

http://hwzone.co.il/community/threads/517828-פרוייקט-החלפת-סוויצ-ים-במקלדת-Blackwidow-Ultimate

פורסם

מצטרף להמלצה על סוויצ'ים חומים, עם ההסתייגות שלא ניסיתי אחרים

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לכם את האמת אני פוחד שיקרה לי מה שכבר קרה לי עם עכברים , עברתי כל כך הרבה עכברים ובזבזתי כל כך הרבה כסף עד שמצאתי עכבר טוב , לא מעוניין לעבור את אותו הדבר עם מקלדות

פורסם

אז תקנה מקלדת רגילה ותסגור את הסיפור.

פורסם

אז אני ממליץ לך לנסות את סוגי הסוויצ'ים השונים לפני שאתה מבצע קנייה נוספת.

1. אתה יכול לנסות את ערכת ההתנסות שניתן להזמין מפה http://www.wasdkeyboards.com/index.php/wasd-sampler-kit.html ולקבל הרגשה של סוגי הסוויצ'ים השונים.

2. אתה יכול גם לחפש אנשים שיש להם מקלדת מכנית במיקום שקרוב אליך ותבקש מהם להתנסות (תנסה דרך הפורום הזה).

3. תנסה לבקש לבדוק מקלדות שונות בחנויות שמוכרות אותן כמו אייבורי וקיי.אס.פי

חוץ משלושת הפתרונות שהצעתי לך אין יותר מדי מה לעשות אם אתה מפחד לקנות שוב מבלי לדעת מה אתה קונה.

הרבה בהצלחה !

פורסם

אני לא ממש ממליץ על ערכת ההתנסות, גם יקרה וגם אתה לא יכול לקבל תמונה רחבה על ידי לחיצה על סוויץ אחד.

אני מאיזור הקריות, אתה מוזמן אלי לכוס קפה ולהתנסות בשחורים וכחולים..

פורסם
אני לא ממש ממליץ על ערכת ההתנסות, גם יקרה וגם אתה לא יכול לקבל תמונה רחבה על ידי לחיצה על סוויץ אחד.

מסכים איתך שזה לא משקף את התמונה הכוללת אבל זה עדיף על ללכת עיוור ולא לנסות כלום.

פורסם
  • מחבר
אז אני ממליץ לך לנסות את סוגי הסוויצ'ים השונים לפני שאתה מבצע קנייה נוספת.

1. אתה יכול לנסות את ערכת ההתנסות שניתן להזמין מפה http://www.wasdkeyboards.com/index.php/wasd-sampler-kit.html ולקבל הרגשה של סוגי הסוויצ'ים השונים.

2. אתה יכול גם לחפש אנשים שיש להם מקלדת מכנית במיקום שקרוב אליך ותבקש מהם להתנסות (תנסה דרך הפורום הזה).

3. תנסה לבקש לבדוק מקלדות שונות בחנויות שמוכרות אותן כמו אייבורי וקיי.אס.פי

חוץ משלושת הפתרונות שהצעתי לך אין יותר מדי מה לעשות אם אתה מפחד לקנות שוב מבלי לדעת מה אתה קונה.

הרבה בהצלחה !

תודה רבה אבל הרעיון של ערכת ההתנסות נחמד תיאורטית אבל זה לא בדיוק משקף את ההרגשה ע"פ השטח , הרעיון השני שלך יותר סביר , יש לי חבר עם blackwidow אני אבקש ממנו לנסות

- - - תגובה אוחדה: - - -

אנחנו די שכנים , אני בטוח שאני אצליח לשמוע אותך מקליד על הכחולים אם אני אקשיב ממש טוב

פורסם

כמו שאמרתי תרגיש בנוח אם תרצה לקפוץ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים