עבור לתוכן

חיבור משקפים בתלת ממדי למחשב עם כרטיס

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי משקפיים (ראה תמונה) 3D ACTIVE SHUTTER GLASSES כי במשקפיים הפשוטים אדום טורקיז לא אהבתי את המראה הירוק בפרצופים של הסרט. באתר של החנות היה כתוב שהם מתאימים לכרטיסי מסך של NVIDIA (יש לי 660Ti) עשיתי חיפוש אם השאלה הזאת כבר נמצאת וראיתי שלא ובשאלה דומה היה רשום שלא צריך טלוויזיה בתלת ממד (יש לי TOSHIOBA POWER TV את הדגם אני לא יודע אבל היא מחוברת בHDMI ב1920*1080 למחשב שלי ואין לה כינסת USB). יש לי צורב BW-12B1ST של ASUS . וסרט ספיידר המופלה בתלת ממד, תוכנת CyberLink PowerDVD 13.

חיברתי את האני לא יודע מה זה בUSB למחשב ואותו בUBB למשקפיים עכשיו השאלה שלי היא איזה התקן זה מבין ההתקנים הבאים ב"אשף הגדרות תצורה בלוח בקרה של NVIDIA מתאים?

א.מקלט\משדר אינפרה אדום ומשקפיים

ב.משקפיים בכבל

או ג PRO HUB ומשקפיים

או שאני תועה ולא צריך להגדיר אותו דרך לוח בקרה של NVIDIA

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בזאפ אבל אין להם סינון לפי הרצים תוכלו למצוא לי מסך 19 אינץ' ומלה שיש לו 120hz ומעלה כי לי יש 60hz ב(CT-90384) במחיר שכמה שפחות מקסימום 500 שקל

פורסם
  • מחבר

אפשר גם CRT ואולי הגזמתי עם האינצ'ים אז פחות רק שהיה 120HZ ומעלה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ נושא ישן

קניתי LG D2342P אבל עבדו אלי הוא לא עם 120Hz ולא נתנו לי להחליף אחרי שידעתי את זה (כדי לדעת את זה צריך לפתוח את האריזה ולהשתמש במוצר כי על האריזה או באתר החברה לא רשום שהמוצר הוא עד 60Hz) אם למי שהוא יש מסך בעל 120Hz ומעלה והוא רוצה להחליף איתי הוא מוזמן

פורסם

לא רק ש"עבדו עליך" עם המסך - גם "עבדו עליך" עם המשקפיים - מדובר בערכה "תואמת" (שאולי תעבוד), אבל תדע שהיא לא נתמכת באופן רשמי. בשביל תמיכה רשמית צריך את ערכת 3DVision המקורית של Nvidia. אני לא אומר שזאת שקנית לא תעבוד, אני לא יודע על איכות המוצר, ואם הוא "מתחזה" בהצלחה לערכה המקורית גם עם דריברים וכרטיסים עדכניים.

לגבי המסך, צריך לוודא שהוא 3dvision ready, לא בהכרח כל מסך שמוצהר 120hz נתמך.

מקווה שיסתדר לך בסופו של דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים