עבור לתוכן

מה הטמפרטורה המומלצת בזמן מאמץ?

Featured Replies

פורסם

יש לי את המערכת בחתימה AMD Phenom II X4 955 + ThermalTake DuOrb ללא OC.

כיוונתי בביוס שהמחשב יתחיל לצפצף כשהוא עובר את ה-70 מעלות.

הבעיה שהוא מתחיל לצפצף בכל פעם שאני מאמץ אותו יותר מדי למשך כמה דקות רצוף. האם יש בעיית קירור?

מה הטמפרטורה המומלצת למערך כזה?

פורסם

אני לא יודע איך זה עם מעבדי AMD, אבל לי היתה בזמנו בעיה עם מעבד C2D כאשר הביוס היה בקביעות קורא טמפרטורה גבוהה ב10 מעלות מאשר כל תוכנות הניטור שניסיתי.

פורסם

המקסימום למעבד הוא 70-75 מה שכן במאמץ אם אתה עובר את זה תבדוק את הקירור עצמו אם הוא עובד על MAX RPM.

פורסם
  • מחבר

בדקתי עכשיו את הנתונים עם speedfan וקיבלתי את זה:

Temp1: 41C; Temp2: 46C; Temp3: 43C

HD0: 41C; Hd1: 47C

Core: 39C

Fan1: 1891 RPM

אני מניח שהמאוורר שהוא מציג זה ה ThermalTake ולא זה של הקייס.

הורדתי StressMyPC וזה מה שאני רואה אחרי בערך דקה

פורסם

תבדוק את הטמפ' עם CORE TEMP או את כלל הטמפ' עם HWMONITOR.

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה? הטמפרטורה כנראה נכונה כי הביוס מצפצף בדיוק לפי הטמפרטורה שרואים ב speedfan.

השאלה מה עושים? בדקתי במחשב i5 משרדי ואני רואה שגם שם StressMyPC מביא את המעבד ל 70 מעלות די מהר. לא נשמע לי הגיוני שהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוכנת כל כך יש פה מישהו שיכול לבדוק מה המצב אצלו?

פורסם

אתה רוצה לנחש טמפ' של איזה רכיב בבקשה, אתה רוצה לדעת בדיוק ולמה אתה מוזמן לבדוק עם תוכנות קצת יותר נוחות ואמינות מSPEEFAN.

פורסם
  • מחבר

הנה התוצאה של coretemp יש שם רק מדד אחד לטמפרטורה והוא זהה לערך core1 של speedfan

פורסם

תבדוק עם HWMONITOR את הטמפ' של השאר, בכל מקרה 2000+- RPM זה הMAX של הקירור.

תבדוק שהקירור מהודבק ובאופן ראשוני תרענן משחה טרמית אחרי זה תבדוק מה קורה.

כמו כן מה לגבי הסירקולציה במארז ?

פורסם
  • מחבר

הנה גם של HWMonitor. עדיין הכל נראה כמו שראיתי ב speedfan

במארז יש מאוורר אחד אחורי של 120ממ.

אין לי ניסיון בהחלפת משחה, איך אני יכול לדעת אם הבעיה בסירקולציה או במשחה? לאילו ערכים אני אמור לצפות בעומס בהנחה שהכל תקין?

פורסם

תבדוק טוב אם אכן קיים מאוורר בודד במארז, אם כן אתה צריך להתקין עוד אחד קידמי שיכניס אוויר.

כמו כן ואם אתה לא רוצה להיכנס להחלפת משחה תתחיל מניקוי אבק הוספה של מאורר ותראה מה קורה משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים