עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-4K לעבודה ומעט עריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל

2. מה שימושי המחשב? 80% פיתוח תוכנה, 20% עריכת וידאו ממצלמת GO PRO באיכות FHD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה visual studio

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא שיחקתי במחשב כבר 5 שנים, המקסימום שיש סיכויי שאני אריץ הוא COD החדש

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה, אני בד"כ מרכיב את המחשבים שלי לבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף חנויות שנמצאות באזור השרון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני מעוניין שמערכת ההפעלה והתוכנות החשובות יהיו מותקנות על SSD. לדעתי כדאי לי לקחת את הכונן הכי גדול שמתאפשר. תקנו אותי אם אני טועה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן. ייתכן ואני ארצה להחליף למסך ברזולוצייה גבוהה

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

UP

פורסם
  • מחבר

לפני רכישה, יש למישהו משהו להוסיף?

[TABLE=class: forumline, width: 100%]

[TR]

[TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=colspan: 2]C4570T Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪934

SCBSK2000 Shythe Big Shuriken Low Profile 1 ₪183

WD10EZEX WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter 1 ₪317

C8G2133C11R Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A2133C11R CL11 1 ₪384

GH77NW Gigabyte GA-H77N-WIFI 1 ₪531

8C-S2NS1-WWB NZXT Source 210 Black 1 ₪268

S12II-620 Seasonic PSU S12II-620W Active PFC 1 ₪397

S7751GD3H Sapphire 7750 1GB GDDR3 HDMI DVI DP 1 ₪436

סה"כ: 8 ₪3450[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

דרישות השקט שלך מוגזמות ולא תואמות המפרט שהצעת, שכן על מנת לשמור על רמת שקט 10-תצטרך כרטיס מסך עם קירור פאסיבי ומארז עם חומר מבודד רעשים.

כמו כן, שים לב שהלוח לא תואם למעבד (למעבד צריך תושבת 1150 ובחרת לו תושבת 1155).

ספק הכוח הוא אוברקיל רציני. אפילו 350W זה יותר מדי בשביל כרטיס המסך והמעבד הללו.

פורסם
  • מחבר

אוקי

אז נרד ל8 כדי להתעלם להוריד את המארז עם חומר מבודד.

אני מניח שכרטיס מסך עם קירור פאסיבי יעלה הרבה יותר, אפילו שזה חסר הגיון

פורסם

ברמת שקט 8 אין צורך בקירור פאסיבי, אבל כן במארז שקט ככל שהתקציב מותיר.

אני כרגע לא מול המחשב, אז אני לא יכול ממש לצרף מפרט..

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תוכל לצרף מפרט

פורסם

איזה מסך יש לך כרגע? מהי הרזולוצייה שלו?

עריכה: לא משנה. אני לא יודע איזה מסך יש לך, אבל כן הבנתי ממך שהדגש העיקרי הוא צמצום זמן הקמפול ומינימום רעש.

מאחר שאתה בקושי משחק, לדעתי מספיק כרטיס מסך ללייט גיימינג.

להלן המפרט:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪934

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪209

לוח אם:

Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪488

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪745

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪870

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪333

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪650

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪109

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4630

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4538 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/uwfgxknb

מעבד 4 ליבות, קירור שקט (אבל אוברקיל רציני, תכף אצרף אלטרנטיבה), לוח אם חסכוני ותומך 32GB זיכרון, מארז עם חומר מבודד רעשים וספק שקט - לשמירה על רעש מינימלי, 8GB זיכרון - מספיק בשביל קמפול וגיימינג, SSD גדול עם 250GB וביצועים הגונים יותר מאלה המצויים בגרסת ה120GB, דיסק קשיח 1TB - לא הכי משתלם, אבל יש מגבלת תקציב לעמוד בה, GTX 560 עם קירור משופר של GB - כפי שציינתי - ללייט גיימינג.

מספר הערות:

1. כללתי גם הרכבה - היא ללא תשלום, אם תרצה אתה יכול להרכיב גם לבד.

2. מבחר הקירורים בTMS עלוב ביותר ולכן בחרתי כרגע בקירור אוברקיל.

scythe katana 3 זו אלטרנטיבה שפויה וזולה, הקירור עם מראה יותר אלגנטי מבחינת גודלו מאשר katana 4 שנראה כמו בלוק, והכי חשוב - השקט ישמר:

http://ksp.co.il/?store=kfarsaba&uin=10258

מחיר - 110 שקל במקום 209 שקל.

4. המבצע על Samsung 840 250GB נגמר, וכרגע המחיר בTMS גבוה מהמתחרים. ממליץ לרכוש אותו מכאן:

http://ksp.co.il/?uin=18002

עולה כאן 795 שקל במקום 870 שקל.

5. התלבטתי אם לקחת את כרטיס המסך Sapphire HD 7790 1GB, אבל לא מצאתי ביקורת ספציפית על הדגם הזה ואני לא בטוח כמה יעיל יהיה מאוורר אחד בשמירה על הרעש.

Gigabyte GTX 560 UD - באותה רמת ביצועים פחות או יותר, הוא אמנם מטבעו כרטיס חם יותר ופחות יעיל מ-HD 7790, אך הקירור הנפלא עם 2 המאווררים של GB נותן לו טמפרטורות נמוכות ורעש מינימלי (נתוני פליטת חום ורעש שדומים לGTX 660).

6. אם תחליט שאתה מעוניין בפוקוס קצת יותר גדול לכיוון Gaming, אפשר להתפשר על SSD של 120GB. תוכל לחסוך כך 370 שקל וללכת על כרטיס מסך יותר רציני שייאפשר גיימינג - HD 7870XT הוא כרטיס מאוד משתלם עם חבילת משחקים, שומר על שקט וייאפשר לך לשחק ב-1080P על הגדרות טובות:

http://www.tms.co.il/product/12377

אם תיישם את המלצות 3 ו4, אתה חוסך 174 שקל והמחיר יורד ל-4456 ש"ח, אם לא לוקחים הנחת מזומן בחשבון.

אנא המתן לחוות דעת נוספת.

פורסם

לדעתי הספק והמארז אוברקיל למערכת שכזו, במיוחד שספק כזה יכול להחזיק שני כרטיסים כאלו ועוד ישאר ספייר.

לפי דעתי אפשר לרדת עוד בדרישה הגבוהה לשקט שמאלצת אותך לקחת באנדל שנכון שהוא משתלם אך הזוי למפרט שכזה.

כמו כן אם התקציב מצומצם תוכל להתפשר על SSD של 120 ג׳יגה ולהתקין עליו מערכת הפעלה ותוכנות.

אחרי מעט קיצוצים אפשרי להכניס בתקציב GTX660 באיזור ה950 בקניית מחשב חדש, עם קירור מתקדם ושקט.

בקשר לקירור המעבד, כמו שנראה אתה לא הולך לחמם את המעבד במשחקים וכאלו, תוכל להתפשר על קירור הסטוק של אינטל, אם תמצא שהוא לא מספק אותך או מרעיש, תוכל לקנות אחד בחנות אחרת..

פורסם

אכן. אם הוא יורד בדרישה של השקט עוד, ניתן לקחת קירור סטוק ולרדת לבאנדל זול יותר.

לדעתי, בהתאם להערה 6 שכתבתי, אם כבר הוא יורד לSSD של 120GB, הייתי לוקח HD 7870XT שחזק יותר מGTX 660 ומגיע עם חבילת משחקים.

הכרטיס יותר משתלם ועדיין יוצא במסגרת אותו תקציב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל המון תודה!

לגבי השקט:

יש לי חדר עבודה שנמצא סמוך לחדר שינה. כרגע אני עובד עם לפטופ שמחובר למסך אבל הרעש של המאווררים בלילה פשוט משגע אותי אז אני נאלץ להכניס את המחשב לSleep לפני שאני הולך לישון.

מצד שני, יש לי HTPC עם קירור סטוק ומארז Antecs NSK2400 וגם בסצנות הכי שקטות אני לא שומע את המאווררים

לגבי המשחקים:

כמו שצייניתי, לא שיחקתי במחשב למעלה מ5 שנים, ואני מאמין שזה לא יקרה בקרוב. אני איש של פלייסטיישן.

HD:

אחרי שהלפטופ הקודם החליט שחם לו מדי בשביל להפעיל את המנגנון הגנה של החום וגרם להארד דיסק שלי לקרוס החלטתי שאני עובר לNAS.

עדין לא החלטתי איזה דגם אני מתכוון לקנות אבל הכוונה שלי היא שמבחינתי על המחשב יהיה מותקן רק דברים שהם MUST

פורסם

אם אתה ישן ממש צמוד למחשב ומעדיף שלא להעבירו לsleep בלילה, אולי עדיף להשקיע בקירור.

אני קורא כאן ביקורות לא אוהדות במיוחד על הרעש מקירור הסטוק של אינטל (לא זוכר אם רק כשהוא במאמץ או גם במנוחה).

אתה בטוח שלא תשחק כלל? אם כן, אפשר לוותר על כרטיס מסך ייעודי ולהסתפק בigpu.

לעומת זאת, אם תרצה לשחק באופן מזדמן ולא אכפת לך ממש מההגדרות, אתה יכול לקחת את הכרטיס gtx 560 שעליו המלצתי ומהווה אלטרנטיבה מכובדת לכרטיסי שוק הכניסה.

באשר לHDD, אז מספיק לך רק SSD ואת האחסון תבצע על הNAS שישתף נתונים בין המחשב ללפטופ?

פורסם
  • מחבר

לא יותר מ4 מטר מרחק למחשב. אני אנסה את הקירור סטוק ואם הוא יעשה רעש אני אחליף.

אני בטוח ב99% שאני לא אשחק. השאלה אם עריכת וידאו מנצלת את הGPU, כי אם כן אני הכל זאת אצטרך כרטיס מסך ברמה טובה.

המטרה של הNAS זה להימנע מאיחסון מקומי.

היום אני מסנכרן את כל המסמכים עם Google Drive. נשאר לי לסנכרן תמונות, סרטונים שאני מצלם וכו,.

בהתאם לכמות הגיבויים אני אדע אם אני מעביר את התכנים מהמדיה סנטר לNAS

פורסם

רעיון טוב בקשר לקירור למעבד. פריווילגיה רק עבור אלה שלא חוששים להרכיב בעצמם.

איזו עריכה בדיוק אתה עושה ובאילו תוכנות?

זה נראה לי קצת מיותר לעריכה מזדמנת (20%), אבל תענה על השאלה ונראה.

עד שאתה לא מסיים עם הסנכרונים והגיבויים, וכל עוד הדרישות לא ברורות אם צריך hdd או לא - אי אפשר לסגור את המפרט.

פורסם
  • מחבר

אני תמיד מרכיב את המחשבים שלי, מבחינתי הרכבה זה חלק מההנאה של מחשב חדש.

עוד לא התחלתי לחפור בעולם ה NAS, לקנות מוכן או להרכיב מחלקים? איזה RAID? וכו'..

בכל אופן זה מחשב שלישי ויש עוד HDD חיצוניים בשביל גיבויי אז נראה לי שאני פשוט אלך על

Samsung 840 250GB

.

העריכה היא לסרטונים שאני מצלם בGOPRO, סרטונים באיכות FHD.

במחשב בקודם ערכתי עם תוכנת adobe premiere וזה בקושי זז, לקח לי שלוש שעות לערוך סרטון של 10 דקות

אחרי זה השתמשתי ב IPAD עם iMovies חוויה מדהימה שאני לא מאמין שאני אקבל בDesktop

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים