פורסם 2013 ביולי 812 שנים 1) האם readyboost שיש בwin 7 מוסיף לזיכרון RAM? 2) אני רוצה להתקין windows נוסף על המחשב שלי (יש לי כוננים C,D,G) האם זה אפשרי? ואם אפשר מדריך קצר זה מאוד יעזור ליתודה מראש
פורסם 2013 ביולי 812 שנים 1) האם readyboost שיש בwin 7 מוסיף לזיכרון RAM? 2) אני רוצה להתקין windows נוסף על המחשב שלי (יש לי כוננים C,D,G) האם זה אפשרי? ואם אפשר מדריך קצר זה מאוד יעזור ליתודה מראש1- לא, זה נועד לשיפור כתיבה/קריאה על ידי שימוש ב CACHE יותר מהיר וזמין2- אפשרי כמו התקנת WIN רגילה רק שאתה בוחר מחיצה אחרת, אח"כ במסך הDUAL BOOT אתה יכול לשנות את זמן הבחירה בדר"כ ה WIN החדש הוא ברירת מחדל והוא יעלה אוטומטית אם לא תבחר אחרי כמה שניות
פורסם 2013 ביולי 812 שנים מחבר 1- לא, זה נועד לשיפור כתיבה/קריאה על ידי שימוש ב CACHE יותר מהיר וזמין2- אפשרי כמו התקנת WIN רגילה רק שאתה בוחר מחיצה אחרת, אח"כ במסך הDUAL BOOT אתה יכול לשנות את זמן הבחירה בדר"כ ה WIN החדש הוא ברירת מחדל והוא יעלה אוטומטית אם לא תבחר אחרי כמה שניותאוקיי תודה.אבל לא הבנתי אחריי שאני מתקין אני יכול להחליף בין הווינדוס מתי שבא לי? או שחייב ישר שהמחשב נדלק?
פורסם 2013 ביולי 812 שנים כשאתה מדליק אותו מופיע לך תפריט בחירה.בדיוק, אבל המסך מוגבל בזמן וה WIN החדש ביותר מקבל עדיפותאם אתה לא בוחר מה להעלות הוא יעלה לך אוטומטית מה שבעדיפות גבוהה יותר
פורסם 2013 ביולי 912 שנים מחבר בדיוק, אבל המסך מוגבל בזמן וה WIN החדש ביותר מקבל עדיפותאם אתה לא בוחר מה להעלות הוא יעלה לך אוטומטית מה שבעדיפות גבוהה יותרתודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.