עבור לתוכן

דילמת הכרטיס גרפי. לקנות או להישאר עם המובנה

Featured Replies

פורסם

היי,

קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים..

אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600

המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא.

ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה...

תודה רבה לעוזרים..!

פורסם

התשובה פשוטה מאוד.

קונים, מנסים ואז מחליטים אם שווה לצרף כרטיס מסך. על מובנה לא משלמים :)

פורסם

כמה דברים:

ידוע לך שלמשחקים מעבד i5 יהיה די והותר, כשאתה אומר ירוצו לה..אילו משחקים אלו הולכים להיות?

אני מקווה שאתם לא קונים מעבד i7 כדי לשחק zuma או משהו בסגנון.

אם המשחקים שיהיו משוחקים הם כגון המשחק שציינתי, אין לך צורך בכרטיס מסך חיצוני, ליבה גרפית מובנת תהיה די והותר לכם.

בחרתם מעבד שמותאם לאוברקלוק K, אני מקווה שאתם יודעים מה זה ושבאמת אתם צריכים את זה, אחרת זה בזבוז כסף.

מציע לכם לפתוח דיון במדור מפרטי מחשב ולענות על השאלון שבחוקי הפורום, כך ימליצו לכם על מחשב שמותאם לצרכים שלכם ובתקציב שתגדירו, כולל הסברים והכוונה..

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

ליאור, כנראה שזה מה שנעשה.. תודה

עידן - כמו שאמרתי, הוא מיועד בעיקר לתכנות למובייל, עם הרצת מכונה וירטואלית וכל מה שכלול בזה, כך שצריך מחשב חזק.. אני לא מאלה שקונים ג'יפ כדי לנסוע בתוך העיר.. ולא מדובר על זומה אלא על משחקים לצורך העניין כמו starcraft החדש (בשבילי) ומשחקים פחות או יותר באותה רמת מורכבות בשבילה..

נערך על-ידי Aviv Ben Shabat

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים