פורסם 2013 ביולי 612 שנים שלום רב,ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ?האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ?שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק.שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד על עזרתכם בעניין הנ"ל.תודה.
פורסם 2013 ביולי 612 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה.יש לי שאלה נוספת ברשותך לגבי ה-Power Target.מה זה בדיוק והאם כדאי להשתמש בו או שמא להשאירו ב-100 ולהעלות את התדרים ?
פורסם 2013 ביולי 612 שנים התוכנה של evga מעולה, אני לא מבין מה יש לך נגדה...כל התוכנות מבוססות על אותה התוכנה, rivatuner
פורסם 2013 ביולי 612 שנים מחבר ממליץ לך לעבוד עם תוכנה מדוייקת ואמינה יותר כמו - MSI Afterburnerמה זה קשור בדיוק לשאלתי ?
פורסם 2013 ביולי 612 שנים הוא טוען ש-precision לא אמינה.ולכן אתה מקבל קריאות מטעות.היא בדיוק כמו השם שלה, מדוייקת.לגבי מגבלת הכוח, אם תעלה יותר מדי תדרים והכרטיס יהיה עלול לקרוס מחוסר יציבות ומתח, או שהוא אוטומטית יוריד את התדרים כדי לעמוד במגבלת הכוח.רק תזכור שככל שמביאים יותר חשמל לליבה, הכרטיס יותר יתחמם, אז שים עין על הטמפרטורות
פורסם 2013 ביולי 612 שנים כמו ש-Ymac אמר, 2 התוכנות מבוססות על אותו מנוע. ההבדלים הם בעיקר עיצוב ועצם העובדה ש-EVGA לא טורחים לכלול תמיכה ועדכונים יעודיים לכרטיסי AMD מאחר והם מייצרים רק Nvidia. אם כבר אז עבור בעלי כרטיס Nvidia, ל-Precision יש פוטנציאל להיות אמינה יותר (פחות נגיעות "מיותרות" בקוד התוכנה). מן הסתם שלא תמליץ על תוכנה שלא עובדת אצלך נערך 2013 ביולי 612 שנים על-ידי SyndromE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.