עבור לתוכן

אינטרקציה וחיבור access point ל SMART TV

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לפני מספר ימים קניתי טלוויזיה חדשה מדגם 46ES5500 של סמסונג עם תכונת SMART TV. הטלוויזיה לא מסופקת עם מתאם WIFI מובנה ולכן קניתי נקודת גישה של TP LINK מדגם WR701ND . הרעיון היה לחבר את נקודת הגישה עם כבל LAN לטלוויזיה ואת נקודת הגישה לרשת האלחוטית בבית ( ראוטר של TP LINK 941 ).

הבעיה התחילה בזה שהגדרתי את נקודת הגישה על CLIENT והטלוויזיה לא הצליחה ליצור איתה אינטרקציה ( יש שתי בדיקות אינטרקציה שהטלוויזיה עושה: לראוטר ולאינטרנט). לאחר מכן ניסיתי להגדיר את הנקודה כ UNIVERSIAL REPEATER ואז הטלוויזיה לא הצליחה ליצור אינטרקציה עם הראוטר ולהתחבר לאינטרנט, אבל כן הצליחה לעבוד בשיתוף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת הביתית ( מוזר לאור העובדה שהחיווי היה שאין תקשורת עם הראוטר... ). לאחר מכן עשיתי ניסיון ושיניתי את הגדרות הנקודה ל REPEATER WDS ואז הטלוויזיה כן הצליחה ליצור אינטרקציה עם הראוטר , תקשורת עם האינטרנט והרשת הביתית אבל עם המון ניתוקים בלתי נסבלים. ניסיתי גם להגדיר IP סטטי בטלוויזיה וגם אוטומטי - ועדיין כלום לא השתנה.

דיברתי כבר עם התמיכה של TP LINK ואמרו לי שיש עוד אנשים שפנו אליהם בבעיה הזו ועלי לפנות לחנות שקניתי ממנה כדי לבדוק את עניין החלפת הנקודה לחברה אחרת.

האם למישהו יש רעיון מאיפה נובעת הבעיה? אני כבר אובד עצות. קניתי טלוויזיה יקרה יותר בשביל תכונות ה SMART TV ,אבל זה לא שווה כלום שאי אפשר לחברת אותה לרשת בצורה נורמלית...

תודה לכולם,

דניאל

פורסם

תתקין על נקודת הגישה openwrt או DD-wrt

פורסם

אין לדגם הזה dd wrt

נסה להחליף ערוץ בראוטר הראשי (רחוק מהערוץ הנוכחי),נסה לשנות את chanel width מ auto ל 20 או 40 בלבד.

פורסם
  • מחבר

מה זה openwrt או DD WRT ?

פורסם

פרויקטים של קושחות עם שיפורים ותוספות,בדרך כלל טובות יותר מהקושחה המקורית בעיקר למשתמשים מתקדמים שרוצים להוציא יותר מהראוטר שלהם אבל זה כרוך בסיכון פגיעה במכשיר.

אם שיחקת עם הגדרות הערוצים בראוטר וזה לא עזר אתה יכול לנסות להתקין open wrt אחרי שקראת בקפידה את ההוראות ווידאת שיש בידך את הקושחה המתאימה למכשירך.

פורסם
  • מחבר

ובמידה ואני רוצה להחזיר את הקושחה המקורית אני פשוט מוריד אותה מהאתר של TP LINK?

בנוסף איפה בקישור שהבאת אפשר להוריד את הקושחה ? ( לא מצאתי הורדה בדף שהבאת ... )

פורסם

אם יש לך גירסאת חומרה 1.2 אז רק הקובץ הזה

http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wa701n-v1-squashfs-factory.bin

זאת הגירסא האחרונה, הבעיה שהיא לא כוללת את הממשק הגרפי מובנה, ואחרי ההתקנה צריך להתקין גם אותו.

אם יש לך גירסא 1.0 או 1.1

אז תוכל להתקין את זה

http://downloads.openwrt.org/attitude_adjustment/12.09/ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wa701n-v1-squashfs-factory.bin

זאת הגירסא היציבה האחרונה 12.09

כוללת את הממשק הגרפי.

לא ראיתי קובץ של החזרה לקושחת יצרן לדגם הזה.

תנסה לברר בפורומים של OPENWRT

וכמובן,

כל שימוש במידע הוא על אחריותך בלבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים