עבור לתוכן

שאלה בקשר להתקנת דריבר של NVIDIA.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך.

כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר.

עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש.

הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור.

מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה.

במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך.

תודה לעונים.

פורסם

למה להסיר את הדרייבר הקודם?

פורסם
  • מחבר

לא עדיף על מנת שתהיה התקנה מסודרת ונקייה?

התקנת דריבר על דריבר יכולה לגרום להתנגשויות לפי מה שהבנתי...

פורסם

כן, ב-NVIDIA זה לא כך...

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני מבולבל..ראיתי שסינדרום שהוא תותח בכל מה שקשור לזה ועוד כמה ממליצים להסיר ולעשות התקנה נקייה ואני שנים תמיד עושה ככה,זה העדכון הראשון במחשב החדש וקרה לי כפי שתיארתי.

מדוע גם המסך לא מזהה סיגנל כביכול בעת הסרת הדריבר?

לא היה לי ככה בחיים.

פורסם

אני יכול לומר לך שמעולם לא הסרתי התקנה ולא היו לי בכלל בעיות ואני משחק במשחקים כבדים עם ציוד טוב.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין רוצה להסיר את הקודם ולהתקין את החדש,ככה אני עושה המון שנים ולדעתי זה עדיף,אין אחד שזה קרה לו? זה קשור במסך אני חושב...אין דרך לעקוף את זה?

פורסם

מיותר לגמרי ומבזבז זמן, פשוט מתקינים את החדש והוא כבר דורס את הישן.

פורסם

שנים שאני מעדכן דרייברים של nVidia ומעולם לא היו בעיות ב inplace upgrade.

פורסם

הסרה מלאה \ התקנה נקייה נהוג לבצע כשנתקלים בבעיות - על מנת לשלול בעיות הקשורות בהתקנה כחלק מתהליך troubleshooting.

למרות שאין צורך לעשות את זה בכל התקנה חדשה, ישנם אנשים שעדיין עושים זאת כתהליך מניעה, כך שכבר מראש שוללים אפשרות לבעיות בהקשר הזה.

ori24, האם מותקן לך במערכת דריבר תצוגה נוסף, דוגמאת LogMeIn Mirror Driver ?

במידה וכן - וודא לעשות לו Disable מה-Device Manager לפני ההסרה.

פורסם
  • מחבר

סינדרום אין לי דבר כזה..יש לי אבל את הלוח החדש של אסוס עם הצי'פסט של אינטל H87 שכולל בתוכו כרטיס גרפי.

מאחורי הלוח יש עוד כניסת DVI וVGA בנוסף לGTX770.

אולי זה עושה את ההתנגשות?

פורסם

אולי המחשב עלה מהכרטיס המובנה במעבד וערכת השבבים ואתה היית מחובר לכרטיס המסך הנפרד.

יכלת לבדוק ע"י חיבור המסך ליציאה המובנית בלוח האם

גם תבדוק בביוס שכרטיס המסך הנפרד שלך עולה ראשון אחרי באתחול

פורסם
  • מחבר

לא כ"כ הבנתי mrraz,

אני כבר שבועיים משחק במחשב,מאתחל והכל בסדר עד לרגע הסרת הדריבר ששם התחילה התקלה,הכבל מחובר רק ליציאה מהכרטיס.

שהתקנתי במחשב את הויונדוס בפעם הראשונה אז גם הכל היה בסדר עוד לפני שהיה דריבר של NVIDIA.

גם אתמול אחרי שעשיתי ריסטרט כפוי אחרי הסרת הדריבר אחרי שהמסך נכנס למצב בטוח אז המחשב עלה כמו שצריך.

פורסם

יתכן וברגע שהסרת את הדרייבר היה מצב רגעי שהמחשב לא זיהה כרטיס מסך מחובר ואז העביר את התצוגה לכרטיס המובנה.

המסך שלך היה מחובר לכרטיס המסך שכרגע היה מנוטרל ולכן לא היתה תצוגה

אם באותו הרגע היית מחבר את המסך ליציאה המובנית בלוח יתכן והיית רואה תצוגה.

בדקת בביוס ? יש שם הגדרה שכופה על המחשב להשתמש תמיד בכרטיס המסך שמחובר לסלוט ולא במובנה.

נערך על-ידי levin445

פורסם
  • מחבר

ניסיתי שוב כרגע להסיר את הדריבר הקיים ולהתקין אחר והפעם לא הייתה את התקלה הזאת.

הסרתי את ה320.49 ואז המסך זיהה את הרזלוציה שהשתנתה ולא נכנס למצב בטוח ונתן לי לאתחל כמו שצריך ואז התקנתי שוב את אותו דריבר.

מוזר לאללה...אולי משהו היה דפוק בדריבר הקודם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים