עבור לתוכן

קנייה מAliExpres האם לפתוח dispute?

Featured Replies

פורסם

לפני כ10 ימים הגיע אלי סמארטפון סיני שהזמנתי מהם , לאחר יום אחד מנפילה קטנה מאוד (20 ס"מ) המסך הפסיק לעבוד .

לאחר התכתבות עם המוכר הוא הציע שאני אשלח את המוצר אליהם .

להזכירכם , בaliexpres הכסף לא מגיע אל המוכר עד שאני מאשר את קבלת המוצר ותקינותו , או חולף זמן מסויים והכסף עובר אוטומטית.

היה לי מאוד קשה לתקשר איתם , הייתי שולח להם הודעות והם היו עונים רק אחרי שהייתי מאיים לפתוח dispute ,בנוסף שאלתי אותם פעמיים מה יעשו עם המכשיר כשיגיע אליהם , וגם לא נתנו לי תשובה .

אני מפחד שהם ימרחו אותי כמו שמרחו אותי עד עכשיו, וברגע שהכסף יגיע אליהם אני אוכל לשכוח מהם.

נשארו לי עוד 4 ימים עד להעברת הכסף אוטומטית אל המוכר , כדאי לפתוח dispute?

פורסם

אז קיבלת מוצר תקין, שברת אותו ועכשיו שאתה רוצה שיפצו אותך?

ואחרי זה תוהים למה כולם שונאים את ישראל ולא מוכנים לשלוח לפה..

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה רציני?

המוצר התקלקל באופן לא סביר ,על החנות לטפל לי בבעיה ובמקום זה הם ניסו להתחמק בכל דרך אפשרית .

הייתי יכול לפתוח dispute ולקוות שאני אקבל את הכסף בחזרה אבל העדפתי לטפל בזה בדרך תיקנית.

עכשיו אני נמצא במצב שאני ידוע שהמוכר לא הכי אמין ועדיין יש לי האפשרות לפתוח dispute , האם כדאי לי לעשות את זה , או רק לשלוח את המוצר ולקוות לטוב.

פורסם

קנית זבל זול ואתה מופתע שהוא התקלקל כשהוא נפל?

פורסם
  • מחבר

מאיפה המידע הזה שאני מופתע ושקניתי זבל זול? קניתי THL W8 שלדעת רבים זוהי חברה רצינית ואיכותית שלא מייצרת "זבל זול"

ואני לא מופתע כי היו לי הרבה מוצרי אלקטרוניקה גם יקרים שהתקלקלו לאחר זמן קצר וגם זולים ששרדו זמן רב.

ציפיתי משני משתמשים ותיקים ורצינים כמוכם לתגובות יותר רציניות ורלוונטיות לנושא , חבל שאתם מורידים את הרמה של הפורום הזה.

פורסם

.

פורסם

הבעיה שלך היא לא עם המוכר. הוא סיפק לך מוצר תקין, כפי שהובטח לך.

אתה גרמת למוצר נזק עם טראומה.

אם לדעתך הטראומה הייתה קטנה מכדי ליצור נזק שכזה, אז הטענות שלך הם כלפי היצרן, לא המוכר.

פורסם

בדיוק.

פנה לשירות הלקוחות של THL ובקש לטפל במכשיר במסגרת האחריות.

פורסם
  • מחבר

זה לא תפקידה של החנות לטפל לי בבעיה? כמו שאני יודע , במקרה ואני קונה מכשיר ויש איתו בעיה \ צריך לממש אחריות , אני פונה לחנות והם מתנהלים מול החברה .

פורסם

זה החוק הישראלי (בערך, החוק מחייב את היבואן לטפל במוצר, ובמקרים מסויימים החנות היא גם היבואן), זה לא חוק בינלאומי. נותן השירות/אחריות הוא היצרן.

פורסם

כמובן שאתה יכול לפנות לחנות, אבל הם לא חייבים לך כלום במקרה הזה.

פורסם

האם ציינת בפני המוכר את העובדה שהפלת את המכשיר ואז קרתה התקלה?

לא הגיוני שתגרום נזק (גם שלא במכוון למכשיר) ותאיים על המוכר ב-DISPUTE... במיוחד אם כבר אישרת שהמוצר התקבל תקין (ואם לא אז אתה לא בדיוק אדם ישר).

פורסם
  • מחבר

כמובן שהמוכר יודע .

אני אשלח את הפלאפון למוכר וזהו , מה שיצא מזה מה טוב , אין לי כח להתעסק עם זה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים