עבור לתוכן

מחפש זיכרון RAM לפנטיום 4

Featured Replies

פורסם

יש לי עדיין מחשב כמעט בדיוק כמו זה של ידידנו הבינארי - P4 HT 3GHz על P4P800-E עם 2GB RAM ו6600GT. הוא בהחלט מריץ בכבוד XP, יישומים משרדיים בסיסיים, משחקים ישנים (כאלה שיצאו עד אמצע שנות ה2000), אינטרנט (עם חוסם פלאשים) ואפילו סרטים עד רמת HDReady כולל.

אבל אין ספק שכשמשווים אותו למרובה ליבה, הבסיסי ביותר, מרגישים שהוא איטי יותר.

פורסם

יש לי ערמות של DDR למיניהם. אם אתה מגיע לצפון תוכל מצדי לקחת מה שאתה צריך...

ואם לומר את האמת, יחידי ליבה כבר מתחילים לזייף כשזה מגיע לישומוני פלאש. בכל זאת, עם האתלון 64 יכולתי לעשות המון, עדיין. הפנטיום חלש ממנו, אבל ישאר שימושי למדי בשביל הרבה מטרות, כמו שיתוף קבצים וגלישה. ולמטרות אלו אולי תעדיף באמת הפצת לינוקס קלילה יותר כמו של 11010010110.

פורסם
נחספתם לגמרי עם ה"איטי". מחשבים כאלה טובים למגוון שימושים.

הבהרה - אני עם AMD 3000+ 1.8Ghz עם 2GB זיכרון, עובד הרבה בפוטושופ (גליונות עבודה וקבצים של 500MB+), תוכנות שרטוט (אוטוקד) ואחרות וזה מספיק לי בינתיים. שומר על המחשב בלי התקנות מיותרות.

אנשים היום לא סבלניים בשביל עוד שנייה ורוצים הכל "מיד".

לא! כניראה אתה לא יודע מה זה מהיר!

פורסם

לא, זה אתה לא יודע איפה מבטלים את ה AERO

פורסם

אני לא זה שמבזבז אלפי שקלים כל שנה ורודף אחרי ה"טוב ביותר" וה"מהיר ביותר" בשביל עוד 5 שניות מהחיים שלי בלחכות כדי שפעולה תתבצע. או שלהתלהב ש-"המחשב שלי עולה ב-3 שניות!!! לא יאמן! איך חייתי עד עכשיו??!!!!1111"

כהערה נוספת, יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו ללימודים שמשום מה חדש יותר ומעודכן יותר כך שאני "יודע מה זה".

וכן, אני מריץ בכיף סרטי HD על המחשב שלי, למקרה שעוד תמהוני ישתמש בנתון ה-"סרטי HD, מריץ?" בתור בנצ'מרק מקצועי לאיכותו של מחשב.

פורסם

טוב שאתם לא נותנים לו את מדריך הזבל שיש מלא גם בFXP כאלה איך לעשות את המחשב יותר מהיר

ואז אומרים שם לבטל 80% ממה שיש במחשב כמו אפקטים שרותים ארו אינדקס ועוד ועוד עד שבסוף

לא נישאר כלום על המחשב ממש דבילי וחסר שימוש

פורסם

חברים יש לי 21 זיכרונות מהדגם:

samsung ddr2 3200u 512mb

דגם:m378t6553bzo

אם מישהו צריך מוזמן לפנות אליי dimokchip@gmail.com

כמובן שאני לא המניאק שאמכור במחיר מופרז את הזיכרונות.

פורסם

יש כלל בהנדסה שאומר ש "מה שפחות מ 5% (יכול להיות מנוסח גם אם 10% ו 1% תלוי במקרה) לא משפיע"

מי שכותב את המדריך ב FXP לא מודע לזה בדרך כלל. AERO ואינדקסים הם 2 הדברים "הכבדים" וביטול שלהם כן מזיז מחשב איטי (כפי שאומת על ידי על מחשבי וינדוס 7 ארגוניים). כל היתר כנראה כל כך קטנים שהם בתחום של טעות סטטיסטית של השפעה אחרת גדולה יותר (כמו רמת ה fragmentation בכונן C)

הנקודה שלי היא, שעל ידיי אלימינציה של 1-2 דברים "גדולים" (למשל, התקנה של מערכת הפעלה קלה כמו לינוקס או XP) אפשר כבר להגיע למחשב שמיש

וזה שהפנטיום 4 שהעלתי צילומי מסך שלו מקודם (הצילומי מסך הם של המצב שבו פיירפוקס אם כמה חלונות של HWzone פתוח ברקע) עולה ממצב כבוי תוך דקה וזז מהר יותר מכמה מחשבי וינדוס חדשים שראיתי, כנראה דיי מאמת את זה

פורסם
יש כלל בהנדסה שאומר ש "מה שפחות מ 5% (יכול להיות מנוסח גם אם 10% ו 1% תלוי במקרה) לא משפיע"

מי שכותב את המדריך ב FXP לא מודע לזה בדרך כלל. AERO ואינדקסים הם 2 הדברים "הכבדים" וביטול שלהם כן מזיז מחשב איטי (כפי שאומת על ידי על מחשבי וינדוס 7 ארגוניים). כל היתר כנראה כל כך קטנים שהם בתחום של טעות סטטיסטית של השפעה אחרת גדולה יותר (כמו רמת ה fragmentation בכונן C)

הנקודה שלי היא, שעל ידיי אלימינציה של 1-2 דברים "גדולים" (למשל, התקנה של מערכת הפעלה קלה כמו לינוקס או XP) אפשר כבר להגיע למחשב שמיש

וזה שהפנטיום 4 שהעלתי צילומי מסך שלו מקודם (הצילומי מסך הם של המצב שבו פיירפוקס אם כמה חלונות של HWzone פתוח ברקע) עולה ממצב כבוי תוך דקה וזז מהר יותר מכמה מחשבי וינדוס חדשים שראיתי, כנראה דיי מאמת את זה

אין לי כוח להתנצח כי משלא יגידו לך פה חבר אתה תנסה להפוך את זה!

P4 זה סוס מת

נ ק ו ד ה.

הדבר היחיד שתוכל לעשות ממנו זה שרת איחסון והורדות או מחשב לשימושי אינטרנט קלים אחרי סירוס כבד של כל המשאבים. וכך תקבל (ואני מדגיש) מחשב סביר מינוס שיעבוד לך אם אתה בעל סבלנות (של איש מבוגר מעל גיל 50) וככל הנראה אתה בעל סבלנות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים