עבור לתוכן

מחפש זיכרון RAM לפנטיום 4

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי פנטיום 4 שאני לא מעוניין לזרוק ולקנות חדש עדיין.הוא עובד

אבל בצורה איטית מזוויעה ביותר.

אני מחפש לעשות אותו קצת מהיר יותר בלי לבזבז הרבה כסף. השתמשתי בתוכנה שתנתח לי את החומרה ואני אצרף את זה כאן.

אודה לכם אם תוכלו בבקשה להמליץ על זיכרון שיתאים לי כדי שאוכל להתקין במחשב. אבל שיהיה זול ביותר. (זה גם ככה מחשב זמני עד שייצאו המעבדים החדשים והמחשבים הניידים איתם יהיו במחיר סביר - אבל צריך לעבוד איכשהו בינתיים)

אני מצרף את הקובץ כטקסט.

(אולי תמליצו גם משהו אחר אבל זיכרון זה משהו שחייב להעלות :))

פורסם

אתה צריך שני סטיקים של 1G של DDR400 - PC3200. לדעתי שווה להשקיע בכך מקסימום 100 שקלים (יד שנייה / eBay). יש סיכוי שתוכל גם למצוא בחינם. לא בטוח שזה יפתור לך את כל הבעיה. המחשב עדיין יהיה איטי בצורה מורגשת מכל מחשב מודרני.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה לשלוח לי קישור לקנייה?

כי באיביי למשל מצאתי את זה הכי זול:

http://www.ebay.com/itm/2GB-2x1GB-DDR-400-MHz-PC3200-Non-ECC-184-pin-DIMM-High-Density-PC-Memory-RAM-/121135269297?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item1c343985b1

וזה כולל משלוח לארץ אבל אני לא יודע אם מתאים ללוח אם שלי. הצ'יפסט לא יודע מה הוא..

מצד שני מצאתי משהו מיועד ללוח אם שלי עם 333MHZ

http://www.ebay.com/itm/NEW-2GB-2X1GB-DDR-Memory-ASUS-P5S800-VM-/290514579810?pt=US_Memory_RAM_&hash=item43a404b162

אני לא יודע אם ה400 יסתנכרן כמו שצריך עם החישוב של הצ'יפים בלוח אם....

אודה לעזרה :)

נערך על-ידי elis02

פורסם

דווקא משום שיש לו צ'יפסט של SiS יש סיכוי שזה יתאים... מצד אחד הצ'יפסט מופיע ברשימת הנתמכים, מצד שני הם אומרים שכל הלוחות של ASUS לא תומכים. לא הצלחתי למצוא מידע חד-משמעי...

פורסם

התאימות ל-HIGH קטנה ועדיף לא לקחת סיכון, היו הרבה כתבות ודיונים על זה בפורומים בחו"ל (אני גם חיפשתי לפני מספר שנים למחשב בבית זיכרון כזה).

בסוף הסתדרתי עם 4 זוגות של 512MB.

אך בגלל שלוח האם שלו קטן ומכיל 2 מקומות בלבד, אין ברירה מלבד לקחת זוג של 1GB.

פורסם
  • מחבר

והקטע של 400 הרץ זה בטוח יסתנכרן עם הלוח אם? (זה אומר שזה מקסימום 400 הרץ?)

נערך על-ידי elis02

פורסם

חבר יש לי מספר כרטיסי זיכרון, המחיר הוא לא זול. הזמנתי מחנות מבאר שבע כרטיס זיכרון כזה עלה לי משו כמו 300-400 שקל אני כבר לא זוכר.

יש לי כמה סטיקים של זיכרון אני לא יודע אם תיהיה התאמה בין מה שיש לי ללוח שלך. אצלם ואשלח לך. אני מוכן למכור לך את הזכרונות כמובן לא ב- 300 שקל כי זה טירוף אבל גם לא 30 שקל.

פורסם

כל זכרון DDR400 NON-ECC יעבוד, גם מה שמצאת ב ebay

בסך הכול יש לך מחשב בסדר, אחריי החלפת זיכרון הוא יהיה מהיר אם לא תעמיס עליו הרבה (תוכנות מותקנות ברקע / פלאש / וכו)

ואת זה אני אומר לך כמי שעובד על מחשב דומה, אם בדיוק 2GB RAM

renesance_specs.jpg

פורסם

אל תבלבל אותו!

מהיר הוא לא היה.. חד משמעית!

אבל תהיה איזה סוג של הטבה מורגשת!

חוץ מיזה לינוק לרוב הרבה יותר קליל מוינדוס.

פורסם

תלוי מה הוא מריץ עליו. מחשב לגלישה באינטנט הוא יהיה בסדר גמור, אם פיירפוקס ו adblock

ואני לא רואה סיבה שוינדוס XP לא יעוף אם 2GB RAM ובלי יותר מידי שטויות ברקע

פורסם

ואל תשכחו שבראשית דרכו של XP, פנטיום 4 היה שיא הטכנולוגיה.

אפשר להסתדר..

פורסם

נחספתם לגמרי עם ה"איטי". מחשבים כאלה טובים למגוון שימושים.

הבהרה - אני עם AMD 3000+ 1.8Ghz עם 2GB זיכרון, עובד הרבה בפוטושופ (גליונות עבודה וקבצים של 500MB+), תוכנות שרטוט (אוטוקד) ואחרות וזה מספיק לי בינתיים. שומר על המחשב בלי התקנות מיותרות.

אנשים היום לא סבלניים בשביל עוד שנייה ורוצים הכל "מיד".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים