פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים http://www.indic.co.il/default.aspxלמי שמכיר את השירות הדיי ותיק שקיים בארצות הברית, עכשיוו יש מקביל לו בארץ.נראה שווה מאוד, אני שוקל לעשות שם מנוי.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים בשיטה המקובלת כאשר אתה משכיר סרט זה ליומיים שלושה ואם אתה מחזיר את הסרט באיחור אתה מקבל קנס.בנטפליקס, ועכשיו גם באינדיק, ניתן לרכוש מנוי למשך חודש ובתקופה הזאת ניתן לקחת ולראות כמה סרטים שתרצה, בלי לדאוג לקנסות של איחורים במסגרת החודש.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מה זאת אומרת אני משלם תשלום נגיד לוודש מסכיר כמה סרטים שאני רוצה בחודש ורואה אותם במחשב דרך האינטרנט ואיך זה מתבצע הרי זה מעצבן להוריד כול פעם את הסרט מחדש?
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים אתה לא מוריד את הסרט, הם שולחים לך את הסרט בדואר (דואר רגיל, לא אימייל) והמעטפה שאיתה אתה מקבל את הסרט משמשת גם להחזרת הסרט לאינדיק.כנס לאתר ושים לב למטה לתהליך.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים רגע, אבל אם כל השירות מתבסס על דואר רגיל, זה לא קצת הרבה זמן בין סרט אחד לשני?הזמנת סרט באתר, זה יכול להגיע בין באותו היום אולי למחרת ובוא נגיד במצב הגרוע ביותר אחרי יומיים.החזרת סרט זה אותו סיפור, כמעט בטוח שלפחות יום אחד.וזה לא מעט זמן....
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים היה פעם מבצע כזה בענק הוידאו שאפשר להשכיר עד 2 סרטים נראה לי ולהחליף כמה שרוצים...**שיעול*** eMule **שיעול*** ;D
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים השאלה כמה ימים באמת עוברים בין נאגלה לנאגלה, בהנחה שאתה צריך X לילות לצפות בסרט ממוצע. אם אפשר לדחוף 7 נאגלות בחודש זה משתלם, אם רק 5 זה כבר לא מי יודע מה שווה 90 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.