פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים עכשיו עברה מעלי (פ"ת) סערת ברקים מטורפת!! התחלתי לראות הבזקים ולאט לאט הסערה עברה מעל ראשי, היא כללה גשם עז ביותר והמשיכה בכיוון מזרח... אויייי כמה אני מצטער שלא הייתה ליידי המצלמה הדיגיטלית שלי, בחשיפה של 3 שניותצ היו נכנסים שני הבזקים לפחות! אני ממש מקווה שמישהו הצליח לצלם את זה, זה ממש ממש מדהים! קצב של ברק בשניה כמעט! מש ממש מדהים. אגב לא היה אפילו רעם אחד, אני לא מבין את זה.......... יום שישי ה13 נחמד לכולכם
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים עבר גם מעלי, אבל לא הקדשתי לזה זמן להסתכל מהחלון אפילו, הייתי עסוק (אנריל 2004), אז סתם נהנתי מרעש הגשם.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים תמונה מדהימה שצילמתי ** כל הזכויות שמורות לי ** מקום: פ"ת [ 10 דקות הליכה מshibby ] ד"א, הרזולוציה המקורית 1600x1200. Canon PowerShot S50 8) (ה-EXIF שמור בקובץ לכל הסקרנים) עריכה: התמונה לא עברה עריכה כלל, Resize and Crop.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים בכפר-סבא הסופה הזאת עברה, לא השקעתי בלהציץ מהחלון, פשוט ראיתי כל שניה וחצי הבזקים למשך של איזה 20 דקות
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים היה ככה אותו דבר בכפר סבאאבל זה נגמר תוך 15-20 דקותווואי איזה זין זה היהאני כבר לבוש בא לצאת לידידה שליפתאום התחיל החרא הזהועכשיו אני בבית :[]
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים ווואי איזה זין זה היהאני כבר לבוש בא לצאת לידידה שליפתאום התחיל החרא הזהועכשיו אני בבית :[]ואואואוייי!! כנ"ל...רק שבמקרה שלי זאת חברה שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.