עבור לתוכן

איך לנהל את את פעולת הליבות במחשב

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב יש לי מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב)

זיכרון 8 גיגה DDR3

מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\

בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה)

עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה

איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB

דבר שיכול לקחת הרבה זמן אני עובד

עם cyberlink (תוכנת עריכת הוידאו אחת הטובות והיקרות שיש בשוק)

ואני די חדש בכל מה שקשור לאוברקלוקינג

לא רוצה לדפוק משהו ברכיבים/במערכת ההפעלה של המחשב יש תוכנת אוברקלוקינג שתעזור לי להגדיר למשל לתהליך ספציפי את כל הליבות או להגביר את המהירות של הליבות או חלק מהן או להגביר את צריכת החשמל פר ליבה כדי להגביר מהירות וכולי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי השקעתי המון כסף על המחשב החדש ואני רוצה לדעת שאני יכול לנהל אותו במקסימלי

פורסם

אתה ממש מצחיק, לעשות COPY PASTE מדיון אחר..... שנה את הנושא.

אתה צריך ללמוד OC. זהו !

פרט את המחשב שלך - הכל דגם וכו'.

פורסם

הכי מצחיק שהוא אפילו לא נתן מפרט . הולך להיות קיץ חם .

פורסם
  • מחבר

ברור שלא אדפיס הכל מחדש אין לי זמן לזה תקליל חבר

- - - תגובה אוחדה: - - -

ליאור אני עוד חדש בכל התחום אז במקום לעקוץ ולתת לי להרגיש רע בפורום הזה אז תהיה טיפה יותר נחמד כלפי מי שפחות מתמצא ממך מצרף מפרט::

I7 3770 Quad Core 3.1GH אינטל מעבד 3770

₪ 485.00 רגיל 1.00 1.00 ₪ 485.00 P8H67\P8B75-M LX ASUS אם לוח P8H67\P8B75-M

₪ 330.00 רגיל 2.00 1.00 ₪ 165.00 DDR3 1600MHZ 4G קינגסטון

זה הנתונים שיש לי

תיקון הזיכרון הפנימי הוא 8giga ddr3 ולא 4 שידרגתי

נערך על-ידי haika7278

פורסם

ניסיתי פעם O.C ועבורי הוא לא כזה חשוב , אבל ראבק אתה רק נרשם לכאן .

ואתה פותח שני דיונים זהים לגמרי , מתבטא בחוצפה לאנשים שמנסים לעזור לך , ומתנהל כאילו אתה מלך העולם "אין לי זמן להעלות מפרט" ???

חוצמזה , זאת לא עקיצה , זה חידוד על הבוקר , מכה קטנה בכנף..

נערך על-ידי Second Edition

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאין לי זמן להעלות מפרט אמרתי שאני לא אדפיס כל פעם מחדש את כל מה שכתבתי בפורום הקודם זה הכל אז עשיתי קופי פייסט כי אני מחפש פתרון אין פה שום חוצפה עכשיו יש לך איזה כיוון להציע לי?

פורסם

יש לך רק 4 ליבות, אבל במעבד יש לך את טכנולוגית ה-HT של אינטל, מה שאומר שיש לך 4 ליבות פיזיות ו-8 ליבות לוגיות.

פורסם

לא הבנתי מה השאלה בדיוק "לרתום" תליבות לא תלוי במעבד תלוי בתוכנה שאתה עובד איתה אם היא תומכת היא תנצל את כול הליבות.

אין לזה קשר לOC בOC אתה מעלה את תדבר הרכיב, לא משנה "ניהול" של הליבות וכו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים