עבור לתוכן

איך לנהל עבודה של ליבות מחשב

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב רכשתי מחשב לא מזמן עם המפרט הבא

מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב)

זיכרון 8 גיגה DDR3

מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\

בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה)

עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה

איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB

דבר שיכול לקחת הרבה זמן

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מדריך פשוט או כמה אפשרויות שיוכלו לעזור לי לבצע את זה

נ.ב-יש תוכנה שנקראת core tuner של ashampoo שטוענת לזה שהיא יכולה לנהל את פעולת הליבות ולשייך אותם למטלה ספציפית במחשב זה אפשרי שיש תוכנה כזו

אני מעלה את הדיון פעם 2 ובצורה יותר מפורטת (מבחינת המפרט שלי ועם איזה תוכנת עריכה אני עובד)אני עובד

עם cyberlink

נערך על-ידי haika7278

פורסם

ידידי, אם תשאל הכל מחדש זה לא ישתנה.

שוב פעם לא רשמת דגם מעבד אז אני מניח שיש לך 4 ליבות אמיתיות שמכפילים ב2 בגלל טכנולוגית HYPERTHREAD של אינטל.

אני אישית לא מאמין בתוכנות TWEAK למיניהם. על כן כמו שכבר נאמר בדיון האחר, מעבר לתמיכה בריבוי ליבות בתוכנה ומתן עדיפות לתוכנה בTASK MANAGER לא ניתן לעשות יותר. סביר להניח שהתוכנה הזו עושה בדיוק את זה.

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא i-7 כשאני נכנס לtask manger אז בהגדרות זיקה לתהליך אז הוא אומר לי לסמן כמה ליבות לשייך לתהליך עם הוי אז אני מסמן את כל הריבועים זה אומר שתכלס כולם משוייכים אליו ועובדים רק איתו?או שזה אחרת

נערך על-ידי haika7278

פורסם

I7 זו סדרה של מעבדים. יש כבר 4 או 5 דורות של I7, כולם נקראים I7.

מעבר לזה יש דגם - I7-920 I7-2600 I7-3930 I7-4770. כל אחד פה הוא I7 וכל אחד מדור אחר ובטכנולוגיה אחרת.

פורסם
  • מחבר

קודם כל באמת תודה על העזרה ועל הסבלנות שאתה מפגין כלפיי אני בודק עם הטכנאי עכשיו כי אני לא בבית

פורסם

שוב פעם ?? לא הספיק הדיון הקוגם ??

ליבה = CORE וזה לא משנה בכלל איך ארזו אותה !

ב I7 יש 8 ליבות ולא משנה הדגם המדויק של המעבד.

פורסם
  • מחבר

i-7 3770

- - - תגובה אוחדה: - - -

i-7 3770

פורסם

IVAN אלה לא בדיוק 8 ליבות אלה 4 פיזיות

3770k-cpuz-1core.jpg

וזה תלוי בתוכנה ובתמיכה שלה בHT ובריבוי ליבות.

פורסם
  • מחבר

כדי שלא אחזור לפה כל פעם עם הבעיה הזו אז אתה מגדיר את עצמך כמומחה לתמיכה אז תן לי מדריך איך אני קובע כמה ליבות לשייך לתהליך והאם אני יכול לשלוט על המהירות של הליבה?

פורסם

אתה לא יכול לשייך ליבות לתהליך, אולי לאסור ריצה על ליבה כלשהיא (AFFINITY) או לתת עדיפות לפרוסס של התוכנה.

וסופסוף אתה שואל משהוא שבאמת יכול לעזור לך . מהירות ליבה/מעבד, מניח ששמעת את המושג OC/OVERCLOCK.

מאוד פשוט, והמעבד שלך אם הוא K תומך בזה (תבדוק אצלך עם תוכנת CPUZ) תוכל להאיץ אותו וזה הדבר ב"ה" שיעזור לך במהירות העיבוד של התוכנה.

פורסם
  • מחבר

מה זה cpuz ואיך אני יכול להשיג אותה

פורסם

ד"ר גוגל ?

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה איך אני יודע אם המעבד שלי הוא k ואם כן אז איך אני מאיץ את מהירות המעבד אתה יכול להסביר לי?

נערך על-ידי haika7278

פורסם
כדי שלא אחזור לפה כל פעם עם הבעיה הזו אז אתה מגדיר את עצמך כמומחה לתמיכה אז תן לי מדריך איך אני קובע כמה ליבות לשייך לתהליך והאם אני יכול לשלוט על המהירות של הליבה?

היות ואתה סתם מתעקש אז

כל טוב ובהצלחה !

פורסם
  • מחבר

אני שואל איך אני יודע שהמעבד של המחשב הוא k ואיך אני מאיץ את מהירות המעבד עם cpuz

- - - תגובה אוחדה: - - -

אייבןן עד עכשיו רק התעצבנת עליי ולא הצעת פתרונות הרי כל חלק במחשב ניתן לניהול בצורה כלשהי אז בתור"מומחה לתמיכה"אין שום פתרון שאתה יכול להציע חוץ מלאחל בהצלחה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים