פורסם 2013 ביולי 412 שנים ה symlink הזה נראה לי בלגן מסובך... אין פתרון יותר אלגנטי?אם סטים לא נותן לך לבחור את המיקום למשחק, אז לצערי זאת הדרך היחידה. אלא אם אתה מוכן להעביר את כל תיקית סטים לכונן אחריש גם אפשרות לשנות את התיקייה של ההתקנות.לא כל משחק תומך בזה, בחלק מהמשחקים סטים לא נותן אפשרות לבחור את המיקום של ההתקנה אלא מוריד ישירות לאיפה שהוא מותקן
פורסם 2013 ביולי 412 שנים מחבר אני חושב שלא ירדתם לסוף דעתי.ה STEAM מותקן בכונן C. אני רוצה שהוא יוריד משחק לכונן D, אבל יתקין אותו לכונן C.התוכנה מאפשרת לי לבחור כונן שאליו המשחק יורד, אבל מתקינה אותו באותו כונן. זאת אומרת אם אני בוחר בהגדרות להוריד ל D, זה אכן יורד ל D אבל גם מותקן ב D.
פורסם 2013 ביולי 412 שנים מחבר באמת שאני לא מבין מה הבעיה כאן...שאני רוצה שהמשחק ירד לכונן א' ויותקן בכונן ב'. התוכנה לא מאפשרת לי להגדיר זאת ולכן רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהו.
פורסם 2013 ביולי 412 שנים בדקתי עכשיו ונראה שסטים מורידה את המשחקים אל Steam\steamapps\downloading\תעביר אותה לכונן השני ותיצור symlink אליה במיקום המקורי.ויש גם את התיקיה Steam\steamapps\temp שכמו שאני רואה לא קשורה להורדה, אבל אולי כן להתקנה (?)
פורסם 2013 ביולי 412 שנים שאני רוצה שהמשחק ירד לכונן א' ויותקן בכונן ב'. התוכנה לא מאפשרת לי להגדיר זאת ולכן רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהו.את זה הבנתי, אבל מה המטרה של זה?
פורסם 2013 ביולי 412 שנים מחבר את זה הבנתי, אבל מה המטרה של זה?המטרה שההתקנות ישבו ב HDD והמשחק עצמו ב SSD.
פורסם 2013 ביולי 412 שנים מחבר או שפשוט תמחק את ההתקנות אחרי ההתקנה...באיזו תקייה ההתקנות נשמרות? תיקייה downloading ריקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.