עבור לתוכן

צריך המלצה לתוכנה לשכפול דיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה,

אז אני צריך תוכנה שתוכל לשכפל את הדיסק כולל הנתונים וכולל ה boot sector וכל הדברים האלו שהווינדוס צריך כדי לעלות.

חיפוש קצר בגוגל מצא לי את התוכנה AOMEI Partition Assistant שנראית שתעשה את העבודה, אבל הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת שהוא מכיר וסומך עליה

תודה...

פורסם

Ghost אף פעם לא אכזבה אותי, היא נמצאת בתוכנה המוכרת Hiren's BootCD.

פורסם

אני משתמש בclonezilla קצת פחות ידידותית אבל יש לה יתרון שהיא מופעלת מהboot, חלק מהתוכנות חינמיות רק שמופעלות מווינדוס.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות :)

גוסט נראה לי זה סתם תהליך...

בינתיים ניסיתי את ה AOEMI ולא נראה שהיא שכפלה את הכונן כמו שצריך.

בנוסף ראיתי תוכנה של סיגייט (Seagate DiscWizard) שאני חושב לנסות, ואני אבדוק את התוכנות שהצעתם פה ונראה מה יעבוד כמו שצריך

פורסם

Acronis True Image עזרה לי לפני כמה שבועות לבצע מעבר מדיסק רגיל לSSD (יותר קטן!!), על 2 מחשבים שונים. אני לא יכול שלא להמליץ עליה, אבל זה בתשלום.

פורסם
  • מחבר

אין לי כלום נגד גוסט. תקן אותי אם אני טועה, אבל לפי מה שאני מכיר שהיא עושה אני אצטרך ליצור IMAGE של הדיסק לכונן נפרד (כי בזה שאני מעתיק אין לי מקום), ואז לשחזר את הIMAGE הזה על הכונן החדש.

אבל אולי אני טועה ואפשר לעשות את כל התהליך בלחיצה כמו התוכנות האחרות?

בכל מקרה בסוף עבדתי עם התוכנה של סיגייט, עשתה עבודה טובה. כמה נקסטים, ריסטרט ופלוס מינוס חצי שעה אחרי כשהכל התבצע אוטומטית לחלוטין - אני עובד עם המחשב כשהוא עם הכונן החדש :)

ושוב תודה על ההמלצות :xyxthumbs:

פורסם

הפסקתי להשתמש בגוסט מזמן. נתקלתי בכמה בעיות מוזרות, עברתי לTRUE IMAGE ומאז אני לא מסתכל אחורה. CLONEZILLA שיפרו קצת את הממשק שלהם כך שאפשר להשתמש בו בצורה סבירה.

פורסם

גוסט כבר ממש לא נוח. דיסק אתחול שלו לרוב לא מזהה בקרים במצב AHCI. קניתי עותק של אקרוניס, נוח מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים