פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים אני לא יודע באיזה פורם לכתוב את זה אז עם אתם רוצים תעבירו אממ אז ככה בדרך כלל כל המשחקים עובדים לי חלק למרות זאת מדי פעם בכל משחק שאני משחק בו הרבה זמן המחשב נטקע לי לגמרי ואי אפשר לעשות כלום (ללחוץ על מקש הWindows אלט כונטרול דיליט וכל השאר)מה לעשות פליז תעזו לי או לפחות תגידו לי מה הבעיה ????????MotherboardCPU TypeIntel Pentium 4HT, 2600 MHz (3.25 x 800)Motherboard NameIntel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM)Motherboard ChipsetIntel Springdale i865PESystem Memory1024 MB (DDR SDRAM)DisplayVideo AdapterRADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB)
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים יכולות להיות הרבה מאוד סיבות לזה :דריוורים D'xחומרה דפוקהכל הדריוורים הכי חדשים מותקנים כבר ?
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים מחבר כן שמתי את הדריורים הכי טובים ומה הכוונה חומרה דפוקה מה דפוק ????? (שאני יחליף או משהוא :-\)איך אני ידע מה ??????
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים אחי תבדוק אם הספק שלך מתחמם יותר מידי או הכרטיס מסך שלך מתחמם וגם אם המעבד שלך מתחמם זה יכול להיות אחד מ3 הבעיות האלה ואם שחכתי משהן אז שמישהו יוסף תבדוק דרך הביוס את המעלות של המעבד ותרשום פה וגם אם המאורר של המעבד שלך עובדתיגע בזהירות בגוף קירור של הכרטיס מסך ותראה אם זה חום נסבל בישבלו ותראה כמובן אם המאורר של הכרטיס שלך עובדוגם אותו דבר תעשה בספק תראה אם המאורר שלו עובד בכלל ותרגיש אם הוא מתחמםאני מקווה שלא סיבכתי אותך וגם לא החסרתי דברים אבל יש עוד משהו אני מקווה שהחברה פה יעזרו ויגידו מקווה שתגלה את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.