עבור לתוכן

שאלה בקשר ל win7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לקנות מחשב חדש ולא מיזמן קניתי win 7 home premium בעיברית 64-bit גירסת retail וכמו כן אני רוצה להתקין את ה windows על המחשב החדש אך אני לא רוצה ליפגוע במקוריות יש דרך לעשות.

אשמח לקבל מידע מורחב בנושא ואיך ליפעול.

פורסם

מה השאלה?

אתה יכול לבצע כמות לא מוגבלת של אקטיבציות כל עוד מדובר בגבולות של הרישוי.

פורסם
  • מחבר

1) השאלה היא כאשר אני יתקין את ה windows 7 על המחשב החדש אז אחרי שאני יעשה אקטיבציה אז הwindows ירשום לי שהוא לא מקורי והוא מועתק

כי הוא מותכן על מחשב אחר ועם כן אז אך אני מסיר אותו מהמחשב הישן ?

2) לא הבנתי למה אתה מיתכון כמה אקטיוציות אני יכול לעשות ( עכשיו הwindwos מותקן רק על מחשב אחד )

פורסם

אז תבצע אקטיבציה על החומרה החדשה. איפה הבעיה פה אם זה רשיון retail?

פורסם
  • מחבר

כן זה רשיון retail אבל לפי מה ששקרתי אפשר לעשות זו כמה שרוצים בתני שלא משנים חומרה במחשב אבל אני קונה מחשב חדש שזה להחליף את כול החומרה

פורסם

כי הוא מותכן על מחשב אחר ועם כן אז אך אני מסיר אותו מהמחשב הישן ?

אם אתה לא מדליק יותר את המחשב הישן אז אין שום בעיה. אם כן אז פשוט תתקין מערכת הפעלה חדשה במקום המערכת הקודמת.

פורסם
  • מחבר

אז אך אני מוחק את ה windows 7 מהמחשב הזה כדי שאוכל להתקין אותו על המחשב החדש ?

פורסם

קראת את התגובה שלי?

בכל מקרה אם יש לך בעיות והעותק שלך חוקי לחלוטין, אתה יכול להתקשר לתמיכה של מיקרוסופט. הם עונים מהר ופותרים בעיות כאלה בקלות מאוד (גם לי קרה פעם שהאקטיבציה נכשלה, התקשרתי ועשיתי אקטיבציה ידנית בטלפון והכל עבד פיקס).

נערך על-ידי שניצל

פורסם
  • מחבר

כן אבל המחשב שלי הוא יהיה בשימוש הוא עובר לאחותי וקניה של windows 7 ז הרבה כסף מה שאני רוצה לחסוך כי אני קונה מחשב ב 5 אלף ועוד 300+ שקל עושים הבדל

פורסם

קראת את כל התגובה שלי?

אתה צריך להתקין מערכת הפעלה אחרת במקום. אם אתה רוצה windows אז אתה חייב לקנות עוד רשיון.

פורסם
  • מחבר

טוב אז בעצם ברגה שאני קונה מחשב ליקנות את גירסת ה OEM כי הretail יקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים