עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך מחשב חדש המיועד לגיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!! :)

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם
  • מחבר

??????????????

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778

זה אחלה מסך, לי יש אותו ואני מאוד מרוצה, איכות תמונה מעולה רזולוציית FHD גודל לא מוגזם אך גם לא קטן (בשבילי בכל אופן) וארגונומיה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה - נראה טוב

- - - תגובה אוחדה: - - -

תודה רבה - נראה טוב. האם אתה ממליץ/יש יתרונות למסך תלת מימד? (כרטיס המסך שלי הוא radeon 7970 - תומך תלת מימד).

פורסם

זה בהחלט המסך המומלץ.

גל, קרא בבקשה את חוקי הפורום. אסור להקפיץ דיון אלא לאחר 24 שעות. בפעם הבאה הדיון ינעל ותקבל אזהרה.

פורסם

לא. דגם שלא מיוצר יותר, פאנל TN פשוט.

פורסם
  • מחבר

טוב. תודה רבה

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה מומלץ יותר? hdmi או dvi? והאם אפשר יהיה להשתמש במתאם מ-dvi ל-hdmi? בנוסף לכך מה עדיף mini hdmi או hdmi?

פורסם

ל-DVI ו-HDMI אותו אות. אין שום הבדל באיכות. אין שום בעיה להעביר מ-DVI ל-HDMI ולהפך.

mini HDMI הוא חיבור שנועד למכשירים שחיבור HDMI מלא גדול מדי. שוב, אותו אות בדיוק (כבל נדיר ויקר יותר)

פורסם
  • מחבר

ישנם עוד המלצות לעוד מסכים באותה הרזולוציה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים