פורסם 2013 ביוני 3012 שנים ידוע כמה יעלה לשחק on-line ב PS4 ?זה יהיה לפי זמן גלישה?, חודשי? יומי ?שנתי?
פורסם 2013 ביולי 112 שנים ניתן לקנות PSN PLUS לשנה/שלושה חודשים ונראה לי שגם חודשי. המחירים משתנים בהתאם לאיזור שאתה קונה בו PS PLUS.בארה"ב: 18$ אם אתה קונה לשלושה חודשים, 50$ אם אתה קונה לשנה (הרבה יותר משתלם).אנגליה: 12 פאונד לשלושה חודשים, 40 פאונד לשנה.יש גם חנות ישראלית ואני מאמין שגם לה יש PSN PLUS, לא יודע מה המחיר בשקלים אבל בערך כמו המחיר באנגליה.
פורסם 2013 ביולי 212 שנים ידוע היום על מחיר הPSN של הויטה PSP וPS3 סוני לא הכריזה על מחיר הPSN של הPS4 ,סביר להניח שזה יהיה בערך 5$ לחודש ,אבל לא בטוח מאוד יכול להיות שתקבל קצת חינם בקניה של הקונסולה ,כמו שיש בXBOX3
פורסם 2013 ביולי 212 שנים אם אני זוכר נכון המחיר אמור להשאר אותו הדבר, יכול להיות שיעלו ל 60$ בשנה אבל לא נראה לי, כל עוד המחיר יותר זול מ XBL זה נותן להם יתרון.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים אז אם אני אקנה את ה-PS4 + FIFA 14 אני אצטרך לשלם כל חודש בשביל לשחק בו ברשת?כי ב-PS3+FIFA 13 אין לי דבר כזה.
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים בPSN הרגיל אין תשלום חובה אנחנו מדברים על הPSN+ ,שנותן עוד דברים לשרות הרגיל העניין שבדור הבא הPSN+ יהיה חובה למשחקי מולטי מקוון
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים מה זה אבל משנה כרגע כמה האונליין יעלה או הקונסולה תעלה או משחקים יעלו? מכין מראש את הכסף בצד? וגם מה שכן קצת ידוע על מחירים מתוכננים כלשהם זה לא בהכרח סופי. מצד שני, סוני הם לא מייקרוסופט...
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים אז אם אני קונה PS4 אני אהיה מחוייב לשלם על PSN+ כדי לשחק ברשת FIFA 14 ? לא מספיק שהמחירים יעלו ל-80$....
פורסם 2013 ביולי 1812 שנים כן כמו שבXBOX 360 היום אתה תוכל לשחק בWIIU ברשת בחינם ,אבל EA נטשה אותם ,ואין הרבה תמיכה מחברות צד שלישי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.