עבור לתוכן

חרם על הסרט החדש 'מלחמת העולם זי'

Featured Replies

פורסם

שלום פורום HWzone אני משתמש חדש כאן ורוצה שעם ישראל ישמע את מה שיש לי להגיד כששמעתי שהסרט המדובר יגיע לאקרנים אני התרגשתי במיוחד-הסרט החדש על זומבים בכל העולם זה נשמע משגע(-: אני מעריץ של הספר ומעריץ גדול של בראד פיטט ובכלל כששמעתי שיש שחקנית ישראלית שם עוד יותר שמחתי שמה דניאלה קרטס האומנם,כשקראתי קצת על השחקנית הישראלית הבנתי שהיא משחקת בסרט חיילת בדרגת סגן ואפילו בסרט קוראים לה סגן(-: ואז כשחיפשתי בגוגל עליה,גיליתי לחרדתי שהיא בכלל 'פסחה' על הצבא וכנראה ביקשה מפסיכיאטר פטור על נפשי מהצבא,אתם יכולים לחפש את הכתבה באתר עכבר העיר בשם 'יונה וולך החדשה' בנוסף אם תסתכלו על הקורות חיים שלה באתר imdb תגלו שאסור לה לעבוד בארה"ב וכל העולם רואה את זה... אני לא מבין מה קורה פה,אבל עוד יותר השתגעתי מהתמונה בimdb של 'סגן' עם כומתת תותחנים וסיכה של חיל המודיעין,מה נסגר איתה?היא חושבת שהיא יכולה לשחק חיילת כשהיא בכלל לא עשתה צבא במדינה היהודית שלנו?איך מישהו יכול לשחק משהו שהוא לא יודע מה זה,אני בטוח שהיא לא יודעת שזה כומתת תותחנים בכלל אני קורא לכולם להחרים את הסרט בארץ,ובאמת כדי לציין את עצם זה שאנחנו לא תומכים בהשתמטות ובכלל בהצלחה של אדם בארץ זרה על חשבון מי שמקפח נפשו בשירות הצבאי אני מצדיע לכל החיילים והמילואימניקים וכועס על השחקנית הזאת שברחה מהארץ עם הרבה כסף והצליחה נ.ב איילת זורר שולטת,היא עשתה שירות צבאי והיא מלכה(-:לאיילת לקח הרבה שנים כדי להצליח והיא עשתה את זה בזכות המשחק שלה,דניאלה צעירה מדי ובזכות הרבה כסף ותמיכה מההורים היא הצליחה מה דעתכם?אתם בעד או נגד? נ.ב2 הפורום הזה שולט(-:

• תגובות 139
  • צפיות 16.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פסיק ונקודה זה דבר מבורך, ושלא שיגיע בתור סמיילי זה כבר קידוש השם

פורסם

אין לי שום בעיה עם אנשים שיצאו מהצבא, עשו בשכל.

פורסם

זה שלא עשתה צבא זה עניין אישי שלה, אתה יודע? אולי באמת יש לה בעיות? וגם אם לא, אם היא עושה שירות טוב למדינה ככה, ומציגה אותנו באור חיובי (שהמדיה בעולם לא ששה לעשות), זה עדיף מאשר שתגיש קפה למפקד, או תצרח על טירונים חרמנים או שתקבל בפנים מרוטות ומיואשות נערים בצו ראשון, אתה לא חושב?

ולמה בגלל זה להחרים סרט? :screwy:

בקשר לפסיק ונקודה, מומלץ מאוד, אך כבר ראיתי מקרים חמורים בהרבה ואין לי בעיה לקרוא את ההודעה שלך.

ברוך הבא לפורום :welcomeani:

פורסם

מה נסגר איתה?היא חושבת שהיא יכולה לשחק חיילת כשהיא בכלל לא עשתה צבא במדינה היהודית שלנו?איך מישהו יכול לשחק משהו שהוא לא יודע מה זה,אני בטוח שהיא לא יודעת שזה כומתת תותחנים בכלל

אני מת לדעת מה יקרה כשתגלה שכריסטיאן בייל לא היה באמת באטמן.

פורסם

בהחלט עשתה בשכל. ואם היא היתה עושה שנתיים בתור פקידה שקר כלשהו בקריה אז זה היה בסדר? מספיק עם הדמגוגיה הזולה הזאת. זה החיים שלה וכל הכבוד לה שהיא הצליחה בזכות עצמה אז מספיק עם מסע ההחרמות המטומטם הזה

למען האמת, עד היום לא שמעתי עליה אז תודה רבה לך שהכרת לי אותה! היא נראית נחמדה מאוד :hat:

פורסם

אני חושב שיש במדינה הזאת בעיות הרבה יותר חמורות מאשר סרט הוליוודי שבו משחקת שחקנית ישראלית שלא עשתה צבא ..

פורסם

כמו משתמטים, לדוגמה? :P

פורסם

לא חסר צעירים עם מוטיבציה לשרת בצבא.

גם לא חסר צעירים בלי מוטיבציה להתחמק מהצבא.

סך הכל יש הרבה יותר מתגייסים ממה שבאמת צריך.

לא צריך את אלו שממש לא רוצים.

מה איכפת לי אם היא עשתה צבא או לא.

זה סרט הוליוודי על אפוקליפסה זומבית.

כומתה וסיכה לא תואמות?... אז מה? גם ככה הסרט סוג של מדע בדיוני שלא תואם למציאות.

ומה הקטע עם החרמות של אומנים שלא עשו צבא?

למה צריך להחרים את מי שלא עשה צבא?

האם כל מי שלא עשה צבא עומד למשפט ציבורי?

זאת לא בושה לא לעשות צבא, אבל זאת בושה וחרפה לרדוף אנשים על כך.

פורסם

כרגיל ART TATUM - the voice of reason

פורסם
. אני לא מבין מה קורה פה,אבל עוד יותר השתגעתי מהתמונה בimdb של 'סגן' עם כומתת תותחנים וסיכה של חיל המודיעין

נראה שאתה זה שלא יודע איזה כומתה זאת...

world-war-z-daniella-kertesz.jpg

לשם השוואה, כומתה של חיל התותחנים:

20711577.jpg

נערך על-ידי Brox

פורסם

אני לא בעד השתמטות אבל כל מה שאמרת שטויות ..

בכל מקרה כל הבלגאן העולמי סביב הסרט הזה הוא בכלל סביב עניין אחר מה שהייתי בטוח שאני אראה דיון עליו פה..

העולם המוסלמי בכלל הוא זה שמחרים את הסרט מכיוון שערבים כידוע עם עודף רגשי נחיתות מרגישים שכולם נגדם,

ספויילר קטן,,

בסרט מתייחסים לגדר ההפרדה בישראל כפתרון מקדים של המוסד בפתרון הזומבים והחומה היא זאת שמצילה את האנושות ... הערבים כמובן לקחו את זה לעולם האמיתי ומתייחסים לזה כסרט ציוני ואנטי מוסלמי וקראו להחרים את הסרט.. מכיוון שהסרט מנסה להצדיק את בניית החומה וגדר ההפרדה האמיתית שנמצאת בישראל ..

כמה מגוכחים הם יכולים להיות?

רק בגלל הסיבה הזאת אנחנו ממש לא צריכים להחרים את הסרט ואפילו להשתדל לראות אותו בקולנוע ...

קצת מידע ...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4397575,00.html

פורסם

לפי הטענה שלך. צריך לקחת רוצחים מהכלא לשחק רוצחים כי רק הם יודעים במה מדובר.

פורסם
אני מת לדעת מה יקרה כשתגלה שכריסטיאן בייל לא היה באמת באטמן.
אבל מייקל קיטון היה. :)
פורסם

תאורית קונספירציה: פותח הדיון הוא בעל עניין (לפי דעתי מקושר לתוכנית הכושלת צינור לילה)

שרצה ליצור דיון ולראות מידת היענות וסוג תגובות במחשבה לבנות אייטם מסביב לעניין

בכלל אבחנה במהלך החודשים האחרונים תקופה ממושכת יש סינכרון בין הפורומים פה ובין התוכנית הקלוקלת צינור לילה שבה מופיעים אייטמים בהתאמה לשרשורים בפורומים יושב פה אחד מהצוות שלהם בצורה קבועה

שמתם לב?

למה אני אומרת קלוקלת וכושלת כי אחרי זה אנשים שלא מביני עניין רואים את האייטמים וחושבים מתוך בורות שמדובר באוטוריטה מקצועית שמשקפת את המציאות (ואפילו לדיונים בכנסת זה הגיע בעקבות שטוויות בצינור לילה והחלטות בעקבות אייטמים בתוכנית) בזמן שהתוכנית הזאת רחוקה מכך ממציאה אייטמים מגמתיים מוגזמים ומובאים על ידי צוות שמנסה להריץ תוכנית טלויזיה

מה גם שחצי מהתוכנית סרטונים כושלים של חתולים ואפילו שם בוחרים את הדברים הכי לא מוצלחים בהוויה האינטרנטית העכשווית

קיצר אולי התגובה הזאת לא קשורה לכלום אבל הרווחתם שלא פתחתי שרשור על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים