עבור לתוכן

Gigabyte radeon hd 7970 - נעול מתחים

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!

• תגובות 32
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיס הזה נעול מתחים, לא יעזור לך כלום גם לא לצרוב לו ביוס..

מכיר את הכרטיס הוא עם תדר ליבה 1000Mhz, אל תתכנן על OC יותר מדי מעבר לזה..

פורסם
  • מחבר

מה ה-oc המקסימלי (בערך) שאפשר לעשות עם נעילת המתחים? וראיתי באתר מסוים שסיקר את הכרטיס (בדיוק אותו הכרטיס) שהם בחנו את יכולות ה-oc והם בחנו זאת בלי לשנות את המתחים וגם עם שינוי המתחים. הנה קישור: http://www.hardocp.com/article/2013/02/08/gigabyte_radeon_hd_7970_oc_video_card_review/3#.UdBrlJBBS70

פורסם

קראתי בדיוק לפני שבוע על הכרטיס, זה תלוי איזה PCB יש לך, כחול או ירוק..

מה צבע הPCB הלוח המודפס של הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה ירוק (זה נראה כמו טורקיז ירוק כזה)

פורסם

הגרסה הכחולה היא הפתוחה, אצלך הירוקה מה שאומר..

פורסם

יש איזה רכיב שאפשר להוציא ואז ניתן לעלות מתחים. אך מסוכן לעשות זאת.

בלי לעלות מתחים.. אפשר לשים את הזכרונות על 1480 .. וליבה 1040 ,תנסה. בכל אופן זה לא שיפור כזה ענק שיתן לך סיפוק בBF4 .

מקסימום תמכור לי אותו. יש מצב שאעשה מערך כרטיסים:ugly21:

פורסם

כן שמעתי על זה..

פורסם
  • מחבר

למרות זאת ראיתי אנשים שהגיעו ל1100 ומשהו בלי להעלות מתח

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם אני אבקש מהחנות שקניתי בא (ksp) שיעשו את ה-oc יש מצב הם יצליחו להוציא את נעילת המתחים או להגיע ל-oc גבוה יותר?

פורסם

כן בטח רק ksp...

בקושי הם יודעים לחבר מקלדת אתה רוצה שיעשו לך OC?

תוכל להעלות עד 110 אח חוששני שזה לא יהיה יציב במשחקים..

יש הבדל בין יציבות במשחקים לבין יציבות בבאנצ׳ים.

פורסם

עידן שהמשחק נקפא תחת OC ..זה יותר מציין על הזכרונות ? ואם יש פסים צבעונים וכדו'.. זה יותר מכוון לליבה?

אישית לא ניסיתי יותר מידי אפשריות של OC ללא מתח. אני יודע שתחת 1500 לזכרונות ו1050 לליבה.. בכמה משחקים נקפא המסך. אולי אפשר לעלות את הליבה ל1100 ואת הזכרונות פחות מ1500 . אנסה מתישהו....

פורסם
  • מחבר

מה לדעת יהיה יציב במשחקים? ולא יפגע בכרטיס? והאם ישנה בכל זאת איזשהי דרך להוריד את נעילת המתחים או שאי אפשר בכלל (גם אני ראיתי את האפשרות הזאת להוציא משהו מהכרטיס אבל אני לא אסתכן ואעשה את זה).

פורסם

איאפשר בדרך אחרת לעלות מתחים.

תבדוק .. שים תחילה על 1050 .אם הכל חלק ..תעלה ב20 .

תבדוק גם טמפרטורה כרטיס מסך. אך בגלל שאיאפשר לעלות מתחים לכן עליית תדר .. לא כל כך ישפיע על הטמפרטורה.

פורסם
  • מחבר

מה האינטרס שלהם לנעול מתחים - קראתי בהרבה פורומים שאנשים פשוט החזירו את הכרטיס מאותו הסוג לחנות בגלל הנעילה. לדעתי זה סתם אידיוטי לנעול מתחים - ועוד בכזה כרטיס עם פוטנציאל oc גדול וקירור חזק.

פורסם

לך לחנות... בארץ .הם יתנו לך אותו בראש.

יש להם כרטיס בעל OC גבוה יותר. אולי זה קשור... מי שירצה יותר אז ישלם.

הייתי רציני,אם מעוניין למכור תהיה איתי בקשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים