פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים שלום פורום גראפיקה ותצוגהאני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון...ואני מקווה שתעזרו לילפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mbאני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים..אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב.אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב....הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלקאז שיערתי שהוא יפעל לי טובהלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימוםואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש.אז יצאתי מהמשחק והורדתי את ההגדרות של הכרטיס וזה לא עזר....אז החלטתי לפרמט וזה גם לא עזר ( אחרי זהמחשב פורמט לפחות 5 פעמים )גם שלחתי את זה לטכנאי שלי והוא אמר שהחיבורים בסדר והכל, וגם הוא לא הצליח לפטור את הבעיה.הורדתי גם את כל הדריבירים החדשים וכל מה שצריך וזה לא עזרתודה על העזרה
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר בשביל באג במשחק אחד פירמטת 5 פעמים??? זה לא נשמע לך קצת,אבל קצת אדיוטי?ממש לא באגגם בdeus ex רואים חראכל הזמן שיש ברטון על האנשים יש פסים לבנים ולפעמים בזמן המשחק יש נקודות שחורות על המסךוגם בcrazy taxi 3 הגלגלים הופכים לפעמים ללבןלא נרהא לי שבכולם זה באג....וזה רק קורה במשחקים שצריכים תמיכה בdirectX 8.1 ומלעהמחשקים ישנים יותר פועלים רגיל
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים כתיבת הזיכרון של הכרטיס כנראה לא בסדר(ארטיפקטים) תנסה להוריד את מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס ונסות להפעיל את המשחקים עוד פעם.. אם עובד אז לך ותחליף את הכרטיס כי הוא לא בסדר. ולפני זה תנסה אותו על מחשב אחר , יכול להיות שגם אין לו מספיק מתח... , תן לו מתח 1.6 מהלוח אם... ואת המולקס שלו תחבר ישירות מהספק ולא דרך ההארדיסק.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר כתיבת הזיכרון של הכרטיס כנראה לא בסדר(ארטיפקטים) תנסה להוריד את מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס ונסות להפעיל את המשחקים עוד פעם.. אם עובד אז לך ותחליף את הכרטיס כי הוא לא בסדר. ולפני זה תנסה אותו על מחשב אחר , יכול להיות שגם אין לו מספיק מתח... , תן לו מתח 1.6 מהלוח אם... ואת המולקס שלו תחבר ישירות מהספק ולא דרך ההארדיסק.איך אני מוריד את מהירות השעון?ואם זה לא יפעל אז לחבר אותו ישר לספק?כי הלוח אם קניתי אותו במיוחד לכרטיס מסך, הוא מתאים לואבל אין אני מעלה את המטח שהוא מקבל מלוח האם?תודה
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים זה מוזר כל הסיפור עם המתח זאת לא ניראת לי הבעיה.... תחבר אותו ישירות לספק.ותוריד מהירויות שעון.... הכי פשוט שתוריד דרייברים של OMEGA מהאתרwww.omegacorner.com ועם הדרייברים המעולים שמשפרים תביצועים תיהיה תוכנה OC שאיתה אתה תוכל להוריד מהירויות שעון
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים את מהירויות השעון אתה מוריד עם תוכנה שמיועדת לכך כמו RIVETUNER למרות שאני די בטוח שהבעיה לא בכרטיס אלא במשחקים עצמם.על הבעיה בNFSU כבר שמעתי והיא נפתרת על ידי פאצ' למשחק. בקשר לדאוס אקס אז שמעתי שהוא גם כן עושה בעיות ופועל חרא על הרבה מחשבים (גם על כאלה עם כרטיסי מסך חזקים מאוד). איזה עוד משחקים ניסית? תנסה UT2003/4 או משחקים כבדים אחרים (ספלינטר סל לדוגמא).
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר זה מוזר כל הסיפור עם המתח זאת לא ניראת לי הבעיה.... תחבר אותו ישירות לספק.ותוריד מהירויות שעון.... הכי פשוט שתוריד דרייברים של OMEGA מהאתרwww.omegacorner.com ועם הדרייברים המעולים שמשפרים תביצועים תיהיה תוכנה OC שאיתה אתה תוכל להוריד מהירויות שעון לאיזה מהירות להוריד אותו בערך?את מהירויות השעון אתה מוריד עם תוכנה שמיועדת לכך כמו RIVETUNER למרות שאני די בטוח שהבעיה לא בכרטיס אלא במשחקים עצמם.על הבעיה בNFSU כבר שמעתי והיא נפתרת על ידי פאצ' למשחק. בקשר לדאוס אקס אז שמעתי שהוא גם כן עושה בעיות ופועל חרא על הרבה מחשבים (גם על כאלה עם כרטיסי מסך חזקים מאוד). איזה עוד משחקים ניסית? תנסה UT2003/4 או משחקים כבדים אחרים (ספלינטר סל לדוגמא).יש לך אולי את הפאטצ'?
פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים גבר זה רק בעייה של דרייברים למה גם לי יש את אותה בעייה עם ct4.2 ,תוריד פשוט 3.9 ןהכל יסתדר בדוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.