עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך 9800p

Featured Replies

פורסם

שלום פורום גראפיקה ותצוגה

אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון...

ואני מקווה שתעזרו לי

לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb

אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים..

אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב.

אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב....

הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק

אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב

הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום

ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש.

אז יצאתי מהמשחק והורדתי את ההגדרות של הכרטיס וזה לא עזר....

אז החלטתי לפרמט וזה גם לא עזר ( אחרי זהמחשב פורמט לפחות 5 פעמים )

גם שלחתי את זה לטכנאי שלי והוא אמר שהחיבורים בסדר והכל, וגם הוא לא הצליח לפטור את הבעיה.

הורדתי גם את כל הדריבירים החדשים וכל מה שצריך וזה לא עזר

תודה על העזרה

פורסם

בשביל באג במשחק אחד פירמטת 5 פעמים??? זה לא נשמע לך קצת,אבל קצת אדיוטי?

פורסם
  • מחבר

בשביל באג במשחק אחד פירמטת 5 פעמים??? זה לא נשמע לך קצת,אבל קצת אדיוטי?

ממש לא באג

גם בdeus ex רואים חרא

כל הזמן שיש ברטון על האנשים יש פסים לבנים ולפעמים בזמן המשחק יש נקודות שחורות על המסך

וגם בcrazy taxi 3 הגלגלים הופכים לפעמים ללבן

לא נרהא לי שבכולם זה באג....

וזה רק קורה במשחקים שצריכים תמיכה בdirectX 8.1 ומלעה

מחשקים ישנים יותר פועלים רגיל

פורסם

יש מצב שאלה ארטיפקטים? :P

פורסם

כתיבת הזיכרון של הכרטיס כנראה לא בסדר(ארטיפקטים) תנסה להוריד את מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס ונסות להפעיל את המשחקים עוד פעם.. אם עובד אז לך ותחליף את הכרטיס כי הוא לא בסדר. ולפני זה תנסה אותו על מחשב אחר , יכול להיות שגם אין לו מספיק מתח... , תן לו מתח 1.6 מהלוח אם... ואת המולקס שלו תחבר ישירות מהספק ולא דרך ההארדיסק.

פורסם
  • מחבר

כתיבת הזיכרון של הכרטיס כנראה לא בסדר(ארטיפקטים) תנסה להוריד את מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס ונסות להפעיל את המשחקים עוד פעם.. אם עובד אז לך ותחליף את הכרטיס כי הוא לא בסדר. ולפני זה תנסה אותו על מחשב אחר , יכול להיות שגם אין לו מספיק מתח... , תן לו מתח 1.6 מהלוח אם... ואת המולקס שלו תחבר ישירות מהספק ולא דרך ההארדיסק.

איך אני מוריד את מהירות השעון?

ואם זה לא יפעל אז לחבר אותו ישר לספק?

כי הלוח אם קניתי אותו במיוחד לכרטיס מסך, הוא מתאים לו

אבל אין אני מעלה את המטח שהוא מקבל מלוח האם?

תודה

פורסם

זה מוזר כל הסיפור עם המתח זאת לא ניראת לי הבעיה.... תחבר אותו ישירות לספק.

ותוריד מהירויות שעון.... הכי פשוט שתוריד דרייברים של OMEGA מהאתר

www.omegacorner.com ועם הדרייברים המעולים שמשפרים תביצועים תיהיה תוכנה OC שאיתה אתה תוכל להוריד מהירויות שעון

פורסם

את מהירויות השעון אתה מוריד עם תוכנה שמיועדת לכך כמו RIVETUNER למרות שאני די בטוח שהבעיה לא בכרטיס אלא במשחקים עצמם.

על הבעיה בNFSU כבר שמעתי והיא נפתרת על ידי פאצ' למשחק. בקשר לדאוס אקס אז שמעתי שהוא גם כן עושה בעיות ופועל חרא על הרבה מחשבים (גם על כאלה עם כרטיסי מסך חזקים מאוד).

איזה עוד משחקים ניסית? תנסה UT2003/4 או משחקים כבדים אחרים (ספלינטר סל לדוגמא).

פורסם
  • מחבר

זה מוזר כל הסיפור עם המתח זאת לא ניראת לי הבעיה.... תחבר אותו ישירות לספק.

ותוריד מהירויות שעון.... הכי פשוט שתוריד דרייברים של OMEGA מהאתר

www.omegacorner.com ועם הדרייברים המעולים שמשפרים תביצועים תיהיה תוכנה OC שאיתה אתה תוכל להוריד מהירויות שעון

לאיזה מהירות להוריד אותו בערך?

את מהירויות השעון אתה מוריד עם תוכנה שמיועדת לכך כמו RIVETUNER למרות שאני די בטוח שהבעיה לא בכרטיס אלא במשחקים עצמם.

על הבעיה בNFSU כבר שמעתי והיא נפתרת על ידי פאצ' למשחק. בקשר לדאוס אקס אז שמעתי שהוא גם כן עושה בעיות ופועל חרא על הרבה מחשבים (גם על כאלה עם כרטיסי מסך חזקים מאוד).

איזה עוד משחקים ניסית? תנסה UT2003/4 או משחקים כבדים אחרים (ספלינטר סל לדוגמא).

יש לך אולי את הפאטצ'?

פורסם

גבר זה רק בעייה של דרייברים למה גם לי יש את אותה בעייה עם ct4.2 ,תוריד פשוט 3.9 ןהכל יסתדר בדוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים