עבור לתוכן

שווה לי להוסיף HD6850 נוסף?

Featured Replies

פורסם

במחשבה לקראת העתיד הקרוב אני מאמין שהגיע הזמן לחשוב להחליף את הכרטיס המזדקן שלי.

חשבתי להוסיף עוד כרטיס 6850 כדי למשוך איתו עוד קצת ולא לבזבז הרבה כסף על כרטיס חדש, ראיתי כמה benchmarks ונראה שזוג 6850 די מכפיל את התוצאות של 6850 יחיד (http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_6850_CrossFire/)

אבל אם להסתכל על המשחקים החדשים שעתידים לצאת בקרוב ( בעיקר מעניין אותי AC4, GTA5, ME2, DA:I) כמה יהיה לי משתלם להוסיף את ה 6850 הנוסף? אולי עדיף לי לקנות כרטיס חדש באותו טווח מחירים/ קצת יותר?

לא אכפת לי להוריד קצת הגדרות לאזור ה medium כדי שהמשחק יעבוד חלק, אבל כמובן שעדיף שיראה הכי טוב שאפשר ;)

המפרט הנוכחי בצד, משחק על 1920x1080

עדיין לא חשבתי כמה אני מוכן לבזבז, בינתיים זה רק התלבטות מה לעשות ומה משתלם יותר. אני מאמין שעד 1000...

פורסם

לא משתלם להוסיף עוד כרטיס כי לכרטיס יש רק 1GB זיכרון והיום כבר 2GB זיכרון זה גבולי במיוחד למשחקים החדשים

שלא לדבר על מולטי ברשת עם הרבה משתמשים או הרבה פעילות כמו מפות עמוסות או מלא אקשן כמו פיצוצים וכ'ל

עדיף להיות חכם לחקות שיצאו המשחקים החדשים ואז לדעת יותר טוב מה לעשות

חפש את מה שרשמתי שם

http://hwzone.co.il/community/threads/527647-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9A-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D/page2?p=4736925&viewfull=1#post4736925

פורסם

הלוח שלך לא תומך ב CrossFire...

זה לא רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

מולטי קצת פחות מעניין אותי, אני אשחק בעיקר סינגל.

ובינתיים לא יצא לי לראות שאני מוגבל בגלל הזיכרון, אולי פשוט לא שמתי לב? אני אריץ מעקב בכמה ימים הקרובים בזמן שאני אשחק, נראה בדיוק כמה זיכרון בשימוש אצלי.

אולי באמת צריך לחכות שיצאו לפחות חלק מהמשחקים. אני מאמין שיצאו עוד כרטיסים חדשים עד אז וכנראה שלפחות חלק מהכרטיסים החזקים יותר של היום ירדו במחיר.

אבל אם להסתכל על כך שבעוד כשנה-שנה וחצי אני כנראה אשדרג שוב, השניים לא יחזיקו אותי עד אז (לפחות בהגדרות בינוניות)?

הלוח שלך לא תומך ב CrossFire...

זה לא רלוונטי.

פעם אחרונה שבדקתי הלוח שלי תומך בCF של שני כרטיסים... או שסתם יש לי סלוט PCI-E נוסף?

פורסם

לא שווה, עדיף למכור אותו ולהביא כרטיס בודד.

בתקציב שלך + המכירה של הכרטיס (350-400 ש"ח) אתב מביא בקלות או GTX 680 יד שנייה או GTX 760 חדש ששניהם עדיפים על מערך CF של HD6850.

פורסם

שוב, זה בכלל לא רלוונטי.

יש שם שני סלוטים של PCI-E X1. זה לא קשור. סלוט PCI-E x16 יש רק אחד.

פורסם
  • מחבר

אפילו יד2 הם קצת מעבר לתקציב שלי :x

אבל אולי באמת הגיע הזמן שאני אשקיע קצת ואקנה כרטיס טוב במקום אחד בינוני שאני אחליף כל שנה...

פורסם

מומחה אבל לא יודעה איזה מחשב לוח אם יש לו ולמה מתאים

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר? אני יודע טוב מאוד איזה לוח יש לי, איזה חיבורים יש לו ובמה הוא תומך.

Ido.G אתה צריך שאני אצלם לך תמונה של הלוח מול המדריך למשתמש שלו ולהראות לך שיש לו 2 חיבורי PCI-E ושהוא תומך בCF, או שאתה רוצה להמשיך להתווכח?

וזה שכתוב לי בצד מומחה לא אומר שאני יודע הכל בפורום, נכון אני לא הכי מבין בחומרה (ובכרטיסי מסך בפרט), אבל זה למה אני בא ושואל.

אם אין לכם משהו יותר טוב להגיד באמת שעדיף שלא תכתבו.

פורסם

הוא לא תומך. יש רק אחד בתקן X16

השני בעל X4 .

פורסם

Ido.G אתה צריך שאני אצלם לך תמונה של הלוח מול המדריך למשתמש שלו ולהראות לך שיש לו 2 חיבורי PCI-E ושהוא תומך בCF, או שאתה רוצה להמשיך להתווכח?

.

אין לי מושג אם תיקנת את המפרט שלך בינתיים, אבל מסיבה כלשהי קודם הסתכלתי על דגם אחר. לא ברור. אולי איכשהו נכנסתי למפרט של מישהו אחר?

אני בטוח ב 100% שהסתכלתי על לוח שהופיע במפרט, וידאתי את זה. שיהיה.

אכן, הלוח שלך תומך ב CF. טעות שלי.

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי שינויים המפרט כנראה באג במערכת.

אבל מה שכן, לגבי מה שרוני כתב אני בהחלט צריך להתייחס לזה ואני מרגיש קצת טיפש שלא שמתי לב לזה כשבחרתי את הלוח.

אחרי חיפוש קצר ראיתי שהירידה בביצועים עם ה 4x די רצינית ומאוד לא משתלם לי להוסיף כרטיס ל cf...

פורסם

לא יודע לגבי זה.

גם אם אתה מחליט על CF, אני חושב שכדאי לך לחכות לפחות עד סוף החודש הבא. אמורים לצאת הדרייברים החדשים של AMD שפותרים את כל בעית ה micro stuttering וכו'.

פורסם

שלפי pcper יתכן ויפתרו את הבעיה אך רק לסדרה 7000.

מצד שני ההגיון שלי (כאלגוריתמאי כרגע) הוא שזה לא סביר, וכי התיקון אינו כרוך בחומרה המבצעת,

אלא נעשה ברמת דרייבר קרי על מערכת ההפעלה וה- CPU של המחשב.

יהיה מעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים